Průběh focení skupinek - jaké fotky, jak za sebou?

Profilova fotka
Mám výbornou fotografku, mám dva členy rodiny, kteří budou vědět, kdo má být na které fotce. Tito dva lidé budou potřebné lidi na focení "nahánět". Začneme velkou skupinovkou (máme jen 50 lidí) a rádi bychom skončili focením s rodiči, protože u toho by nemuselo postávat a čekat tolik lidí. Máte někdo nějaký svůj rozpis fotografií, které jste chtěli? Případně máte někdo svoje oblíbené fotografie, které byste mi doporučili? Líbí se mi fotka v odrazu vody (ve vodě nevěsta, na "souši" v civilu), líbí se mi fotka jak se líbají novomanželé, rodiče se dívají, pak na druhé fotce jsou líbající se rodiče a mladí na ně koukají.. díky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
@adinka_k myslím že fotografka si začne vše organizovat co se skupinek týče. Já bych vám jen doporučila fotografku informovat o vztazích v rodině- zda rodiče jsou/nejsou rozvednení(případně jaké vztahy v rodině panují), nebo zda oba máte ještě rodiče a prarodiče. Takovéhle info se bude fotografce hodit, aby nedošlo k nějakému nepříjemnému okamžiku :)
Odpovědět
Profilova fotka
Vztahy v rodině naštěstí jsou přehledné. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Bylo nas celkem 54, z toho cca polovina rodina a rodinny pratele a druha polovina nasi kamaradi. Cele foceni si organizovala fotografka sama, nasi rodinu uz zna z predchozich oslav, manzelovo rodinu snadno odhadla. Prvne udelala hromadne rodinne fotky cca 25 lidi a pak hromadnou fotku vsech hostu, vzdy v par variantach, napr. ze my si dame pusu - ostatni si zakryvaji oci, vsichni mavaji, vsichni ukazuji palec nahoru. Pak prisli na radu jen fotky s blizkou rodinou a s rodici, prvne vsichni dohormady a pak kazda rodina zvlast. A nakonec nasledovali skupinovky s kamarady, myslim ze to bylo vhodne zvoleno, hosty starsich rocniku jsme tudiz propustili brzy a z kamaradu se behem rodinnych fotek nikdo neztratil protoze vsichni vedeli, ze se chysta megaskupinova fotka. Co se fotek s kamarady tyka, tak jsme meli klasiku, zenich s mladymi holkami, mladi kluci a nevesta a pak jeste s tuplaky (to pripravil bratr manzela :-) ) a to jsou nase asi nejoblibenejsi fotky, protoze to bylo naprosto spontanni a vtipne :-) cele foceni trvalo do 45 minut, nikdo nam venku nezmrznul ani se moc nenudil (ke cteni byly pripravene svatebni noviny), foceni jen s manzelem jsme meli az po obede, to bylo vyrazne delsi.. par fotek mam v albu tak muzes mrknout
Odpovědět
Profilova fotka
@martaveg díky :) podívám se, co tam máš.. taky máme focení nás dvou po obědě, důvěřuju fotografce, že to bude v pohodě, jen jsem chtěla předejít nějakým zmatkům a zpožděním, obřad máme od 11, tak budou hladoví jako vlci, budeme mít u focení jen malé pohoštění..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?