Problém se šaty

Milé nevěsty, takže Čínu nebrat. Mám skoro dva měsíce objednané šaty a DNES jsem se dozvěděla, že nejspíš do svatby 4.10. nepřijdou. Takž co teď? Nevíte, kde seženu nějaké podobné jakou jsou tyhle, ale abych za ně nedala strašně moc? Nejlépe v Praze...
Odpovědět
@anabelkaaa Zalezi jaka Cina.. ja si objednala z amazon.co.uk pres cinskou firmu a byla jsem nadmiru spokojena.. ale to uz by ti stejne ted tak rychle neprislo.. zkus tady projit bazarek, jestli nejaka prazska nevesta nejake podobne neprodava?
Odpovědět
@karlajasmine Taky jsem objednávala přes prověřený obchod. Nikdy s nimi nebyly problémy. Až teď. Holt mám smůlu :-( Děkuju, procházím, co se dá. Snad něco najdu.
Odpovědět
@anabelkaaa Kdyztak jsem nasla tyhle, nevim, jakou potrebujes velikost: http://www.beremese.cz/market/svatebn... http://www.beremese.cz/market/svatebn... http://www.beremese.cz/market/svatebn... http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
@anabelkaaa těžko říci, zkus se podívat na sbazar, nebo tady na bazar, prodej šatů, ale myslím, že např. ve Venesis na Plzeňské za 5-6 tis. v klidu seženeš na půjčení.
Odpovědět
Profilova fotka
@anabelkaaa Podívejte se na naši nabídku, třeba Vás tam něco zaujme a určitě i ceny Vás mile překvapí ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?