Předsvatební focení v zimě, máte nápad?

Profilova fotka
Ahoj nevesty, Tak jsem vcera premyslela, ze by nebylo spatne usporadat predsvatebni foceni. I kdyz jsem to do vcerejska povazovala za uplne zbytecne vyhozeni penez, nasla jsem nejake fotky co byly moc pekne a tak asi menim nazor :) Ale!! Vsechny fotky jsou focene behem teplejsich mesicu, my s pritelem budeme mit cas tohle zorganizovat pouze o Vanocich, tyden pred Stedrym dnem. Tak nevim, mela jste to nektera v zime? Predpokladam, ze by se fotilo venku, ale nechci byt narvana v kabatu s kulichem na hlave :D A bez nej po 10 minutach natuty zmrznu. Uz jsem si uplne na ceskou zimu odvykla a fakt se pokazde klepu, kdyz dojedu na svatky domu. Tak co myslite, nekdo mate nejaky napad? Anebo zimni fotky pro inspiraci? :) dekuji moc, hezky den vsem xx
Odpovědět
Profilova fotka
Hezkou sobotu přeji :-) Není přeci žádný zásadní rozdíl mezi focením v létě a v zimě, ba naopak. Vaše fotky budou neotřelé, zimní svatbu nebo třeba jen hezké zimní fotky nemá každý. Pokaždé jsem ráda za focení, které je trochu jiné, výjimečné, ať už nápady, lokacemi nebo počasím. Dobrý fotograf si poradí s každými podmínkami, nebojte se ničeho nic, bude to super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, posílám pro inspiraci fotky ze zimní svatby. Je sice pravda, že nevěstě byla trochu zima, ale tu jsme se snažili zmírnit připraveným kabátem (který na ni vždy oblékla moje žena a na cvaknutí jej oddělala).
Odpovědět
Profilova fotka
Koukni ke mě na profil, mám tam celé album z našeho zimního focení. Já osobně na tu zimu nějak ani nemyslela, věděla jsem, že mrznu pro vyšší dobro - fotky :-D Ale ony ani fotky s kabátem a kulichem na hlavě nevypadají vůbec špatně. Hlavní je šikovný fotograf, nápad a pak už to jde samo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, fotili jsme s jedním párem fotky před třemi týdny ve stromovce a díky jarnímu počasí si myslím, že to vůbec není problém:-) Pokud by se Vám moje práce líbila, nebojte se ozvat!:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?