Postačí 105 minut na focení skupinek i novomanželů?

Profilova fotka
Ahojky, dá se za tento čas stihnout nafotit jak skupinky tak i fotky novomanželů? Co jsem různě četla, někdo fotí i přes dvě hodiny a někdy po obřadě i po obědě. My z důvodu přejíždění z oběda na podvečerní párty, kde na nás cestou bude čekat ještě několik překážek, nebudeme mít čas na focení po obědě. Max možná někdy navečer pár fotek, podle počasí :-) Naše fotografka si iprojde místo obřadu předem, tak i to by mělo urychlit focení :-) Děkuji za odpovědi Terysek :-)
Odpovědět
Nejlepší je zeptat se Vašeho fotografa. Každý to má úplně jinak. Naše dělá skupinové a pak 1hod. - 1,5hod. novomanželů. Takže tady se to opravdu nedá paušalizovat a je zapotřebí se doptat. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bohatě. My jsme všechno vyfotili za 45 minut, a to jsme měli mistra fotografa (nefotil nás svatební fotograf, ale vítěz ceny Czech press photo). A myslím, že máme krásné fotky. Podívej do alba, tam je ale jen výběr.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den,urcite je tento cas dostacujici a take zalezi na sikovnosti a profesionalite fotografa, ktery by mel mit predstavu co a kde foti.... Da se nafotit spousty hezkych fotografii i za hodinu pokud mate jedno misto a chcete opravdu jenom foceni novomanzelu....... :) Na druhou stranu pokud umite zabavit svatebni hosty po dobu Vaseho foceni tak bych v tom rovnez nevidel problem pokud se o neco zpozdite....... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, určitě :) skupinky cca 30min a focení párů většinou 30(max 45)min také po obřadu. Většinou s novomanželi jedeme fotit po jídle nebo v podvečer podruhé na 30min :) Je dobré když má fotograf dopředu zmapované místo kde a jak fotit, svatebčané jsou hodně nervozní. Měla jsem už ale i nevěstu která odjela na focení přes 1hodinku a objíždeli jsme opravdu hodně míst, ale většinou to chce být hodně rychlý, nápaditý a poprat se s každou situací(ne všude je ideální rybníček, rozkvetlé louky, pole, koleje apod :))
Odpovědět
Profilova fotka
Někdo to vyfotí za pul hodky někdo za 2 hodiny. Záleží kolik máš lidí, jestli se budeš fotit s uplne kazdym atd... ja hodlam mit neco mezi 1-1,5 hodinou na foceni s diváky, svatebčany i nás manželů, protože dýl byuž ostatní bez oběda nevydrželi :-D Pak už jen fotky na hostině :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, stihnout se to dá, ale já vždy novomanžele přemlouvám na 1,5 - 2hod na aranžované fotky. Čím víc materiálu se nafotí, tím lepší je finální výběr. Ze zkušenosti hodina na aranžované fotky je opravdu málo. Mějte se hezky. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud jde o samotné focení, stačí teoreticky i hodinka k nafocení různorodých fotografií. Důležitá je příprava a vědět, co se kde bude fotit. To ušetří spoustu času.
Odpovědět
Profilova fotka
Ze zkusenosti je na fotografovani rodiny a pratel 20 az 30 min dostacujici {samozrejme pokud bude 200 lidi a spousta skupinek tak to bude trvat dele..}. Na portretni fotografovani je v prumeru hodina dobrym zakladem. Je samozreme na Vas, nakolik jsou pro Vas tyto fotografie dulezite a nakolik je Vas fotograf/ka zkuseny.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?