Poraďte pěkné místo na svatební focení v okolí Brna

Profilova fotka
Poraďte nějaké pěkné a zajímavé místo kde se dají nafotit pěkné svatební fotky. Moc děkuju :-)
Odpovědět
A v které části naší planety by to mělo býti? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kamil_kasparek na Měsíci nefotíte??? :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
@kitinka76 Bohužel:-(.... i když to by byly fotečky;)
Odpovědět
Profilova fotka
Jé... Nenapsala jsem kde :-D. V okolí Brna.
Odpovědět
No vidíte to zcela mění situaci:)...v samotném brně je míst přehršel, a´t už kolem svoboďáku (podchod)..hlavní nádraží, myší díra, ale i příroda - Hády, Stránská skála, obora...také záleží co se Vám líbí a co máte ráda:)...v okolí jsou pak staré lomy, Moravský kras, Křtiny, tišnovsko, (krásná příroda, rozhledny), je zde pár větrných mlýnů, Lysice jsou krásné místo i když asi trochu fabrika na svatby:)
Odpovědět
Profilova fotka
@kamil_kasparek V Lysicich máme obřad takže tam se fotit určitě bude. Ale ještě bych právě chtěla i někde jinde.
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda nevím,ale já bych Lysice za fabriku na svatby nepovažovala,my jsme se tam sice brali taky,ale to místo jsme si naprosto zamilovali a naši hosté taky,takové komorní a příjemné, lepší jak Lednice nebo tak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zoe11011 Dobrý den, Rudice kostel sv. Barbory a potom fotogenické místo větrný mlýn Ruprechtov, ale obojí je od Lysic poměrně daleko, 30 resp 45 min autem
Odpovědět
Profilova fotka
@nejmil Moc děkuju... Ten mlýn vypadá úžasně. Podívám se kterým směrem to je jelikož hostinu máme na brněnské přehradě, tak třeba to bude odsud třeba blíže.
Odpovědět
Profilova fotka
V Brne a v okoli je docela spousty hezkych mist ...... okoli prehrady.... jsou tam hrady apod.... otazka jaky styl si predstavujete ale nehledejte zbytecne daleko od Brna..... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud je hostina na přehradě a nejsou nějaké speciální požadavky, pak parky na březích přehrady, hráz, přístaviště, Veveří - klášter a cesta lemovaná stromy v blízkosti, stejně jako most a skály, nabízí dostatek zajímavých míst a neztratíte moc času cestováním... :) Doporučuji si to projít a vybrat dvě tři místa pro focení různého rázu, ať víte přesně, kam v den focení jdete a neztrácíte čas hledáním ..
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkné je to v Dolních Kounicích v tom bývalém kláštěře. Nebo v Brně na Špilasu nebo na Kamence /tam jsou krásné uličky/.
Odpovědět
Článek se načítá
U přehrady směrem na Veverskou Bitýšku je naprosto úžasná kaple Matky Boží, viz http://cs.wikipedia.org/wiki/Kaple_Ma...
Odpovědět
Profilova fotka
Mě by se líbilo zajet udělat fotky do Rosa Coeli v Dolních Kounicích. Ale zabere to tak půl hodinku tam a další půlhodinku nazpět :-( https://www.google.cz/search?q=Rosa+C...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?