Poraďte dobrého fotografa případně i kameramana v Praze

Profilova fotka
Ahoj napište mi prosím nějaké tipy a zkušenosti s fotografy a kameramany. Přítel se dost nerad fotí, a tak hledáme někoho, kdo bude nenucený a přitom dokáže vytvořit příjemnou atmosféru pro focení, aby se to i příteli líbilo a neměl pocit, že ze sebe musí dělat šaška :-) A samozřejmě, aby měl určitý umělecký cit pro krásu a moment. Počítám, že by se rozpočet na fotografa mohl pohybovat tak do 15.000,- za kameramana tak podobně. Samozřejmě pokud to bude méně, tak bych se nezlobila. 50.000 jen za fotky mi přijde už zase moc. Děkuju za tipy :-* Praha a okolí.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@tomisi Dobrý den, mohu Vám nabídnout své fotoslužby. :-) Pokud byste měla zájem, můžete se na některé mé práce podívat na můj profil zde, nebo na mých webových stránkách. Neváhejte mě zkontaktovat. :-) Mějte se krásně, Petra
Odpovědět
Profilova fotka
@tomisi Zdravím :-) Vřele doporučuji fotografa Radovana Chvílu, otázkou je, kdy máte svatbu, protože bývá hodně vytížený... My s ním budeme fotit až "posvatební focení", protože v termín naší svatby už měl obsazeno, ale moc se na něj těšíme. Můžu říct, že už je to náš kamarád a to jsem se u něj byli fotit jednou v ateliéru ;-) Je to profesionál, ale zároveň jsem neměla vůbec pocit, že se fotíme, bylo to opravdu přirozené, i příteli se to líbilo :) Jeho prací je i má "profilovka" tady na beremku. Tady je jeho web (má tam i vypsány i již obsazené termíny) - chvila Neslyšela jsem na něj negativní ohlas, ať jsou to nevěsty, maminky s dětmi nebo modelky, všichni si ho moc chválí a opakovaně se k němu vrací :-) Teď jsem si ještě vzpomněla na slideshow, které z fotek dělá (jsou nááádherné!). Mám pocit, že i cena je kolem 15.000, ale jistá si nejsem. Tak šťastnou ruku při výběru, já už se focení s ním nemůžu dočkat :) PS: když jsem teď hledala odkazy, narazila jsem na moc hezkou reakci jedné nevěsty :-) "Děkujeme za krásné fotky, moc jsme se na ně těšili a asi jsme věděli, proč:) Když ráno Radek přišel, už jsem sěděla na židli a byl mi právě aplikovám obličej na ksicht, začal fotit a asi po 5ti minutách jsem měla pocit, že ho znám už roky a že je to vlastně kámoš:D Výborná spolupráce, komunikace, výsledek - všem případným zájemcům rozhodně doporučujeme!!!"
Odpovědět
Profilova fotka
No, tak koukám, že náš termín už je bohužel zarezervovaný :-(
Odpovědět
Doporučuju fotografku Báru Mráčkovou (Little Cloud) a kameramana Honzu Minaříka - oba mají tady profil. Byla s nimi oběma skvělá spolupráce a i když se před naší svatbou neznali, vytvořili výbornou partičku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tomisi tak to je velká škoda... ale já jsem třeba ráda i za to posvatební focení, hodně se tím ušetří (5000-6000tis.), fotíte třeba dvě, tři hodinky, v pohodičce, (pokud se přítel nerad fotí, myslím, že je to posvatebko ideální) a na výsledku je to znát ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také bych doporučila Báru Mráčkovou (littlecloud). Fotila nám svatbu a byli jsme nadšení, je to skvělá holka.
Odpovědět
@tomisi Ahoj já můžu doporučit Jirku Šípka, myslím že tu má taky profil. Nám na fotkách opravdu záleželo a našeho výběru rozhodně nelitujeme - klidně se podívej ke mě do alba :) Pro mě nebyly ani tak důležitá ocenění Fearless Award, které získal, ale to že umí zachytit emoce, které ke svatbě prostě patří.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych nabídla své služby. Více fotografií ze svateb mám zobrazeno na mých stránkách v sekci Fotoblog - svatby. V rámci registrace beremese.cz mám 10% slevu z ceníku svatebních balíčků a předsvatební schůzku zdarma s možností vyzkoušet si předsvatební focení. Pokud Vás moje fotky a má nabídka zaujmou, prosím, kontaktujte mne. Martina.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, i já Vám rád nabídnu své služby. Moji tvorbu najdete na webových stránkách. Míra
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer tomisi, pokud budete mít čas a chuť, můžete mrknout na moje stránky. Mým stylem je nenarušovat atmosféru Vašeho velkého dne, ale dokumentovat svatbu díky momentkám vzniklých ze situace. Spolupracuji v týmu i s kameramanem, takže jsme sehraní a není potřeba zbytečných prostojů a vše šlape jak má. Pokud budete mít zájem, napište mi na mail a podrobnější info i s ukázkami celodenních svateb Vám rád zašlu. Pěkný večer! ;) Vašek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se i na naše stránky :) jezdíme po celé ČR a často jsme i v okolí Prahy ....
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj, já ti můžu vřele doporučit: Fotograf Zbyněk Uher. Mrkni na něj na FB. Spolupracuje i s kameramanem, víc info by ti dal on. Cenově za fotografa se vejdeš a kameraman bude asi i levnější.
Odpovědět
Profilova fotka
@tomisi Dobrý den, koukněte i ke mě do portfolia či na web. A to že se váš přítel nerad fotí? To vůbec nevadí ;-) . Svatební fotograf by neměl narušovat svatební den. Cílem fotografa je, aby jste si to užili a on zachytil neopakovatelnou atmosféru. Takže každý profík to dokáže udělat tak, že váš budoucí muž si ani nevšimne, že se fotí a pak budete mít ve výsledku plné ruce krásných fotek. Také doporučuji osobní setkání, na kterém si domluvíme detaily a více se seznámíte s fotografem. Hezký den, ZeZu
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, i já Vám mohu nabídnout své služby. Budu rád, když nahlédnete na můj profil nebo webové stránky. V případě, že Vás moje práce zaujme, ozvěte se a domluvíme se. Hezký den Jakub Horák
Odpovědět
Na Kameru doporučuji jan Syrového - mladý, energický a hlavně šikovný kluk(Praha) . Fotografů je jako máku, takže výběr je jen a jen na Vás...(hlavně) šťastnou volbu
Odpovědět
Ahoj, rozhodně můžu doporučit paní fotografku Vlaďku Mrázkovou Hollovou. Je super. Krásné fotky. Najdeš ji na internetu, když zadáš její jméno. Naprosto skvělý člověk i fotograf.
Odpovědět
Profilova fotka
@tomisi Ahoj, koukni na zezu.cz, či mě do alba. Můžu doporučit Zuzku Zezulovou! Je to skvělá fotografka jak lidsky tak profesionálně, nám hrozně v den "D" pomohla a máme ještě k tomu krásné fotky!!
Odpovědět
Profilova fotka
Tomas Dolejsi fotograf a Josef Sima (vimeo) kameraman :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, za mě určitě Radek Douša. Kromě focení i nádherně točí (možná ještě lépe než fotí :-).. raddo tečka cz
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolte abych Vám nabídla své služby :-). Portrétní fotografií se několik let živím a troufám si říci, že umím s lidmi zázraky:-) Do 15tis se u mne s celým dnem v pohodě vejdete a ještě jako bonus získáte dvě malé fotoknihy pro rodiče.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si nabídnout své služby. Koukněte na web, nebo na facebook a pokud se Vám moje práce bude líbit, tak se určitě domluvíme. Rád fotím reportážním stylem a nebudu partnera k ničemu nutit. Ono takové momentky jsou někdy lepší, než ty strojené ofiko fotky (i když ty samozřejmě k tomu patří). Hezký den, Martin
Odpovědět
Profilova fotka
S lidmi zázraky neumím :-) Reklamní triko si nehoním :-) Svatební fotka mne neživí. Ale prostě ji mám ze srdce rád. káždá svatba kterou vezmu a zrealizuji je pro mne výzvou. Umění není nalámat někoho do prapodivných poz ktere za každou cenu vyjadřují originalitu. Jde o to zachytit pravou atmesferu...
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@tomisi Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR, také mohu zajistit profesionálního fotografa, můžeme přijet jedním autem, vše v přijatelných cenách. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte.
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný večer, podle hodnocení mých četných zákazníků si dovolím říci, že odpovídám vašemu popisu a požadavkům. Minimálně vám to potvrdí nevěsty, které mi přidaly hodnocení na tomto serveru. Pokud budete mít zájem, můžeme si dát nezávaznou schůzku a uvidíte, zda budu vyhovovat vašemu naturelu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, celodenní svatbu mám již od 19900, tak mrkněte prosím na mou fb stránku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moje video se do vaší představy vleze a co se týče fotek tak zkuste Lucii Peškovou Kulichovou - podle toho co jste psala na začátku je přesně to, co hledáte..Nevím jak cenově, ale co byste ušetřila na mě, tak byste doplatila na ni a je to:) Oba máme rádi reportážní styl - nic nuceného, prostě zachytit emoce takové, jaké byly, aniž byste o nás věděla:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi nabídneme naše služby, podívejte se na náš profil zde nebo na naše webové stránky, v případě, že se Vám naše tvorba líbí, kontaktujte nás, domluvíme se na všem potřebném. Děkuji Zdeněk Krejcar
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?