Po svatbě - co se nevyfotilo....

Ahoj holky....mám po svatbě a chtěla bych vám trošku poradit.... když jsme fotili skupinovky, tak to bylo takové hektické kdo s kým a jak a až teď z fotek pozoruji, že s některýma fotku vůbec nemáme (prostě jsme na ně v tom zmatku zapomněli) a celkem mě to mrzí, ale už se stalo....Tohle fotograf neovlivní je to na vás. Tak si na to dejte pozor ať máte všechny co chcete mít.
Odpovědět
Dopadla jsem úúúplně stejně. Babička, sestra, teta.. kde nic, tu nic :D
Odpovědět
Proto si dělám seznam skupinek dopředu
Odpovědět
Profilova fotka
my jak jsme se fotili,neměla na hlavnim focení kytici:(
Odpovědět
Jo jo, to je jediná věc, která mě mrzí na mé svatbě, taky jsme to měli tak chaotické, že máme skupinové fotky jen s některýma. Dokonce ani se svýma dětma nemáme =-) Radila jsem to pak svým fotografům, ať si na schůzce s dalšími snoubenci domluví, aby jim snoubenci předem dali seznam "nevěsta a babičky", "ženich a bratr", "novomanželé a svědci" prostě ať to sepíšou předem dokud na to budou mít myšlenky a pak ať se toho fotografové drží, snoubenci budou mít myšlenky úplně jinde :-D
Odpovědět
@subsomi To je moc pěkná rada. Ale asi se to ani tak nedá pořádně vychytat. O tom to prostě je. @mischel117 Já ji také na jednu část aranžovaných neměla :)
Odpovědět
Profilova fotka
Super rada :) Děkujeme. Právě dnes jsem si tvořila takový seznam skupinovek, s kým určitě chceme mít fotku ... Domlouvala jsem se tak i s fotografkou a shodly jsme se na tom, že je to nejlepší varianta, aby se na nikoho nezapomnělo..
Odpovědět
taky se toho bojím, jestli máme vše (zatím jsem fotky neviděla), protože byla zima a všichni se už těšili, že vlezou zpátky do aut, takže to bylo dost rychlé a hektické...
Odpovědět
Musím říct, že svatbu jsme měli naplánovanou do detailů, ale tohle mě ani ve snu nenapadlo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji nevěstám psát seznam skupinek na focení předem a předat svědkyni nebo koordinátorce. Skupinky se mnohem lépe fotí- jedna se fotí a druhá připravuje. Když toto není, tak si všechno organizuji, z vlastní zkušenosti už vím jaké skupinky jsou důležité a ty si naháním sama :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?