Nekomerční fotograf/ka

Profilova fotka
Ahoj, mám dotaz na fotografa neprofesionála. Měli jste někdo? Pokud ano, jak vypadaly fotky? Díky
Odpovědět
Ahoj, my tedy ne, máme profesionála, ale moje teta měla druhou svatbu a už nepotřebovala žádné "blbosti", tak si vzala amatérského fotografa, začínajícího. Fotky dopadly hrozně. Sliboval profi výbavu, ale ani náhodou...měl pouze jeden foťák a ten se mu "rozbil" během obřadu, takže jim chybí polibek a mají až oběd :-) Trochu ji to mrzí, ale má fotky z první svatby :-) Ale zrovna ty můžeš mít štěstí a trefit zrovna opravdu dobrého začátečníka, každý musí nějak začít PS: poslala bych ti nějakou fotku, ale teta je nikomu a nikdy nehodlá poskytnout. a to je to už pět let zpátky. Od té doby si raději všichni bereme profíka a to se nám se svatbami roztrhl pytel :-)
Odpovědět
Je to veľmi individuálne. Videla som už dobré fotky od talentovaného začiatočníka amatéra ale aj hroznú katastrofu od "profesionála", ktorý fotí na svadbách.
Odpovědět
Ahoj, my měli holčinu, co sice fotí ale hlavně dětičky, rodinky a tak.. vzhledem k tomu, že si za focení svatby vzala jen 2000 Kč (fotila cca 4 hodiny, neúčtovala si dojezd a dostali jsme zhruba 1000 upravených fotografií na CD a 10 vytisknutých) usuzuji, že se až za takového profíka nepovažuje.. nevím co považujete za super fotky, ale my byli maximálně spokojeni! Jako druhého fotografa jsme měli kamaráda, který měl za úkol fotit momentky během celého dne - taky jen vášnivý fotograf samouk.. a fotky jsou rovněž bezvadné :-) Naopak kamarádka si zaplatila profíka - na doporučení - za fotky dala 14 000 Kč a je to odpad! Takže těžko říct, údajně měl pan fotograf na svém portfoliu fotky ze svateb krásné.. každopádně přeji šťastnou ruku při výběru ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jamei a mohu se zeptat odkud je a případně pokud má web nebo nějaký kontakt? pro zajímavost :-)
Odpovědět
@koffen Jmenuje se Dorota Solowska - nevím jestli má nějaké stránky, ale najdete ji na FB. Je z Českého Těšína a pokud vím, svatby už nefotí.. loni to byla její poslední sezóna - nám to ještě vyšlo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jamei aha, to by bylo stejně daleko :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my nemeli profesionalni....na fota kouknete do alba
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?