Nějaké hezké místečko na focení kolem Dolní lhoty (Ostrava)

Profilova fotka
Ahojky děvčata neznáte nějaké pěkné místečko na focení kolem dolní lhoty krásneho poli vše je kousek od Ostravy :) děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Pavlo, pěkných měst na focení je v okolí nespočet. Závisí jak daleko jste ochotní jet a jaké prostředí byste na fotkách chtěli mít. Krásné fotky se dají pořídit třeba v zámeckém parku v Kravařích, nebo Šilheřovicích, popř. Klimkovicích. Pokud byste chtěli mít na fotkách industriální prostředí, tak bych Vám doporučil Důl Michal, je to ale trošku z ruky a je nutné zaplatit malý manipulační poplatek. Fotil jsem ale i kousek od Poruby v poli při silnici č. 11 (hlavní tah na Opavu), takže výběr je opravdu velký. Domluvte se se svým fotografem, někdy je dobré si ty místa projít společně. Příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, koukám, že plánujete svatbu v Raduňi, takže bych doporučoval svatební fotky určitě tam. Pokud ovšem budete hned odjíždět na hostinu, tak v Dolní lhotě mě napadá maximálně vyhlídka u kříže, nebo pak jsem fotil i ve Velké polomi u rybníku (přikládám fotky). Nebo také pěkný záběr by určítě byl na cyklostezce mezi Velkou Polomí a Krásným polem. Nebo prostě zajet dál, jak tady píše kolega přede mnou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nejsem děvče, ale těm přede mnou to taky nevadilo. Kolem Kr. Pole a D. Lhoty moc hezkých míst není. Letos jsem tam objevil bodlákové pole, ale nakonec jsme tam nefotili. Jezdí tam šalina, takže koleje apod. Díky kopcům se dají vychytat nějaké západovky, ale to je tak všechno.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, nabizíme jak hudební produkci tak také mámé k dispozici kvalitního fotografa s praxi. Pokud budete mít více informací tak mě kontaktujte na mail HUDBA_FOTO_DOPRAVA To vše jen unás Hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu se zeptat, kde nakonec budete fotit? Řešíme stejný problém.... :-) Děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?