Najlepsi fotograf v prahe

Ahojte, potrebovala by som pomoc pri vybere fotografa z Prahy (alebo co nema problém pricestovať do prahy) Sme zo Slovenska, obrad aj bude na Slovensku, len pojdeme po svadbe do prahy a chceme mat jedinečné svadobne portrety. Prosim odporucte toho najlepšieho, cena nehra rolu. Dakujem
Odpovědět
@daniela.ho Mysím, že jeden z top je určitě Matěj Kmeť. http://matejkmet.com/ Většina fotografů na úrovni povětšinou nemá problém s cetováním přes půlku světa, natož do Prahy, pokud jsou poblíž :) A pokud opravdu cena nehraje roli, tak se přimlouvám za http://jonaspeterson.com/ , taky myslím, že je na přesuny zvyklý :)
Odpovědět
Profilova fotka
Kvalita fotografií je vždy subjektivní. Každému se líbí něco jiného, proto nelze říct kdo je nejlepší. I cena v tom dnes již nehraje velkou roli. Projděte si internet a vyberte toho, jehož fotky Vás zaujmou.
Odpovědět
Profilova fotka
Zajímavě fotí třeba Smrčková, Brabec, Lucie Pešková, Jindra Štěrba, Wagenknecht, hodně lidí tu mělo Zuzanu Scharf... Ale jak bylo psáno-každému se líbí jiný styl. Já měla naopak od vás ze Slovenska v Praze Petra Lukačoviče :-) ze Slovenska také Peter a Veronika a ještě se mi líbil jeden úžasný slovenský pár-fotí i točí, dražší, nemůžu si vzpomenout na jméno, myslím od "s", možná někdo bude vědět.
Odpovědět
Profilova fotka
@daniela.ho Fotograf dojede klidně i přes celý svět;) Z česko-slovenské scény Kamil a Simona, Matěj Kmeť, Štěpán Vrzala, pokud by peníze opravdu nebyly problém, tak zahraniční Gabe McClintock, Jerry Ghionis, Cliff Mautner (a asi miliarda dalších). Každý z nich má jiný styl, záleží na osobním vkusu.
Odpovědět
@mianna nemáte na mysli Žitňanských? www.panamera.sk ...pre mňa TOP a môj vzor Maťo Kmeť :)
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží, jaký styl se vám líbí. To, že je někdo nejdražší nemusí znamenat, že to je "to nejlepší" pro vás, resp. že se vám to bude líbit :-) Takže je lepší zvolit toho, kdo vás zkrátka chytne a zaujme. Jinak i my (tedy manžel) svatby fotí, můžete mrknout k nám na profil.
Odpovědět
Ďakujem za komentáre, fotografom sme popozerali, dvaja nas zaujali ale taktiež este riesime ci by nas fotograf zo svk nevycrstoval s nami do prahy a tym padom by sme nemuseli hľadať ďalšieho
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, panamera:)
Odpovědět
Profilova fotka
www.karolinacermanova.com
Odpovědět
Profilova fotka
Koukněte třeba na Elišku Fischerovou http://www.khiria.com/
Odpovědět
Profilova fotka
Vemte toho Petersona, už roky si říkám, jaké by to bylo, kdyby fotil v Česku :)
Odpovědět
Ďakujem všetkým za komentáre, nakoniec sme našli slovenskeho fotografa :-) pojde s nami do Prahy. @mafoto ten peterson ma nádherné fotky ale to by uz asi bola riadna šupa ta cena :-D i ked sme si mohli dovoliť drahsieho ale toto uz je asi moc :-D takto nas vide foto svadba a portrety v prahe cca 1500
Odpovědět
Článek se načítá
My jsme třeba měli na svatbě paní Petru Šebestovou z Prahy a hrozně se nám zamlouvala i povahou a hlavně teda krásnými fotografiemi :)
Odpovědět
Profilova fotka
TOP fotky dělá Pavlína Jarošová, její fotky jsou i na Style me pretty 8-)
Odpovědět
Ďakujem ale ako pisem vyššie tak uz mame fotografa ;-)
Odpovědět
Mohu se jen zeptat na nějaký kontakt? Jako napsat zde jen jméno je hodně málo. Jako takovou paní jsem našla, ale nevím zda je to ona nebo ne.
Odpovědět
Profilova fotka
@photo_nejedli o ano, ale nutno podotknout, ze se tim mnohonasobne zvysi naklady do astreonomicke vyse :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lucineni Nevesta psala, ze penize nejsou problem:D Ono i u nas jsou svatby, ktere stoji nekolik mega a tam uz by se i ti zahranicni borci pokryli;)
Odpovědět
Profilova fotka
@photo_nejedli To jo, ale fraze "penize nejsou problem" neznamena vzdy to jak zni :D Samozrejme, ale stale je vice tech svateb, kde se na cenu fotografa hledi, nez ze to opravdu neni problem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucineni Samozřejmě, že je více těch, které ty peníze nemají, to ale neznamená, že pokud se ozve nevěsta, která řekne, že o peníze se v případě fotografa nestará, tak jí nabídneme nějakou střední cestu, protože tak to chce většina. Ne, od toho tady na světě takoví fotografové jsou, aby pokryly poptávku těch, kteří na to mají. Věřte nebo ne, když někdo řekne "peníze nejsou problém", tak přesně to to i může znamenat;)
Odpovědět
@photo_nejedli ja si myslím tiez ze sumu ktorú dame za foto da malo neviest... Ale tak na to tu je trh aby pokryl požiadavky kazdej nevesty, ci uz s menším rozpočtom alebo väčším
Odpovědět
Profilova fotka
@daniela.ho Přesně tak je to v pořádku, nabídka vs poptávka. Tak hlavně, ať se fotky vydaří a jste plně spokojeni;)
Odpovědět
@fiolka promiňte, tohle mi opravdu nedošlo :) všechno potřebné máš na stránkách svatebnifoto.cz :) ještě jednou promiň :)
Odpovědět
Moc děkuji, jak tady zmiňujete ty peníze, tak si třeba myslím, že peníze versus kvalita jsou taky důležité. Někde chtějí neskutečně moc a nedostanete vůbec nic a naopak někde zase berou docela málo a dostanete dvojnásobek toho co jinde za větší obnos. Snad jsem se vyjádřila dobře, jak to myslím :D
Odpovědět
Já tě třeba chápu, co chceš tím říct :) právě proto jsem ráda za paní Šebestovou, která byla úplně parádní! :)
Odpovědět
Chci ji právě zkusit kontaktovat, zda bude mít místo na náš termín.
Odpovědět
To je strašně individuální. Ale z těch pražských se mě osobně nejvíce líbí tvorba Elišky Fischerové ( Khiria) a Honzy Martince. Mají podobný styl :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?