Najde se tu fotograf, který umí fotit trochu inovativně?

Zdravím všechny, hledám fotografa, který nefotí jen takové ty zajeté nudné snímky ze svatby, ale má to trochu náboj. Svatbu máme 26.7.2014 ve Velkém Březně. Určitě mám zájem o celodenní focení. Budu ráda za kterýkoli tip a nebo nabídku, předem díky všem :)
Odpovědět
1
2
Ono to je casto nejen o samotnem fotografovi, ale i primo o objektech foceni. Tady na brms je jejich seznam i na netu najdes, vyber si styl ktery se Ti libi a taky si ujasni zda chces klasik foceni, nebo fotoreportaz, apod. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezky den, s kolegou fotografujeme svatby ve dvojici a fotime je pomerne odlisne, pricemz se snazime fotit cely den, aby byl vysledek komplexni.. Nejsme fotografove, kteri by fotili svatby tri za vikend, davame prednost mensimu poctu..ale za to s kreativnejsim pristupem.budeme radi, kdyz se podivate na nase stranky...tam naleznete vse potrebne.
Odpovědět
Profilova fotka
@talidai vygoogli si "Tomáš Kejha" :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě by hlavně zajímalo, co si pod tím ty sama představuješ :-D?
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím jestli tento termín má volno, ale určitě zkus na googlu najít Jiřku Synkovou. Fotí božsky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My bereme jednoznacne Honzika Veletu... Info najdes vsude na netu... Ale dam ti tip: vybirej fotografa, tak aby ti sedl... Nejde jen o to, aby byly originalni snimky, ktere budou za par let o nocem, spis hledej nekoho, kdo zachyti ty svatebni emoce.. ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkněte ke mně, netuším tedy, jestli jsem inovativní podle vašich představ, ale ve Velkém Březně to dokonale znám...narodila jsem se tam a mám tam atelier :-)))
Odpovědět
David Christian Lichtag...dražší, ale fotky nepřekonatelné..je z Brna
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud Vás zaujmu moje fotografie, rád Vám svatbu vyfotím. Určitě se snažím fotit inovativně, takže hodnocení nechám na Vás. Přeji krásný den.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžete se podívat i na naše stránky .... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. :) Z osobní zkušenosti mohu jen a pouze sdělit, že inovace, náboj, nápad či vtip není jen v rukou fotografa, ale zejména v ochotě svatebního páru. :) Základem všeho je to, aby se nevěsta přehnaně nebála o své šaty (stejně tak ženich) - a takových je 7 z 10. Pokud se bojí projít i po obyčejné trávě, a divila byste se, kolik takových je, končí veškerá invence hned v zárodku. Svatba je jedinečný den, šaty jsou jen kus látky, která jde vždy nahradit (nebo minimálně vyprat :) )..výjimečnost fotografie však už nikdy nevrátíte zpět. Takže základem pro inovace a nápady je z mého skromného pohledu odhodlání nevěsty a ženicha nebát se si focení užít. ps: tip na sebe Vám neposílám, neb jste se mi, pokud se nepletu, již ozvala sama :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zbyněk Uher, mrkni na jeho profil na FB ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My měli Jiřího Veselého - najdeš ho také zde v profi - teseractphotos (to jsou i webovky s .com). Inovativní není jen o fotografovi, ale o možnostech prostředí a o tom, co vy sami budete ochotni udělat.. Já si šaty urousala neskutečně, ale měla jsem vlastní a nebála se o ně.. také jsme měli předsvatební schůzku, kde jsme si řekli představy, chtěli jsme fotky třeba z vrakáče, nebo z nějakého krásně ošklivého prostředí, bohužel v okolí svatby je to všude jen romanticky hezké...:-))
Odpovědět
Profilova fotka
@talidai Dobrý den, podívejte se na můj profil zde na Beremese, pokud by Vás moje práce oslovila, rád nabídnu své služby. Mějte se hezky :).
Odpovědět
ahoj, měla jsem taky hodně speciálních přání a vyplnil mi je plně fotograf Miroslav Szabó- doporučuji! hodně jsme spolu komunikovali a posílali si vzájemně materiály a ruzné návrhy... A nestojí 50tis jako ostatní, který svým výkonem odpovídali mým nárokům....
Odpovědět
Mně zase všechny ty inovativní fotografie , co jich tu je, přijdou neupřímné a směšné. Všechny ty nevěsty ve stozích slámy, na kolech, na kolejích, s nápisy - "jsme manželé"...kdo by to řekl, že :-D? Daleko raději mám zachycené emoce při obřadu, lidské tváře plné smíchu, štěstí a dojetí. To i na svých svatebních fotkách miluju znovu a znovu. To je podle mě kouzlo dobré svatební fotky.
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, budu si vážit pokud si prohlédnete naše stránky. Jako studio teprve začínáme, proto jsem schopen nabídnout Vám cenu za focení ještě nižší než máme v ceníku. Pro Vás 8000 Kč/8hodin focení a za dopravu 1500. Netroufám si tvrdit, že jsme ti neoriginálnější, je to na Vašem posouzení. Pokud se rozhodnete pro naše služby, kontaktujte mě prosím pomocí formuláře, nebo na telefon. Přeju krásný den Mikuláš Křepelka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Jestli hledáte opravdu vyjímečného fotografa, který fotí netradičním způsobem, tak Vám vřele doporučuji fotografa Jozefa Leloviče z Hlohovce. Je to opravdu velký profesionál. Potkáváme se na svatbách i jiných akcích, protože se v České republice objevuje čím dál víc. Mrkněte prosím na úvodní stranu našich www stránek, kde na něho naleznete přímý kontakt. Hezký den
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkněte na můj web nebo profil věřím že Vás fotografie zaujmou a budou inspirovat:) Vzdy se snažím využívat co nejvíce potenciál přirodního světla, přirozených emoci a nezasahovat do děje. S přáním krásného dne Iva Mažgútová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, fotit kreativně je moje krédo - a pokud máte ráda netradiční fotky, myslím, že byste mohla můj styl ocenit. Budu ráda, když se mrknete na moje stránky! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vše je na domluvě. Více ve zprávách. Jirka Sedláček
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zkus Lucii Peškovou. Myslím, že přesně odpovídá tvému požadavku:)
Odpovědět
Profilova fotka
Váš svatební fotograf. Váš den je jedinečný a vím jak moc se na něj těšíte. Vždy se proto snažím o co nejlepší svatební fotografie a o to, abyste si svůj den plně užili. Bude mi opravdu ctí, být Vaším fotografem. Ceník naleznete na mém webu a pokud uzavřeme smlouvu do konce roku dostanete slevu 1000kč a dalších 10 000 Kč můžete ušetřit na slevových voucherech mých partnerů jako jsou šaty, šperky, kytky DJ, kadeřník a podobně
Odpovědět
Profilova fotka
Co si predstavujes pod pojmem inovativni ? :-) Kdyz se divam na sve fotky s odstupem casu..stejne me nejvic dojima fotka, kdy me videl manzel poprve..pamatuju si ten jeho vyraz a slova co mi rikal.. jsem rada,ze to fotograf zachytil...jen se obavam,ze s inovaci to nema nic spolecneho :-) Vsechy ty ostatni fotky jsou taky fajn,ale je to takove "predpokladane" - vsem to co nejvice slusi a vsichni se smeji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, nakoukněte ke mě. Nefotím klasickou "komerci" a nemám žádné balíčky a limity na počet fotografií. ;-) Sonrisa
Odpovědět
Profilova fotka
zda můžu doporučit, tak určitě Ondra Vala (Černá a Bíla), měli jsme svatbu bez tradic a klišé a chtěla jsem i netradiční ale přesto jedinečné fotky. Ondra to dokázal naplno splnit, prohlídni si mé album. je moc šikovný, příjemný, milý, přijede kamkoliv, je z Prahy, my měli svatbu v Chřibské. byl s námi od 9.00 do 22.00. mrkni do alba , je tam daleko víc krásných fotek a uvidíš sama.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, rád bych Vám nabídl své oko ;-) Samozřejmě se můžeme domluvit na čemkoliv. Mám rád takový reportážní styl, ale pokud nevěsta chce něco jiného, tak to samozřejmě není problém. Koukněte na mou práci a v případě zájmu se určitě domluvíme. Více ve zprávách, případně přes fb, mail, nebo telefon. Hezký den, Martin
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, troufnu si říci, že mé fotografie jsou trochu neotřelé:-) Přikládám pár fotek z českých i jedné zahraniční:-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?