Můžete doporučit fotografa z Prahy a okolí?

Profilova fotka
Ahoj, nevíte o nějakém fotografovy z Prahy a okolí, který dělá i např. 3hodinnové focení? Nemáme na to platit si fotografa na celý den, a chceme zachytit jen ty nejdůležitější okamžiky jako je obřad, nafotit nějaké krásné společné fotky a fotky s rodinou a přáteli po obřadu. Svatbu plánujeme na 15.5.2015 na Chodovské tvrzi. Víte o někom? Může mi někdo nabídnout své služby?
Odpovědět
Profilova fotka
Já ti ze své čerstvé zkušenosti můžu doporučit Zezu (má profil i zde v profících). Byla jsem s ní moc spokojená. Jak s jejím přístupem tak i s fotkami. Líp jsem si vybrat nemohla, mezi svatebčany skvěle zapadla a ódy na ní od svatebčanů slýchám ještě nyní.
Odpovědět
Profilova fotka
@pokyska Dobrý den. Jsem z Prahy a ráda Vám nabídnu své foto služby. Pokud budete mít zájem, můžete se na mé práce podívat zde na můj profil nebo na mých webových stránkách (kde najdete i ceník - vč. MINI balíčku na cca 3 hodiny focení). Mějte se krásně, Petra :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, bydlíme kousek od Prahy a cestovné do ní neúčtujeme. Kratší focení není problém, do interní zprávy zasílám nabídku s konkrétní cenou. :-) Přeji přímo pohádkovou svatbu! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Všem děkuju za nabídku kterou mi zaslali, určitě si vyberu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si nabídnout i své služby. Na Chodovské tvrzi to znám, kousek od ní jsem vyrůstal. Pokud se Vám bude má práce líbit, tak se určitě domluvíme. Při objednání focení na příští rok nabízím slevu 10% Hezký den, Martin Pokora
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, ráda Vám nabídnu také naše fotografické služby. Jsme dvě mladá fotografky z Mladé Boleslavi takže to k Vám máme kousek. Vše najdete na našem profilu zde nebo na našem webu, případně můžete navštívit také naše facebookové stránky (atelika fotoateliér). Budeme se těšit. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
pan Machalický!! jednoznačně..
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den,budeme moc rádi, pokud zavítáte i na naší webovou prezentaci, kde naleznete veškeré potřebné informace.
Odpovědět
Profilova fotka
prosím jen Praha a blízké okolí nebo přímo uvádějte i cenu cestovného! děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, i když nejsme z Prahy rádi bychom Vám nabídli naše služby - na všem se dá domluvit - pokud Vás fotografiemi oslovíme kontaktujte nás a my Vám pošleme naši nabídku :-) Hezký den :-) Kamila&Jan
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, odkazy na ověřené fotografy z Prahy, kteří se lehce liší nejen stylem focení, ale i cenou mám na svém webu viz níže. Pro mne jako kameramana je s nimi příjemná spolupráce (nelezeme si do záběrů apod.) a celý průběh svatební foto video dokumentace je hlavně pro Vás, novomanžele, velmi pohodová záležitost což se nakonec odráží i ve foto video výsledcích.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?