M+P Vlkovi - fotografové, máte zkušenost?

Ahoj, plánujeme svatbu v ČR a jelikož ji plánujeme ze zahraničí, snažíme řešit všechno hodně dopředu. Narazila jsem na fotky Vlkových a moc se mi líbí. Máte s nimi někdo zkušenost? díky Eva.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, vysloveně zkušenost s nimi nemám, ale posunuli jsme je do nejužšího výběru fotografů a musím říct, že už jen z jejich jednání jsem byla nadšená! opravdu moc milí lidé a fotky taky čupr (a ta cena navíc jako další velké +.... :-)) ;-) u nás nakonec zvítězil někdo jiný, ale bylo to opravdu ťip ťop :-)
Odpovědět
Ahoj, díky za odpověď , z jejich jednání mám stejný pocit, jsem nadšená. Jakmile budeme vědět přesné datum svatby, určitě si je budu chtít zarezervovat. :-)
Odpovědět
ahoj, my je máme zamluveny na naši svatbu. Byli to moje první volba a polsední. Jsou jedni z nejlepších. Jsou sympatičtí, pohodoví. Mají moc krásné fotky.
Odpovědět
Také máme na příští rok v červnu objednaný Vlkovi a jak komunikace, tak fotky jsou naprosto úžasný. Jak píše niikikis, i cena je velkým plus ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lady_eve jejich fotky jsme si zamilovali a následně jsme si je hned rezervovali na svatbu na druhém konci ČR:-)
Odpovědět
@teresa7 @lilianka_tom @mishka88 Díky všem za komentáře a názory, jen se mi tím potvrdilo naše rozhodnutí, si je rezervovat ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, my je měli teď 19.9.2014. Byla to paráda, jsou hrozně sympatičtí a milí. Fotili od rána od 10, do večera do 23h. Cena byla i s dopravou 11 000,- a to jsme až u Boskovic, okres Blansko. Byli nenápadní, člověk ani nevěděl že fotí. Portrétovky potom byly super, byla to sranda, mají hodně nápadů. Cca za týden jsme dostali 29 fotek, zbytek bude za měsíc a půl. Opravdu je doporučuji, fotky mají nádherné a jsou to profesionálové. :-) Kdyžtak mrkni na jejich facebook - album Lucka a Tomáš, to jsme my :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?