Místo v Brně

Profilova fotka
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli neznáte nějaké hezké místa kolem Tuřan a okolí na focení? Termín by byl duben 2015..mockrát děkuju za tipy..:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, přináme, že zrovna v okolí Tuřan jsme ještě nefotili, ale všude se dá něco najít. Nám se hodně líbí letiště samotné a doufáme, že se nám tam jednou fotit svatbu podaří. Ono k focení člověk moc nepotřebuje, určitě doporučíme se s Vaším fotografem o výběru místa pobavit předem, možná se s ním i domluvit, že si vyhradíte společně např. hodinu ještě před svatbou a projedete autem různá zákoutí a vyberete společně. J+P Nejedlí
Odpovědět
Profilova fotka
@photo_nejedli Mockrát vám děkuju za tip, že bychom si mohli místa objezdit předem..to mě vůbec nenapadlo..:-)
Odpovědět
Kousek od Tuřan je Stránská Skála, Hády, autem 5 minut, po dálnici 5 minut je Kampus - moderní místo..záleží co se Vám líbí;)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, úžasné jsou fotky z letiště..jen si to tam musíte domluvit předem a mít fotografa, který to zařídí :-). Podívejte se například na 2foto (mají tady i profil). Luxusní fotky z hangáru.. pak jsou tam dostihy a spousta hřebčinců.. jak by to mohlo vypadat, najdete v mém profilu..album První jarní (je to sice z Napajedel, ale stáje jsou velmi podobné)... Když vyjedete pak z Tuřan ven směrem na Slavkov (stačí pár km), pak jsou tak krásné čisté horizonty... nic složitého, ale v tom je síla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kamil_kasparek Chtěla bych spíš přírodu, takže ta stránská skála nebo Hády jsou dobrej nápad..díky..
Odpovědět
Profilova fotka
@salik_slama Zkusím se tím směrem na Slavkov projet a uvidíme, co najdeme..:-) děkuju za tipy..:-)
Odpovědět
a co třeba taková Mohyla míru v okolí s poli a vinicemi? :)
Odpovědět
A pokud hledáte nějakou vodu, tak Holásecká jezera :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?