Místo na focení Suchá

Ahoj, holky prosím o radu na nějaké pěkné misto na focení v Horní nebo Prostřední Suché co nejblíže Dělnickému domu? Něco jiného než ten park hned vedle, spíše nějaké pěkné pole atd.:-)děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, co fotit u vodní nádrže? Jsou tam hned vedle pole ... z Horní suché je to kousek. Mějte se Martin
Odpovědět
Profilova fotka
Tisíce fotek by se dalo udělat klidně i v ulici Závodní a hned na ní navazuje Šambarská (teda pokud to tam nějakým způsobem nesrovnali se zemí). Zdaleka to není nádherný park, ale fotky by tam šly udělat úžasné.
Odpovědět
Profilova fotka
A co Park Hrdinů a rybník u něj?
Odpovědět
Ty brdo tak to jsem ani nevedela ze tam neco takoveho je:-)moc Vam vsem dekuji:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuz 34 Dobrý den, doporučil bych Vám se na ten park podívat pár dní před svatbou, ne často se upravuje a přece jenom v den svatby byste měli mít taková místa, na která se dostanete s větším komfortem. Jinak hezké misto jsou i Životické Sady směrem na Havířov (v květnu tam budou rozkvetlé stromy), popř. hráz Žermanické přehrady. Domluvte se svým fotografem a společně si ta místa projděte pár dní před svatbou, to budete i vědět, co na těch polích roste. Za tu námahu to stojí. S pozdravem, Ján Senčák
Odpovědět
Profilova fotka
Tak tak určitě okouknout a probrat místa focení s fotografem ;-) Taky je fajn mít alespoň dvě místa různého rázu, takže k parčíku třeba nějakou zajímavou architekturu.. (dívám se, že je tam třeba těžební věž.. ale záleží zda chcete i něco netradičního a zda je tam přístup..).
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabizíme jak hudební produkci tak také mámé k dispozici kvalitního fotografa s praxi. Pokud budete mít více informací tak mě kontaktujte. HUDBA_FOTO_DOPRAVA To vše jen unás Hezký den.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?