Místo focení novomanželů

Prosím o navrhnutí nějakého pěkného místa k focení, Hranice na Moravě, Ústí... ? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, za sebe doporučuji si místo najít stylem - buď to tam znám a mám některá místa rád, přirostly mi k srdci a cítím se tam dobře a v bezpečí, nebo kouknu do mapy, vytipuji lokaci a projdu si to místo s partnerem. Jde o to že se na tom místě musíte cítit dobře. Někdo se uvolní na ruinách domku vedle kolejí, někdo v městské uličce, někdo na palouku v lese. Proto si to s partnerem proberte. Nemělo by to být o tom, že vyberete místo podle toho, kde to vypadá dobře, ale kde se dobře budete cítit. Fotograf pak už dané místo přizpůsobí tak, aby na fotce vypadalo co nejlépe a hlavně zachytí Vás, jak jste uvolnění. Z toho pak vznikají ty nej fotky. Přeji ať Vám to vyjde. S pozdravem Lukáš
Odpovědět
Dobrý den, trochu to tam znám, je tam celkem dost krásných míst. Např. renesanční zámek v Hranicích, železniční viadukty, městská památková zóna na náměstí, ale co bych moc doporučoval, kousíček od Hranic je Lipník nad Bečvou, kde jsou nádherné zahrady (klášterní zahrada, střešní zahrada, meditační), park v Komenského sadech. Výběr je snad veliký, jen to chce si tam zajet a podívat se. Přeji mnoho krásných fotek, případně záběrů, a úspěšný start do společného života. S pozdravem Honza. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
U Hranic je mraky možností, od parku u staré střelnice až po letiště. Teď tam kvete řepka, takže i milovníci decentního kýče si přijdou na své :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?