Michal Krninský - fotograf, máte skúsenosť?

Profilova fotka
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či náhodou niekto nemáte skúsenosť s fotografom Michalom Karninským, uvažujeme o ňom ako o fotografovi na našu svatbu. Ďakujem za odpovede.
Odpovědět
Profilova fotka
Profesionál, navíc milý člověk. Fotí přirozeně, nikoho do ničeho nenutí, ale dokáže vás rozesmát a nakonec udělat dobrou fotku. Finančně dobré. :-D Naprostá spokojenost! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Můžu jedině doporučit! Pro mě to byla ta nejlepší volba, jakou jsem mohla udělat! :-) Pan fotograf je nesmírně milý člověk, překrásně fotí a má skvělé nápady! :-) Takže za nás 100% doporučuji! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Krásné fotky, milé jednání, příznivá cena, dobře odvedená práce! Za nás maximální spokojenost. Můžeme jen doporučit! Je to víc než dobrá volba... ;-) Naše fotky mluví za vše :-) :-) :-) Klobouk dolů ;-)
Odpovědět
Též doporučuji! Pohodový člověk, který navodí uvolněnou atmosféru, člověk se nestydí :-) profesionální přístup, nádherné fotky - každému se moc líbily. Výborná volba! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ďakujem dievčatá za odpovede. Fotky má pán Krninský naozaj krásne. Hľadaním fotografa som strávila pár dní a jeho fotky ma hneď na prvý pohľad zaujali, i cena práce je dobrá, jediné čo má dosť drahé je doprava, k nám to vychádza do 2000,- :-| Svatbu nám platia rodičia a na cenu dopravy už docela frflú, že to je moc. Škoda, že sme tak ďaleko :-(
Odpovědět
Michal Krnínský pro nás byla nejlepší volba! :-) Je to milý člověk se spoustou super nápadů na focení......kdo by to řekl, že ve svatební den polezeme s manželkou na posed ;-) Pan fotograf dostal na místě nápad a stálo to za to, ty fotky jsou fenomenální ;-) Za práci kterou odvádí je to finančně více než dobré. Ano dá se sehnat levnější fotograf, ale ten rozdíl v kvalitě snímků/nápadů/zpracování je neuvěřitelný. Pana Krnínského můžeme jen doporučit, je to opravdový profesionál! To: pavitra: cena (doprava) je otázkou dohody. Každopádně na fotografovi nemá cenu šetřit, je spousta jiných věcí, které si může člověk odpoustit, ale fotky jsou vzpomíka na celý život :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ďakujem Vám všetkým za komentáre. Už sme s pánom Krninským dohodnutí, i na cene dopravy sme sa dohodli, pán Krninský nám vyšiel v ústreti a cenu za dopravu nám znížil na pre nás prijatelnejšiu. To: vackovi: to máte uplnú pravdu, tiež som toho názoru, fotky nám zostanú na celý život :) Pán Krninský má fotky naozaj úžasné, krásne a prirodzené. Verím, že i tak nefotogenickí ľudia ako sme my dvaja budú na jeho fotkách vyzerať dobre :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?