Máte zkušenost se svatebními fotografy z Dioramy?

Profilova fotka
Ahoj holky (a obcas panove :-) ) Muzete mi prosim napsat, jake mate zkusenosti s Dioramou? Jak se s nimi spolupracuje, jestli to probiha uvolnene a taky jestli maji napady (podle fotek co jsem videla asi jo, ale pro jistotu se ptam)...? Parkrat jsem jinde na foru cetla zminku, ze jsou drazi, ale nevim, co presne to znamena. Vite na kolik zhruba to vychazi? Abych vedela, jestli se mam vubec zajimat nebo radsi ani ne... Moc diky!
Odpovědět
Profilova fotka
nikdo nic? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja o nich chvili uvazovala - diorama jsou vlastne 2 fotografove. Foti opravdu pekne, zajimave, neotrele. Ale pri jednani byli dost nespolehlivi - kontaktovala jsem jednoho, rekl, ze asi nema cas at zavolam tomu druhemu, ten se taky jasne nevyjadril.... Nemela jsem z nich dobry dojem. Pusobi jako bohemsti fotografove. Skvele fotky, ale ta (ne)spolehlivost. Cena byla cca 10 - 15 000 dle velikosti objednavky. Nakonec jsem se rozhodla pro p. Sebestu. Fotky vysly bajecne.
Odpovědět
Profilova fotka
marrakech, diky moc za odpoved :-) jsou to dulezite poznatky!
Odpovědět
Profilova fotka
a jeste jsem zapomnela dodat, ze mate opravdu moc pekne fotky, o Sebestovic taky premyslime :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak uz jsou diorama zamluveni (Vladimir Illetsko). takze ukoncuju svou neuspesnou temer monologickou diskuzi :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Obnovuju tuhle diskuzi, někdo další se zkušenostma?
Odpovědět
Holky, bohužel koukám, že asi nejsou žádné zkušenosti, co? My je máme objednané, moc se mi líbí jejich styl focení.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
paji, dej mi prosim vedet jak jsi dopadla. Ja je mam taky objednane na svatbu (Vladimira Illetsko), mela jsem s nim schuzku nekdy v unoru, kdyz jsem si ho objednavala, pusobil fakt profesionalne, donesl mi ukazky svych fotek, alb co delaji, atd. Ale psala jsem mu pred mesicem, abychom se dohodli na podrobnostech a i dnes zhruba pred hodinou a zatim zadna reakce (ani pred mesicem ani dnes). Nechci malovat certa na zed, mame jeste mesic a neco do svatby a vim, ze ma hodne zakazek, ale nemuzu poprit, ze zacinam byt trochu nervozni, zda je vse OK.
Odpovědět
Profilova fotka
andriska: tak já mám s nimi osobní zkušenost a bohužel docela špatnou. Svatba byla už před sedmi lety a porotže jsme měli obřad v kostele, kde to fotograf musí trošku znát, tak sem trvala na osobní schůzce, aby fotky byly opravdu povedené. Sešli jsme se s fotografem - nebyl to pan Illetsko, ale tendruhý ( jméno jsem bohužel zapoměla). Na svatbu ale dorazil pan Illetsko, kterého jsme neobjednávali a ani neviděli jeho práci. Ani se nenamáhali nám sdělit, že bude nějaká změna apod. Možná ještě můžu být ráda, že se vůbec někdo uráčil tam dojít :-| Pokud budeš chtít nějaké fotky vidět, písni. ;-) Myslím, že v albu, které jsem tady dělala pro segru , mám pouze jednu fotku - tu poslední
Odpovědět
Japonko, diky moc za reakci, no, moc jsi me nepotesila. Ale aspon, ze nakonec nekdo prisel. Ja uz od ctrtka cekam na reakci na mail a porad nic ... Holky, mate jeste nektera spatne zkusenosti s fotografy z Diorama? Predem diky za info.
Odpovědět
Profilova fotka
andriska: založila jsem kvůli tobě album, aby jsi se mohla kouknout na fotky - podotýkám, že je to už sedm let od svatby - takže i kvalita fotek odpovídá tehdejšímu vybavení http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Profilova fotka
maruskacz: no myslím, že na tu dobu docela dost - fotil jenom obřad a chvíli cca30 minut v kostele , protože pršelo a dal nám jen asi 60 fotek na papír. Tehdy nebyli žádné digitály, takže uložení na CD nemáme , takže jen ty fotky. Celá ta sranda stála tuším 4200,- Kč. Fotky na papíře jsou ale hezké - ostré, ale bez nápadu. Až bude čas, tak sem ještě něco frknu.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Japonko, znova diky za vzkaz i za fotky, uz tenkrat to bylo drahe a ja to mam dnes jeste o deset tisic drazsi, i kdyz v tom mam foceni po cely den (tedy jestli vubec nekdo dorazi, ze) ... nemam problem dat vic penez za fotografa, pokud je dobrej, ale za ty prachy bych ocekavala alespon profesionalni pristup a komunikaci s klientem, coz se bohuzel uplne moc nedeje ...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?