Máme svatebního fotografa pozvat i na hostinu?

Profilova fotka
Ahoj, chtěla bych se zeptat na názor ostatních. Máme domluveného fotografa i na odpoledne po obřadu, aby nám nafotil průběh hostiny. Máme ho v takovém případě pozvat i jako hosta na svatební oběd? Hostinu máme jen pro nejbližší rodinu a svědky. Přijde mi divné, aby s námi obědval, zároveň si říkám, co bude dělat až budeme všichni obědvat? Jak to máte vy? Díky za Váš názor :-|
Odpovědět
1
2
7
Profilova fotka
ahoj...my sme mali fotografa ako hosta, ale mali sme vacsiu svadbu (74 hosti). Na mensej svadbe by to mozno troska rusilo rodinnu atmosferu, ale vlastnu skusenost nemam. Na nasej svadbe mali separe stolik, bolo to velmi fajn.
Odpovědět
Profilova fotka
My právě budeme mít stoly do malého U a bude nás tam celkem 20, tak mi připadá zvláštní, aby s námi obědval i fotograf a mezi jednotlivými chody fotil :-) Nehledě na to, že jeden oběd nás vyjde zhruba na 1000,- Kč, protože hostina je na zámku a myslím si, že už tak platíme fotografovi peněz až dost... Než si ale trhnout ostudu, to bychom ho raději pozvali :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Fotografa máme pozvaného asi na 5 hodin - přípravy na obřad až hostina. Na večerní party nám bude fotit kamarádka fotografka...
Odpovědět
u nas sedel fotograf, kameraman a dj za jednym stolom.. mali normalne menu ako ostatni hostia.. tak by to malo podla mna byt :) vsetkych sme mali pocas celej svadby, takze by bolo asi dost blbe, keby sme ich tam nechali hladovat :)))
Odpovědět
Profilova fotka
aj my sme to tak veru mali...fotograf s asistentom a DJ pri jednom stole...boli uplne uzasni a som rada, ze tam boli...a boli az do rana bieleho :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, u nas bude pri stole. Moj fesak vymyslal ale nakoniec si nechal vysvetlit, ze toho chudaka ako aj s DJ-om predsa nemoze nechat o hlade pocas celeho vecera.... :-N samozrejme obaja su na kraji (usadeni na krajnych stoloch, my mame okruhle stoly) kedze musia odbiehat od stola, aby nerusili zbytok pozvanych hosti.... Moj brasko mal mensiu svadbu ako my, a stoly boli do pismenka U a fotograf bol tiez na konci stola aby mal volny pohyb pri foteni... :-)
Odpovědět
z dovodu ze na slovensku a v cechach svadby prebiehaju uplne odlisne, temu oddelnujem a je z nej len cisto ceska tema...
Odpovědět
my máme domluveného fotografa na obřad. Hostinu nafotí budoucí ty co budou mít foťák (no asi tak 5 -10 lidí :-D ) a pak nám přijede fotograf na místo hostiny (Lány) a půjdeme se vyfotit do Lánské zahrady nebo do muzea automobilů (podle počasí) snad vyjde oboja :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no my budeme mít taky více lidí,tak fotografa jako hosta budeme brát. Bude s náma od rána až do setmění,tak přece ho nenecháme umřít hlady že? :-D . Ale né,bylo by to i dosti neslušné (aspon podle mě),kdyby všichni jedli a on "jen" koukal,a přitom mu kručelo v břichu :-N . A ten jeden oběd na víc nás už nezrujnuje ;-)
Odpovědět
holky změna plánu :-N teď jsem mluvila s Fotografem a můj tip, že by za námi přijel odpolene na Lány se mu moc nehodí. ]-( tak uvidíme jak to nakonec dopadne. Prý by jsme to stihli ještě pře obějem (focení tak půl hodky) tak nevím. Přijde mi blbí, aby na nás všichni čekali půl hodiny než se vyfotíme a pak na oběd. další varianta je že s námi půjde na oběd, ale ta se mi líbí nejmíň :-| a pak na do zahrady. Další varianta je, že se mu přizpůsobíme. Jemu se nehodí termín 15:30 tak uvidíme jaký navrhne termín on. 8-) Prý se musí ještě s někým domluvit. :-D Zítra dám vědět jak to dopadlo. Pro jakou jste varitantu Holky? PS.: Pravopis není moje silná stránka. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to na nás prý budou hosté muset čekat hodinu! Taky mi to připadalo moc, ale budou mít od zámku zajištěnou přehlídku dravců, tak snad je to trochu zabaví... Focení necháváme každopádně před hostinou, ale stále nevím co pak s tím fotografem oběd / ne oběd?
Odpovědět
Článek se načítá
me takovy to foceni pred obedem prijde hrozny vsichni hladovi ziznivi...ja osobne bych fotila bud pred obradem dopoledne nebo az po obede odpoledne...jinak ja bych fotografovi dala urcite najist podle me je to slusnost (stejne tak kameramanovi nebo hudebnikum apod.)
Odpovědět
Já píšu z pohledu fotografa.... Zatím na všem svatbách jsme měli normálně jídlo,seděli jsme buď u stolu,nebo někde v davu(při větší svatbě se fotograf lehce ztratí). Ale pokud to máte opravdu jen v malém počtu,nebála bych se předem se s fotografem domluvit.Ale na druhou stranu zase přijdete o fotky ,,krmení´´,nalévání polévky atd...,kde se dá udělat spousta krásných detailů...
Odpovědět
ja bych se treba s fotografem a kameramanem predem dohodla ze jim date najist az pote co se najite vy aby prave mohl fotit ruzny fotky jak pise veronicca...nebo je to blby?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
hlavne je to asi o domluve aby obe strany tzn.fotograf i nevesta s zenichem vedeli co bude ;-)
Odpovědět
Asi tak nějak...Ale ještě jsem se nesetkala,že by někdo nedal jídlo fotografovi.... Ale je to fakt o domluvě
Odpovědět
U nás se teda fotograf určitě nají ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
pridavam se, u nas se naji fotograf, kameraman i kapela...a myslim si, ze to tak je spravne...a slusne... :-)
Odpovědět
Treisi:tak to už se moc těším !!!!:-D:-D ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ke svatebnímu stolu hezky jako všeci ostatní ;-)
Odpovědět
veronicca: to je dobře :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju všem za názory, určitě nechci aby to vypadalo, že před ním chceme jíst a nechat ho hladovět. Spíš jsem si to neuměla představit organizačně, zda s námi bude sedět u stolu a má dostat celé menu apod., nebo jestli až mi budeme jíst on bude fotit... Asi bude nejlepší, když se s ním domluvíme, ale děkuji za radu!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, měli jsme fotografa i na hostině, a normálně dostal jídlo jako ostatní. Bylo nás 14, patnáctý byl fotograf. Seděl na konci stolu. Stihnul fotit i jíst :-)
Odpovědět
ahoj holky, nám svatbu fotil kamarád - fotograg, takže to bylo něco jiného...ale všichni účastníci dostali najíst... a z pohledu mého, jako f. - nesetkala jsem se s tím, že by ani na malé svatbě nechali někoho o hladu :-N
Odpovědět
My jsme měli fotografa i kameramana na celý den a najíst dostali a fotil během jídla, vždycky si od jídla odběhl a fotil, ani jsme to nepostřehla, ale podle fotek fotil pořád.
Odpovědět
Ahojik,fotograf,stejně jako živá hudba(když je) by měli samozřejmě dostat napapat.Ale nemyslím,že zrovna hlavní jídlo spolu se svatebčany,protože to sou přece důležité zábery :-D většinou se jim dává někde oddělený stůl,kde si můžou oddechnout ( i kapela) a najíst :-)
Odpovědět
U nás bude fotograf také na obědě,ale posadíme ho do vedlejšího salonku spolu s řidičem,který na nás bude taky čekat. Chceme se totiž po obědě fotit s veteránem. Teď mě ale napadá jestli to nebude hloupé,že se vůbec neznají, ale jsou to kluci kolem třicítky,tak si myslím,že by to neměl být až takový problém. Nás bude na svatbě 30. Navečer máme ještě DJ a také počítáme,že se u nás nají, přece ho chudáka nenecháme o hladu? ;-) ;-)
Odpovědět
1
2
7
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?