Máme s fotografkou počítat na svatební hostinu?

máme fotografku objednanou na focení celého dne, bude tedy i na hostině, musím jí tedy asi počítat na svatební hostině, kam ji posadit?
Odpovědět
1
2
5
Profilova fotka
s.a.r.i.k: a neměla by ten oběd fotit?
Odpovědět
Profilova fotka
s.a.r.i.k. já si taky myslím, že fotografové s obědem nepočítají, jejich práce je přece fotit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
to ju, ale u hodně lidí jsem to viděla, že je i zvou.....a my je teda taky pozvali.....dva lidi už nás nevytrhnou a hlavně nebudou přeci celou dobu fotit jak se my dva ládujeme....... navíc když tam budou i do krájení dortu - tak nechat je tam ohladu, když ostatní jedí.....nevím, mě to přijde trapné 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
klaire22 : je pravda, že když tam mají být celý den, tak něco malého by si zasloužili, my jsme pak teda fotografa zvali na raut, i když jsme ho měli jenom na obřad a portréty... aby vam tam u tech fotek pak neslintali :-D tak možná třeba bez polívky, tu budou muset fotit určitě
Odpovědět
Profilova fotka
...tak u nás jsou fotografka i oba kameramani zvaní ke svatební tabuli, beru to automaticky, ještě jsem neviděla že by někdo nechal lidi kolem svatby (foto, kamera, hudba) o hladu...nafotí a natočí slavnostní oběd a pak si později sednou a také se nají, žádná problém ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
...večeře je pak to samé ale jak psala Klaire, mě by asi hamba fackovala, vím že tam jsou za tu práci placení ale přece po nich nemůžu chtít aby si přivezli svačinu z domu a pak si jí tam někde v rohu jedli, to fakt nee a přesně, svatba stojí tolik peněz že se mi tam těch pár lidí fakt ztratí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
kajsav: jj, souhlasím ;-) je to podle mě i slušnost........
Odpovědět
Profilova fotka
klaire22: přesně tak ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To máte holky asi pravdu, to mi nějak nedošlo |-| napadlo mě to, ale pak jsem si říkala, že se to asi nedělá..tak jak vidím, tak dělá :-D to by bylo asi trapné..nás to taky nevytrhne..o to nešlo..tak jak to teda uděláte?polévku ho necháte fotit a pak mu dáte až hlavní jídlo?
Odpovědět
Profilova fotka
creaters --- tak já teda brala automaticky že budou mít kameraman, fotograf, řidiči i oběd,, brala jsem je jako hosty,, součástí svatby,, a určo bych jim dala i polívku, tak se prostě najedí o 10 minut později než vy,, když budou fotit polévku
Odpovědět
My jsme samozřejmě fotografům oběd zajistili, jelikož byli 2, tak neseděli u svatební tabule (nevešli by se) tak jsme je posadili zvlášť, myslím, že je to slušnost. Fotili i se najedli, občerstvili, aby nabrali sílu na další focení... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak řidiče taky bereme jako hosty, ale u toho fotografa jsem nějak nevěděla, tak aspoň máme o hosta navíc :-) Tak díky za rady ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
fotografa, hudbu a sofera (vsetkych co neboli rodinka a znamy) sme posadili spolu k samostatnemu stolu a mali normalne porcie, ako ostatny hostia. vsetkych sme mali na cely den, prislo by mi zvlastne, im nedat najest. aj ked je to ich praca, ale predsa , ked niekoho mate na cely den, tak by bolo divne mu nezabezpecit jedlo a pitie.
Odpovědět
Ahojte, my jsme měli dlouhou svatební tabuli a pan fotograf seděl na konci, kde měl svoji ceduličku, aby věděl. Fotil, jak jíme polívku, a potom nám vyfotil hlavní chod na pamatáku, jak krásně vypadal. Udělal nám aj pár fotek, jak jíme oběd, a pak jsem ho poslala se najest, at není hladnej a nemá to studený. ;-) Co se jídla týče, tak byl počítanej za normálního hosta, aj večeři si dal. Přece bych ho celý den nenechala hladného nebo aby jel hladem zpátky domů. ;-)
Odpovědět
Ahoj holky souhlasím je to slušnost já jsem na své svatbě poprvé dala večeři i hudebníkovi tak ten kus žvance už přeci nebudu řešit udělám to tak i na podruhé
Odpovědět
My jsme měli samostatné stolky a fotograf s fotografkou seděli u jednoho stolu spolu s jinými hosty. A jídlo dostali normální, všechny chody. I když fotili, tak nefotili přece každé naše sousto, takže kdyby tam pak v mezičase měli stát a koukat, jak my jíme a oni nic, tak by to bylo dost divné. I tak toho stihli nafotit opravdu dostatečně, rozhodně to nebylo, že by snad dali přednost vlastnímu jídlu před focením 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
my jsme počítali s fotografem samozřejmě i na oběd:-) a taky se normálně najedl a vše vyfotil...doufám :-D fotky budou až zítra :-D :-)
Odpovědět
Při tom co psala verja mně napadá jestli mám fotografa usadit přímo k tabuli a nebo někde stranou v restauraci ? Když bude stranou tak toho zase moc neuvidí a něco by mu mohlo uniknout.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme s fotografkou nepočítali, ale fotila fotila a pak měla chvíli volno, tak jsme jí oběd nabídli. Takže když jsme jedli již hlavní chod, tak ona rychle baštila s náma a pak fotila dál. Jedla mimo svatební tabuli, seděla jakoby u baru.
Odpovědět
My s fotografkou na oběd počítáme, přijde mi jako neslušnost nechat ji o hladu. Bude sedět bokem, nikoli u stolu s námi. Je to profesionálka, takže ví, kdy má fotit a kdy je to zbytečné stát a koukat na nás. A v tu chvíli se může najíst.. :-)
Odpovědět
V restauraci nám řekli že se to většinou dělá tak, že fotograf a mozikanti mají stůl samostatně, tak to asi takhle uděláme.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já teda samozřejmě s fotografkou u hostiny počítala! I s Dj. Ale obou jsem se zeptala, jestli jim bude příjemnější sedět u vlastního stolu nebo jim nevadí být s námi u tabule. Oba mi hned řekli, že raději sedí u vlastního a ještě mi poděkovali, že jsme se jich vůbec zeptala. ;-) A s focením u hostiny nebyl problém... fotila a fotila. Pak si odběhla ke stolečku najíst a zase fotila... vlastně ani nevím, jak to zvládala kombinovat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My fotografku posadili na konec tabule, ono ani jinde nešlo a neumím si představit, že bychom ji separovali. I řidič seděl s námi. ani nás nenapadlo nedat jim jídlo, ta 100ka navic je uz kapka v mori. U nas byla Kacka od 7 od rana do 20,30. To si nekde mela vybalit svacu z pytliku?take jsme ji nabidli na rautu jidlo, piti, proste jako normalnimu svatebcanovi. Stejne vyfoti par fotek na zacatku-jak se vaze bryndak, pak krmeni polevkou, druhe jidlo. Nevim, co by mela pul hodiny fotit, jak se kdo snazi jist..mam vyfocene i jidlo, pripitek a pak dort. Muzikanti prisli na 4, meli u aparatury piti, pro jidlo si myslim chodili, kdyz meli pauzu mezi hranim. Sladke ze stolu(kolace, cukrovi, ovoce) jsme jim dali zvlast, at jim neni hloupe si vzit. Nevim, mozna je to i vychovou, ale kdyz nam prijde delnik domu na delsi dobu(ne 1hodku) a je tam pul den, automaticky davam kafe, nealko, svacinu, pokud je cely den, i obed. Asi jsem z jineho sveta.
Odpovědět
Profilova fotka
A taky jsem ji dala cedulku se jmenovkou, jen z vlastni zkusenosti, reknete fotografce/fotografovi, kde priblizne sedi-treba strana nevesty na konci. Ja na tohle zapomnela a Katka chudak hledala, asi ji to nebylo prijemne.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme při plánování hostiny automaticky počítali, že s námi u stolu budou sedět i fotografky a kameraman. Řekli jsme jim to hned při objednávce focení aby s tím mohli počítat a připadlo mi, že jsou překvapené. Asi to není tak úplně běžné. Mě osobně by bylo trapně, kdyby s námi neměli oběd. Fotili nám celý den a nedokážu si představit, že si někde v koutku dávají vlastní svačinu. Seděli všichni i s kameramanem s námi u stolu a jako kterýkoliv jiný host měli i vlastní jmenovky, mandličky a pod.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
...u nás měli oba kameramani i fotografka svá místa u svatební tabule, chtěla jsem aby seděli s námi :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
u nás fotografka nechtěla místo u stolu, řekla že stejně v době kdy my budeme jíst tak ona bude fotit, domluvili jsme se tak, že až bude chtít, tak si má jít do restaurace vybrat na jídlo co bude chtít. takže když jsme odfukovali po obědě, tak se šla ona najíst a byla ráda,že to tak bylo, že by bylo blbé aby měla místo u naší tabule
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?