Levný fotograf na svatbu z Ostravy, zná někdo?

Profilova fotka
holky z ostravy uz máte fotografy? za kolik prosím se pohybují ceny? porád sháním a nevím jakého si vybrat je jich tolik a ty ceny! sehnala jsem za 3000 nebo 3200 to jsou dobré ceny ne? ale je to jen focení na obrad a po obrade s manzelem plus společná fotka...na hostině uz fotit nebudou...prosím pište mi kolik budete platit vy a kde jste sehnali? nějaké odkazy ?
Odpovědět
Profilova fotka
@lucekrestak Dobrý den, svatební fotografie a video jsou velmi důležité. A myslím si, že si zaslouží velkou pozoronost. Takže výběr fotografů / kameramanů bych určitě nedoporučoval dle ceny. Přeci jen je svatba jednou v životě, maximálně dvakrát - třikrát. ;-) To jen pro odlehčení. Svatební den si zaslouží zdokumentovat od ranních příprav a vybrat si nějaké zajímavé místo k focení. Je mi jasné, že dnes se většina věcí odvíjí od ceny, ale třeba už nebudete nikdy chtít fotografie či video od profesionála. Myslím si, že svatba je důležitý aspekt v životě člověka a rád bude na ni každý vzpomínat a vracet se. :-) Doporučil bych napříkald: Jan Vlček, Radim Sládek, Ryszard Perzynski či Roman Vrátník.
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím, levný fotograf = většinou obyčejný fotograf a fotografie podle toho vypadají. Litovala jsem, že jsme neměli fotografa na celý den, ale pouze na obřad a potom portrétovky. Doporučuji Lukáš Večerka, Michaela Bernatíková, Eva Palkovičová, Tomáš Loutocký, Michaela Křivánková.
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji oběma za tipy kouknu se na jejich práce teda
Odpovědět
Na fotografiích a videu bych teda nešetřila - co víc vám pak se svatby zbude? Vzpomínky hrozně rychle blednou... Dali jsme za fotografa nějak 11 500 Kč, měli jsme Michala Szydlowského. Hezké fotky dělá Alex Lipková, Michaela Bernatíková, Radim Horák...
Odpovědět
Profilova fotka
tak 10000 určitě dát nechceme ale uz jsem se koukla na výše uvedené a někteí mají i ceny za 5000 takze dobrý ceny tak uvidim kdo se ozve jetsli má v náš den čas vubec.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím ,že se dá sehnat levnejší a dobrý fotograf...Já bych teda 10000 fotky nedala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme Petra Šrámka z Šenova u Ostravy za 3500,- (300 fotek na DVD z toho 80 upravených) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme Lucii Bystroňovou z Těrlicka, na celý den za 5000,-.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se prosím na naší nabídku v profilu. Pokud by Vás zaujala, tak se budeme těšit na spolupráci.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se i ke mně :) Jsem z Ostravy a ne moc drahá ;-) Mějte hezký den Sonrisa
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?