Last minute fotograf Brno

Profilova fotka
Ahojte, hledame na poslední chvili fotografa z Brna a okoli na 3.9.2016, který by byl ochotny nafotit jen novomanzelske fotky. Jednalo by se o cca 1,5h nekdy kolem 16:30. Dekuji
Odpovědět
znam Lucku Kopcovou, je skvela, ma svoje stranky http://luciekopcova.cz/ tak ji zkus napsat.jestli ma volno.
Odpovědět
Profilova fotka
Jen taková rada, nápad... když chcete nafotit jen novomanželské portréty, proč to nenechat mimo svatbu ;) Budete si pak snadněji vybírat šikovného fotografa, když se neomezíte jen na soboty, reálně co mám zkušenost září bývá nejvíc obsazený.
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlas s malinaphoto. Většina svatebních fotografů má první dvě soboty v září (nejžádanější termíny roku) obsazené. Pokud neplánujete klasické svatební focení, je z naší zkušenosti lepší focení mimo svatební den. Dost si omezujete nabídku fotografů také tím, že žádáte takto krátké focení - většina svatebních fotografů v sezóně neblokuje sobotní termín pouze 1,5hod focením... Pokud byste se rozhodli pro jiný den než sobotu 3.9.2016, můžeme nabídnout i naše služby. V Brně fotíme běžně, máme v okolí i pár oblíbených, velmi fotogenických míst. Linda (Filip Matuška - Photography)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?