Kolik Vás stál svatební fotograf?

Profilova fotka
Kolik jste platili za fotografa? Nezajímá mě moc celý den, chceme ho spíš jen na obřad a následně po obředě focení. Zbytek už zvládnou šikovní amatéři :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Svatební fotograf se nedá paušalizovat. Záleží strašně na tom odkud si a jaký ten fotograf je. My to měli třeba v HK, focení obřadu a hodinu po obřadu a i se svatební knihou nás to vyšlo na necelé 4 tisíce. Ale i vím, že jiný fotograf by si řekl minimálně dvojnásobek.
Odpovědět
My budeme platit za fotografa 3500 - focení během obřadu, po obřadu a po obědě takové ty s družičkami a jen manželé.
Odpovědět
Profilova fotka
My platíme za celý den 8tisíc plus dopravu, protože není z našeho města. Fotografa bych až tak nevybírala podle ceny (samozřejmě pokud není markantní rozdíl), ale hlavně podle jeho práce :-). Tak bych tady na beremku doporučovala projít alba a pak fotografy/ky oslovit, třeba tě některá chytne tak jako nás :-)
Odpovědět
my za 2 tisíce .- manželé a budou fotit celý den
Odpovědět
Profilova fotka
My za cely den 8,5tis
Odpovědět
800 eur
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky my jsme sehnali fajn fotografa ,nafotí obřad, skupinky, hostinu, a pak fotky v přírodě za 3500 tak jsem spokojená :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
my máme dva za 12tis na celý den
Odpovědět
Profilova fotka
1 fotograf 9h práce, 150 upravených fotek, cena 9.000Kč 2 fotografové 13h práce, 300 upravených fotek, cena 13.000Kč 1 fotograf + 1 fotograf/DJ, 16h práce, 300 upravených fotek, hudba od rána do noci včetně ozvuční obřadu, cena 19.000Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
dobrý den, hodně také záleží, kdy máte termín. Někteří fotografové poskytují slevy na mimosezónní termíny (podzim, jaro) a také ve všední dny. Pokud domlouváte hodně dopředu (například svatby v roce 2014), můžete se také domluvit na příznivé ceně. Například u mě balíček "standard" (to co potřebujete) vyjde za normálních okolností na 4 500 Kč. (250 - 300 zpracovaných, upravených fotek). Po slevě pak cena může klesnout až na 3 600 Kč.
Odpovědět
já bych také nevybírala fotografa dle ceny, ale podle práce. Platíme 15tis. za 12h
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?