Kolik stojí svatební fotograf?

Profilova fotka
Zajímá mě kolik stojí svatební fotograf na celý den?děkuji za odpověď
Odpovědět
Profilova fotka
Od 2 tis a strop neni omezeny. Akorat za 2 tis to budou fotky od zacatecnika co si jeste neveri a teprve zacal fotit. Technika a zalozni reseni pri moznem problemu casto nulova a tim i zvysene riziko, ze se neco stane. Co znam kolegy, tak se pohybujeme od 7 do 20 tis, v navaznosti na lokaci a pozadavky zakaznika a obsah zakazky. Preji at najdete v tech cenach toho sveho favorita. S pozdravem Lukas
Odpovědět
Profilova fotka
Když jsme poptávala já, sešly mi nabídky cca od 10 tis do 40 tis. Nejběžněji těch 10 - 15. Nepoptávala jsem ale každého, jen toho, kde se mi líbily fotky.
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží na stylu, který se ti líbí... U nás byly nabídky na celý den v rozmezí 15 - 30tis, poptala jsem na náš termín asi 7 fotografů z čehož 3 už měli termín obsazení (10 měs předem!). Je třeba i zvážit, že každý má jinou nabídku (existují různé balíčky, počty fotografií, zpracování fotek a zajištění svatebního alba, vytisknutí 15 - 30 ks fotografií atd.). Každý přišel s úplně jinou nabídkou od 350 - 800 upravených fotografií, někdo s druhým fotografem či fotokoutkem v ceně a podobně. Samozřejmě jsou fotografové, co fotí i za daleko méně peněz, ale jejich práce se nám nelíbila.
Odpovědět
My měli od ranních příprav do večera + plus předsvatební fotky v balíčku za 9 000 Kč. A fotky máme moc krásné...
Odpovědět
Přesně jak tu píšou ostatní - záleží, jestli preferujete kvalitu, nebo kvantitu. Často tu jsou vidět fotky od fotografů za 4-5 tis., fotek mraky, ale dobrou, aby člověk pohledal... ale někdo ten rozdíl mezi fotografem a fotografem nevidí a nevadí mu to. Takže záleží co chcete, jaký styl a úroveň... Spíš bych asi vybírala tak, že bych se mi mrkla co se mi vůbec líbí a pak podle toho zjišťovala finanční představy - jestli jsou reálné, nebo ne.
Odpovědět
Profilova fotka
V ČR se cena za celodenní focení může pohybovat od skutečně "pár tisíc" po třeba 70 tisíc, takže rozptyl je skutečně veliký :-) Záleží, jaký styl popř. čí práce se Vám líbí....
Odpovědět
Měli jsme svatbu 1. 10. 2016, ve 13:00, s panem fotografem jsem se domluvila, že přijede mezi 11 - 12 hod, aby ještě nafotil nějaké ty přípravy. Byl s námi až do večera. Fotografie byly hotovy ihned v pondělí 3. 10. 2016 a je jich 170 ks + 500 ks na CD. A cena - komplet - přítomnost - focení - fotografie - CD - 3000,00 Kč. Pan fotograf naprosto úžasný, většina hostů si ani nevšimla, že jsou foceni, nebo že fotí - až když viděli fotky, tak byly v úžasu, co vše pan fotograf stihl a co vše nafotil - že si jej vůbec nevšimli. NAPROSTÁ SPOKOJENOST!!! A fotky - nám se moc líbí, a komu ne, tak je to jeho problém :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, myslím že přesně platí kolik lidí tolik názorů... jednak na kvalitu fotografií a jednak na cenu. Co je pro jednoho nepřijatelné jiný ocení a totéž platí u cen. Ten rozptyl je obrovský...nejlépe asi vybírejte podle toho co se Vám líbí a pokud to bude mimo částku, kterou jste ochotni vynaložit postupte dále. Přeji, ať najdete, co hledáte. Standa Matouš
Odpovědět
Profilova fotka
My máme od příprav po zábavu cca do 17-20 hod ( dle dohody ) -100-125 ks upravených + všechny ostatní záběry neupravené (min 400 ) a cena 7000,- Takže jsme spokojení a portfolio fotografky se nám líbí :)
Odpovědět
Jak který! Základní balíček ten celodenní je většinou tak 8h :-) My měli 12, takže jsme si 4 dopláceli... Obdrželi jsme balíček, kde je asi 50fotek vytisknutých, je tam flash disk i dvd, z fotek nám byla vytvořena 16min prezentace a celkem je fotek 700 a vyšlo nás to se vším všudy na 9000 :-) jsem absolutně nadšená, paní fotografka skvělá! Ale každý fotograf má tak nějak svůj styl fotek, někdo hodně upravuje, někdo je nechává přirozenější atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?