Kolik jste zaplatili za svatebního fotografa?

Ahoj holky, kolik jste (nebo budete) platit za fotografování svatby? My bychom rádi si nechali fotit jen obřad a pak společné fotky... na kolik to tak zhruba vyjde? Díky :-)
Odpovědět
Ahoj, my budeme mít fotografa, který bude fotit obřad a pak společné fotky, celkem bude cca 200 fotek a vyjde nás na 4.500,- Kč. :-)
Odpovědět
Ahoj, my budeme mít manželé Vlkovi. Výhoda je, že fotí oba, muž a žena - takže každý zachytí momentky ze svého vlastního pohledu trochu jinak. Ona bude se mnou už od rána fotit moje přípravy a tak (budu utajená nevěsta) a on bude s ženichem fotit jeho přípravy a příchod hostů a tak. Budou fotit celý den, potom dostaneme kolem 600 fotek a cena je naprosto skvělá 11 000,-. Takže pokud to nebudete mít na celý den, ale jen na společné fotky a obřad, tak myslím že kolem 4 000 - 5 000 :-)
Odpovědět
Za obřad a fotky potom platíme 5 500,- :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsem si domluvili také pár. Slečna bude semnou od rána, takže zachytí přípravy, a její přítel zase bude u mého nastávajíciho, pak budou na obřad, hostinu asi až po krájení dortu, dál už to není tolik potřeba. Řekli si cca 4 000,- ´+ za naftu, což počítám asi tak 200,- pač je to kousek:-)
Odpovědět
Ahoj, my platíme 6.500 za cca 4 hodiny focení (párové fotky, obřad, skupiny)/200-250 fotek... Ale jsme dohodnuti s Lenkou Seničovou, což je vlastně jedna z nejžádanějších fotografek v Praze, takže i přes vyšší cenu jsem nadšená, že měla volno :)
Odpovědět
Od rána až do večera za 3 500 Kč ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Stejná otázka tu byla před 14 dny. Tudíž kupu odpovědí naleznete i tam: http://www.beremese.cz/forum/fotograf... S pozdravem Honza
Odpovědět
Profilova fotka
od rana do cca 10 večer 2000,-kč ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Prosím o založení tématu: Kolik váš fotograf zaplatil za techniku? S odkazem na práce fotografa. Není fotograf, jako fotograf. Např. fotograf paní moonulinky měl jisto jistě originální software, nejnovější techniku a těch 2000 Kč posléze poctivě zdanil a já se teď propadám hanbou do země, protože vím, že na něj nikdy mít nebudu. Jedu meditovat do lesa a zpytovat své svědomí. Fráňo Drtikole, stůj při mě.
Odpovědět
Profilova fotka
My platili asi 8000Kč za 4 hodiny
Odpovědět
@moonulinka @zuzalinkak holky, kde jste prosím sehnaly tak levné fotografy? Všude se dívám na nabídky a jsou to pálky jako blázen...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj náš fotograf bude fotit od rána až do pozdních hodin a vyjde nás to na 8 900,- s tím, že dostaneme 600-1500 fotografii a z nich nám ještě udělá album o 20ti kreativních fotkách a dvd podkreslené hudbou kterou si vybereme. druhý náš fotograf kamarád - tak tam to bude cca za 5 000,- protože bude fotit od rána a focením hostiny končí.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My budeme dávat asi okolo 20 tis. za celodenní focení od mých ranních příprav až do večera. Co se týče ceny někomu se to může zdát hodně, ale na fotkách jsme nechtěli šetřit... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
budeme mít fotografku na 3 hodiny za 3000 a to jsme museli celkem hledat
Odpovědět
Profilova fotka
Cena fotografa je většinou přímo úměrná kvalitě fotek. Jde sehnat fotografa i za 5 tis na celý den, ale výsledek tomu bohužel odpovídá :-| Je to názorně vidět tady v albech. Opravdových profi fotek je tu jako šafránu a jsou snad v každém desátém albu. Každý má jiné priority. Drtivá většina nevěst tu řeší hlavně nízkou cenu. Jenže každá svatba prostě něco stojí a šetřit zrovna na těhle věcech je hloupost.. Abych se dostal k tématu. Ze zkušenosti mohu říct, že celodenní focení od opravdu kvalitního fotografa který vám nepředá jen překopírované fotky přímo z karty začíná zhruba od 10 tis nahoru. Každou fotku je nutné více či méně upravit a nikdo to nebude dělat zadarmo. Výsledek pak stojí zato.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?