Kolik jste platili svatebnímu fotografovi?

Ahoj holky.. mám otázku kolik jste zaplatili, v případě, že musel k Vám fotograf docestovat z jiného města a co bylo v ceně Vašeho focení na svatbě - hodiny focení..vyvolání fotografií atd....? Někteří dle mě chtějí vážně nehorázné peníze..tak chci jen vědět.. Děkuji
1
2
Profilova fotka
Ahojky, my máme fotografku za 6000,-
Profilova fotka
Není potřeba zakládat nové téma, diskuzí o fotografech je tady velká spousta: http://www.beremese.cz/diskuse/tema/f... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/k... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/p... ...cestovné si účtuje každý fotograf, pokud chceš opravdu kvalitního fotografa musíš počítat s vyšší cenou, pokud nepotřebujete mít někoho z těch nejlepších,určitě jsou i levnější, my jsme platili za fotografku 10.500,-
Profilova fotka
my taky mame kolem 5500
my za 3000,-
Kamarádka platila za fotografa necelých 10000 ale včetně cesty z Prahy až na Orlík. Fotil před obřadem, obřad. Fotky novomanželů + svatebčanů (mám dojem že se fotili snad dvě hodiny. A potom přípitky a svatební stůl. A už to byl fakt fotograf s velkým F:-)
Profilova fotka
Máme za 7200 - je v tom celodenní focení (cca 8 hodin) a cesta z Brna do Prahy :-)
Profilova fotka
máme za 3 tisíce na celý den, ze známosti
Profilova fotka
Máme za 8 000 za celý den, bez cesty.
My máme za 2.500,- Kč včetně cesty a 120 kusů fotek plus CD, koukám, že je to luxus cena
Profilova fotka
my za 3900, cca 6h focení a fotky pouze na CD, tisk se platí zvlášť..
9 tis/6 hodin, bez cestovného, vyvolání fotek v ceně
Já jsem chtěla Zuzanku Scharf, za 13.000,-
Článek se načítá
Martin Vlk ti nafotí celý den za 7.000 Kč plus nějaké to cestovné a fotky má profi a nádherné, zkus si ho vygooglovat...
Profilova fotka
My mame Radovana Chvilu....12 000,- na cely den, je to dost, ale byl to muj sen......
Profilova fotka
Rostislav Mžik, Karviná, 5000,- na celý den, fota na DVD plus film z fotek
To je tak strašně různé, vyber si podle fotek aby se ti líbily a ne podle ceny. Jsou fotografové za 5000 na celý den, i za 45, nikdy už nikoho nebude zajímat, kolik ty fotky stály, jde o to, aby se ti líbily. Aby měl ten fotograf tvůj styl. Fotky nejsou otázka ceny, ale vkusu. Já bych chtěla Štěpána Mikudu, ptala jsem se na cenu, napsali mi mezi 1500 až 2000 na hodinu, dlouhé zakázky i za míň, ale jedině domluvit na schůzce, po mejlu Ti cenu vůbec takhle neřeknou, takže se budeme scházet..Lukáš Koňařík si bere 2000 na hodinu.
Na nasi svatbe se potvrdilo, co se rika v Anglii - fotograf stoji 10 procent z ceny svatby.
ahoj, já mám fotografa ze Znojma a bydlím v Brně, stojí 9500 na 6 hodin, v ceně je i fotoalbum, fotky v plném rozlišení, a dání na DVD ale fotky má nádherný a už neřešíme ani cenu, za to naši rodičové ano.
Profilova fotka
ahoj, my mame fotografa za 6000,-/6hod bez cestovneho (je ze stejneho mesta). V cene jsou fota v plnem rozliseni na DVD (okolo 1000 fotek, z toho cca 100 upravenych) a 3 fota velikosti A3 :-)
Profilova fotka
Ahojky, nás stojí 5500,- je to ten základní balíček cca 2hod. focení. Je to Matouš Duchek, vypadal jako sympaťák a dělá moderní fotky, tak už se na to těším, co s námi provede :-D Asi 50 jich vyvolá a dokončí retušováním a jinak celkově bysme měli dostat cca 200 fotek na DVD.
My máme fotografku Juliánu Takšony za 10 000kč na celý den. Dopravu si pak už neúčtuje. Je fakt, že jsem vybírala podle fotek a ne podle ceny.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Doporučuju manžela Víťu Němčáka (olomoucký kraj) Cenu si vybíráte sami podle vybraného počtu fotek, neřeší čas ;-) Základní sada 100fotek + 20fotek tisk, vše na DVD za 5000,- :-D i za celodenní svatbu.
Profilova fotka
No my budeme mít fotografa z Brna, pan Ležatka, za 12.000,- + cesta do Znojma a na Vranovský zámek + album, takže :-| se radši s cenou moc nechlubím.
My máme za 5.000,- na celý den, je z Třince ;-)
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
ahojky,takže cena čtyři tisice za celý den ale fotky jen na dvd plus cestovné není moc?
Profilova fotka
My máme zamluveno: "focení příprav, příjezdu svatebčanů, focení obřadu, skupinových a portrétních fotografií a focení začátku hostiny (do krájení dortu či prvního manželského tance). Další setrvání na hostině je po domluvě. Dále cena zahrnuje cca 130 tištěných fotografií různých formátů (10x15 a 13x18) a 400 -500 fotografií na DVD (počet se odvíjí od velikosti svatby a počtu hostů)." Cena 8500,- Kč
Profilova fotka
Ne není to moc:) Je to super cena - my budem mít: fotografku která si řekla 5000,- (Cena zahrnuje:dopravu,2 fotografy,focení od rána do večera + úprava fotografií) a všechny fotky i neupravený na cd:)
1
2

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?