Kde se v Liberci vyfotit?

Dobrý den, prosím o tipy a rady, kde v Liberci udělat pěkné společné svatební fotky novomanželů. Obřad máme na radnici a v místě hostiny není zahrada ani prostor, kde by bylo možné udělat nějaké umělecké fotky nevěsty s ženichem. Kromě Ještědu - máte někdo nějaký nápad? Za jakýkoli námět předem děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme obřad taky na radnici a v místě hostiny také není prostor na hezké fotky, takže máme domluveno, že se pojedeme fotit ke známým na zahradu, mají tam bazén, rybníček, plno květin, keřů, prostě krásné prostředí. Takže pokud někoho takového znáte, mohly by z toho být hezké fotky :-)
Odpovědět
@marcela_heckova Děkuji, bohužel v Liberci máme jen "panelákové" přátele, ale nápad dobrý, trochu mě to navedlo na Ekopark, ale ještě jsme se tam nebyli podívat.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, doporučila bych Lidové sady, je tam krásný altán a zahrada a a pěkné fotky budete mít i z věže (http://www.lidovesadyliberec.cz/cz). Jen si zjistěte přístupnost sadů, věž stojí asi 20,- na osobu :-). Nebo bychdoporučila Botanickou zahradu, případně les za Lidovými sady. Moje srdcovka je ale u malého kostelíčku "U obrázku"- tam najdete spoustu krásných míst, jsou tam perfektní fotogenická okna, ve kterých se dá fotit (přístupné, nemusíte dovnitř kostela). Před ním je velký prostor a hned tam začíná les. Skvělé místo na focení. Otázka je, jak daleko chcete cestovat a čím :-) . Fotky zde: https://www.google.cz/search?q=kostel... http://www.liberecky-kraj.cz/dr-cs/13... Tak ať se Vám to vyvede :-) Lucie
Odpovědět
@momentky Děkuju moc, kostel u Obrázku znám, ale nenapadl mě, určitě to zvážím :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?