Kde se jít fotit, když máme obřad v 15 hodin? Před nebo po obřadu?

Profilova fotka
Holky, dneska jsem začala uvažovat nad harmonogramem dne. Obřad máme v 15 hod a původně jsem měla v plánu se až po obřadu jet s manželem fotit. O hosty by se snad někdo postaral, nebude to moc formální svatba, jen raut, bez zasedacího pořádku. Ale nějak si zahrávám s myšlenkou jet se fotit už před obřadem. Nemusíme pak opouštět hosty a celý den si se všemi užijeme. Měla to tak některá z vás? Kterou variantu můžete doporučit? Pak jsem si ještě říkala, že v případě focení před obřadem, jestli použít snubní prstýnky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, máme obřad jako vy a fotit se půjdeme pak. Ale spíš proto, že chci přijít na obřad "neviděna" ženichem. Během focení bude hrát hudba, bude otevřený raut, asi tam dáme fotobox a budou se moci sami fotit nám i sobě na památku... ale hlavně se mohou v klidu najíst a až přijdeme, začne zábava v podobě prvního tance...
Odpovědět
Profilova fotka
@evmino Mě právě uvidí ženich už doma, když doveze kytici. Já se právě bojím, aby to focení netrvalo moc dlouho. Řekneme hodinu, ale třeba se to protáhne na 2. Máme obřad na stejném místě jak raut, ale fotit se chceme jinde...
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě jako fotografku je to lepší po – už jen kvůli světlu. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my měli obřad v 15:15 a fotili jsme se před obřadem. Jelikož jsme měli vše na jednom místě, tak to bylo super.
Odpovědět
Kamarádi se fotili dopoledne a my to uděláme stejně... :-) přijde mi to po všech stránkách výhodné - ušetří to čas, navíc budu mít čerstvě udělané vlasy a make-up, nebudu muset zatahovat břicho po obědě... :-D a hlavně mi přijde i hezčí si užít ty první svatební okamžiky jen ve dvou - umím si představit, že to bude mnohem romantičtější a intimnější, když mě přítel poprvé uvidí a budeme sami (s fotografy) než když bude už stát u oltáře a hned se na nás pak "vrhnou" všichni hosté. A fotit se budem i s prstýnkama - na tom štěstí nestojí.
Odpovědět
Profilova fotka
@hanirek No z pohledu fotografa bych se šla fotit rozhodně až po obřadu, bude měkčí světlo a fotky budou vypadat líp než v tvrdém poledním slunci. ALE z pohledu nevěsty bych do toho nešla. Svatební den mi neuvěřitelně rychle utekl a pokud máte obřad až na 15:00 (my začínali už od 8 od rána) tak bych chtěla být na oslavě a se svými hosty. A zároveň bych neřešila, že SE někdo postará - oni se sice postarají o sebe i sami, ale pokud nemáš striktně dané, že to bude jen na hodinu aale může se to protáhnout, tak aby z toho nebyla pro ně nuda...
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych zase nešla do focení před, pokud by opravdu nebyl souvislý stín, nebo pod mrakem. Myslím, že stačí i půlhodina v podvečer, je to lepší než hodina a půl někdy v poledne. Záleží také na zkušenostech fotografa...
Odpovědět
Profilova fotka
My mame take obrad v 15 hod, obrad i zabava na jednom miste. Take jsem premyslela, zda se nefotit pred nebo az druhy den, ale dle rady fotografka nafoti par spolecnych fotek hned po obradu a nase fotky budeme fotit az v podvecer, kdy je lepsi svetlo. Foceni mame domluvene cca na hodinku.
Odpovědět
my máme obřad o půl druhé a taky plánuju fotky už dopoledne hned po učesání a namalování. Fotograf mě od toho trochu zrazuje kvůli špatnému světlu, že uděláme pak při západu slunce lepší. Ale zase dopo bude čas a budu právě ještě svěží a plné parádě než po obědě a dortu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanirek To se pak klidně vyfoťte před, někdo tady psal, že se dokonce fotil den dopředu, ale to si neumím představit kvůli líčení a účesu.
Odpovědět
Profilova fotka
Očima fotografa - čím později, tím lépe :) K večeru už není tak ostřré sluníčko a fotky mají úplně jinou atmosfétu. Svatebním hostům se vždycky dá vymyslet nějaká zábava, aby se nenudili, zatímco budete pryč.
Odpovědět
Profilova fotka
Náš fotograf by doporučil to samý, co ostatní fotografové - jít se fotit až k večeru, že z toho budou prý nádherný fotky. Takže já do toho tak určitě jdu, ráda si nechám poradit :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Děkuji všem za názory. Nakonec se půjdeme fotit až odpoledne. Bude raut a svědkyně s dalšíma kamarádama se nám snad o hosty postarají nějakým způsobem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě po. před budete nervózní (aspoň ženich často bývá) a přecijenom po už jste manželé, před ještě ne:)
Odpovědět
Profilova fotka
Není špatné fotit PŘED to hlavní a případně dofotit po obřadu.
Odpovědět
Tak mi máme naplánované focení před obřadem. Nechci, aby pak hosté na nás museli čekat. Obřad máme ve dvě a fotit se budeme v hradním parku něco přes hodinku před obřadem. budou se s námi fotit i rodiče a děti a svědci. Ostatní hosté dorazí až těsně před obřadem. My na to focení zase až tak moc nejsme, takže nám stačí pár samostatných fotek nás dvou. Nepotřebujeme tisíc fotek v různých pózách :D Pokud však bude pršet, fotit se budeme až po pouze na hradě, kde máme obřad. Nechtělo by se mi pak odcházet z hostiny. Hned po obědě se odveze ještě pár aut a pak už bude hrát kapela, první tanec...
Odpovědět
A hlavně naše děti budou čisté. Myslím, že po obědě už nebudou :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?