Kde se fotit v Brně v případě deště?

Máme svatbu tuto sobotu a má pršet :-| Vymýšlím náhradní plán focení. Poradíte nějaký hezký a přístupný interiér v Brně? Mám ráda klasický styl, původní focení mělo být na Petrově, tzn. žádné industriální haly. Co nějaký zámek nebo sál, kam se může a dovolí nám focení?
Odpovědět
Ha, tak už jsem to vymyslela dřív, než mi někdo stihl odpovědět. Budeme se fotit v hotelu, kde budeme ubytovaní. Ale kdyby měl někdo další tip, sem s ním :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nam taky prselo a fotili jsme se v interieru restaurace pred zachodkama :-) potom nas fotograf vyhnal na chvili ven do deste a jsou z toho super fotky. Viz moje album.
Odpovědět
Profilova fotka
Co takhle hvezdarna?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kompromis mezi industriálem a architekturou může být například ve vozovnách (například v Medlánkách), univerzitě (třeba Kampus) nebo Technickém muzeu. Krásné historické prostory jsou na Staré radnici (to je ta fotka v gotickém okně) Hezká je taky Reduta nebo některé z divadel... ale máte pravdu. Pokud máte pěkný hotel (lépe řečeno - stačí pár hezkých detailů), pak se toho tam dá zvládnout hodně...
Odpovědět
Máme hotel Grandezza na Zelňáku, myslím, že tam budou fotky moc pěkné. Děkuji všem za příspěvky.
Odpovědět
Takže v hotelu to prý není moc vhodné na focení, říkal přítel. V divadlech prý tou dobou nikdo nebude nebo si řekli 5 tisíc za pronájem. Industriál opravdu nemám ráda, takže to mi prosím neraďte, zbývá jedině nějaký prostor na té radnici, ale to už jsem neprověřila, poradí někdo ještě něco? Nejlépe v centru?
Odpovědět
Kavarna - take pruhledny destnik a fotit v desti ve stredu mesta kolem stare radnice.. A Palace Hlinky ma krytou terasu.. Prijemni lide..
Odpovědět
Denisovy sady. I za deště budou krásné fotky, ne-li originálnější :)
Odpovědět
Holky, fotit v dešti se fakt nechci, být mokrá, boty promočené, šaty zmoklé, a to jen kvůli pár fotkám fakt ne.
Odpovědět
@rynglicka A vas fotograf to nema namyslene? =-)
Odpovědět
@rynglicka Ja bych se ozvala fotografovi, at neco navrhnou.. pokud jsou mistni, tak Brno urcite znaji a budou mit treba napady?
Odpovědět
Fotografovi se určitě ozveme, ale nechci spoléhat jen na něj.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?