Kde koupim velké svatební fotoalbum?

Chteli bychom koupit velke svatebni fotoalbum, fo ktereho se fotky vkladaji pod folii na velkou stranku (ne zasouvaci). Hledala jsem nejakou prodejnu na internetu, ale kdyz dam vyhledat slvo "fotoalbum" tak to najde akorat fotoalba vytvorena na internetu.... no proste nic nemuzu najit. Nevite o nejakem obchodu kde by se to dalo koupit?? V kamennych obchodech byvaji vetsinou hrozne draha nebo na maly pocet fotek, proste nevyhovujici. Mame asi 250 fotek. Diky moc za jakykoliv napad.
Odpovědět
Profilova fotka
máš v IP odkaz papa ;-)
Odpovědět
Niko, me prosim taky!!! Dekuju Daniela
Odpovědět
Zkus to u Škody v Praze, mají i internetový obchod. Pokud to tedy není ta adresa, co ti poslala Nika, je to jeden z největších obchodů u nás.
Odpovědět
Len, diky!!!
Odpovědět
Profilova fotka
svetluskah: Len má pravdu, Škoda má největší výběr všeho sortimentu, nejen alb ale i rámečků a dalších věcí. Určitě si vybereš. Ono ale stačí zajít taky do Kodaku a tam mají taky docela výběr. Podle toho jaký album si představuješ.
Odpovědět
Profilova fotka
Take mame album od FotoSkoda. Jedno nam nestacilo, tak jsem zasla do obchodu u nas a koupila dalsi. Takovou hloupost bych uz neudelala!!! Kvalita se vubec nedala srovnat a pritom byla alba za stejnou cenu! Vsude to maji ve foliich, alba nemuzete prolistovat a FotoSkoda je jediny obchod, kde mate jistotu, ze nekupujete nejakou precenenou hruzu.
Odpovědět
Profilova fotka
jojo je to tak přeně tento odkaz na eobchod škoda jsem posílala. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nika: prosím Tě také o odkaz na fotoalba. Musím ty fotky někam uspořádat ;-) . Díky lion
Odpovědět
Profilova fotka
Prosím pošlete mi taky adresu na Škodu! Sice mám alba koupená, krásná, ale jsou to ty bez folie, co se to do nich musí lepit, ale u nás jiné neměli. A jestli se tyhle dají obejdant před internet...
Odpovědět
Profilova fotka
Ve FotoSkoda maji hlavne jenom ty lepici. Podle me na svatebni fotky patri.. Zensky, je to www.fotoskoda.cz ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
jeto wewewe.fotoskodatečka cz,. pak kliknout na eobchod a najít vleov v nabídce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju!!! ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Holky, prosím Vás, já jdu dnes pro hotové fotky k fotografovi, při té příležitosti si chci pořídit i fotoalbum. Měl tam, co jsem koukala minule docela pěkné, od firmy Henzo, to je prý "Mercedes" mezi fotoalbumy, takže kvalita, ceny tak kolem 500 Kč (i levnější, i dražší). Myslíte, že je ta cena přijatelná? A pak ještě jedno dilema. Jaké album je lepší samolepicí nebo takové to, kam to musíte lepit sami? A když si ty fotky člověk lepí sám, tak čím se to vůbec lepí, nezničí se ty fotky? A taky mi není jasný to samolepicí album, jak to funguje? Není to tedy pohodlnější? Já se ptám, jak malé dítě, ale vy jste v tom koukám zběhlé, tak mi určitě poradíte. Jinak předem moc DÍK!!!! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ja se toho rada ujmu 8-) Henzo je opravdu prvotridni! Mam moznost porovnat a uz bych vetsi hloupost s nakupem jineho alba neudelala. Samolepici album je pry pekne na nic. Fotky tam tolik nedrzi a asi by ti casem zacaly odpadavat jedna po druhe.. Celkem novinka jsou oboustranne lepici obdelnicky, ktere se davaji z druhe strany fotky. Nezaberes tak z fotky ani kousicek, je to pohodlne, proste super. Ale je to piplacka.
Odpovědět
Pokud samolepicím albem myslíte ty tuhé stránky s přilnavou fólií (fólii odlepím, naskládám fotky, fólii přilepím), tak s tím mám dlouhodobé zkušenosti velice dobré, nic se neodlepuje. Jinak se to ale musí dělat pečlivě, aby se na fólii nedělaly bubliny. Ale pořád je to míň pracné (a míň lepivé) než klasické lepení fotek a má to ohromnou výhodu v tom, že si ty fotky na listu můžeš kdykoli později předělat. 500 za kvalitní album mi nepřijde moc, taky záleží, kolik je v něm listů.
Odpovědět
Profilova fotka
já mám ze samolepicím dobrou zkušenost, nebos růžky, ale určitě bych nepouživala ty oboustraně lepící, raději růžky které jsou průhledné, ale je to fakt piplačka.
Odpovědět
Profilova fotka
ene: a ty oboustranné lepicí obdelníčky se kupují kde? V papírnictví? Všimla jsem si něčeho podobného teď na městkém úřadě, když jsem nechávala dělat novou občanku, paní přichlípla moji fotku na formulář nějakým takovým čtverečkem. Ale kde se to sežene? len: takže u samolepicího alba jsou vlastně fotky pod folií? Myslíš, že se mi podaří tam tu fólii dát zase přesně zpět na místo? A neleskne se to moc? Přiznám se, že jsem teď viděla na návštěvě krásné svatební album, fotky byly v klasickém albumu, lepené asi nějakým lepidlem, vypadalo to nádherně a čistě, akorát bych měla malinko strach, že se ty fotky stejně trochu zamažou při prohlížení. No nevím holky, co tam dnes pořídím :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Teda holky, vy mi dáváte :-D. To ještě funguje? Ty růžky? Myslela jsem, že už jim dávno odzvonilo... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
lion jsou takové průhledné shora, tak to není ani na fotce vidět. Já si koupím samolepící, nemám ráda zapatlané fotky, a to jsou vždy když jsou jen tak nalepené, a 100% chci fotky lesklé a ty se rachlo oťapkají. ale pokud nenarazím na krásné, tak budu vyrábět a proložím ho jak bývaly staré alba pauzákem... nebo jemným barevným bavlněným papírem. :-)
Odpovědět
To je další výhoda samolepicích fotoalb - fotky jsou pod fólií, takže se neohmatají. Fólie je při okraji připevněná ke stránce, takže ji vlastně celou neodlepíš, ale jen "odchlípneš". Jak už jsem psala, zpátky jde nalepit snadno, jen si musíš dát pozor, aby se ti pod ní neudělaly bubliny. Ale když se udělají, fólii zase odlepíš a srovnáš zpět, jde to hodněkrát.
Odpovědět
Profilova fotka
No, mně se moc líbí když jsou fotky jen tak nalepené, ale taky nanávidím zapatlané fotky, protože tím jsou vlastně zničené. Tak jsem zvědavá, jak to vyřeším.... :-| Dilema ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
O to mi jde, jestli se právě to samolepicí album tím neustálým "odlepováním" a nalepováním nezničí, že pak už nedrží, jak psala ene.
Odpovědět
Profilova fotka
Lion jsem ráda, že nejsem sama, kdo neví, jak s fotkama! ;-) Podobné dotazy jsem chrlila na Ene na vlákně červenec, takže kdyžtak mrkni i tam! :-D Já mám doma taky fotoalba Henzo, jen ještě prázdné (je to ostuda po takové době) a tak jsem zjišťovala, co bude nejlepší způsob vložení fotek. Ty oboustrané čtverečky mi doporučili ve fotokinu a teď i Ene, takže ty mám doma. A v albu jsou mezi jednotlivými stránkami pauzovací papíry, takže snad se ty fotky moc neponičí. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
coxa: to co píšeš, to byl původně můj sen. Prostě jako za starých časů. Velké album, mezi stránkami pauzáky, akorát ty růžky mě strašily. Teď ale když mi holky napsaly, že samolepicí je taky fajn, tak tápám. To je hrůza, moje nerozhodnost. Jsem zvědavá, co mi řeknou ve fotu. ;-)
Odpovědět
Mně dali fotky do krásného bílého textilního fotoalba už ve fotoateliéru. Ta album je úžasné, ale když jsme ho teď byli ukazovat manželově babičce, postavila si vedle něj skleničku piva a já jenom trnula... :-S . Naštěstí se nic nestalo, ale není to moc "ukazovací" album, hned by bylo špinavé. Takže jsem vyrobila ještě jedno ukazovací, obyčejnější, s fotkama jenom 10x15 (ale zas je jich tam víc, i z hostiny). Jinak s tím neustálým odlepováním a nalepováním moc zkušeností nemám. Prostě si to pořádně rozmyslím, co na té stránce chci, a pak to tam uspořádám. Víc jak 5x jsem snad žádnou stránku neodlepovala (většinou tak jednou, dvakrát), ale drželo to pořád stejně. Pokud nechceš to album každý měsíc měnit, tak to s tím neustálým odlepováním a nalepováním tak žhavé není.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak holky, díky moc za rady. No, zatím se přikláním k samolepicímu, kvůli praktičnosti, ale ta klasika je stejně prostě nádhera. len: dá se do toho samolepicího alba i něco napsat ručně? Chtěla bych tam připojovat i nějaké komentáře...
Odpovědět
Já to řešila tak, že jsem tam k fotkám dávala papírky s textem, na podklad se přímo psát nedá, je trochu lepivý. Jinak z dovolené vyrábím alba tak, že vezmu čtvrtku (bílou nebo barevnou), nalepím fotky, popíšu to, vložím do euroobalu (taková ta fólie - sáček s proděravělým hřbetem) a dám do kroužkového pořadače. Je to levné a efektní, ale na svatební album asi málo stavnostní. V profesionální formě se to jmenuje scrapbook, ale je to příííšerně drahé ;-( .
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, tak asi budu dávat papírky s popisem..... Chtěla jsem si koupit nějakou tužku, co píše zlatě nebo nějaké takové ty perleťové barvičky, co se používají (gelové rollery - asi). Přijde mi to hezčí a osobnější psát krasopisně ručně než na PC, no uvidím.... Každopádně moc díky. ;-)
Odpovědět
Není zač :-) Já si moc ráda skládám fotky do alb, takže už jsem vyzkoušela ledacos.
Odpovědět
My dali svatbu do třicetistránkového (celkem asi 120 fotek - výběr asi z 500), na svatební cestu mám připravené padesátistránkové. Rozdíly v cenách nejsou jen mezi městy, ale i mezi obchody. Třeba lepidlo Herkules jsem kupovala v praze od 35 do 59 korun, nejdražší bylo v Tescu :-S .
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?