Kde fotit na Ostravsku ?

Profilova fotka
Milé nevěsty, trošku to tu rozčeřím příspěvkem, který neshání fotografa ale místo :D Svatba bude v Mariánských Horách a pak jedeme na Žermanice na takové grilováníčko :) Zatím máme variantu focení v železárnách, ale už zase nevíme jestli to dopadne .. Tak se ptám : Nemáte tip na nějaká hezká místa v okolí ? Díky za odpovědi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem třeba na přírodu, takže určitě bych doporučila fotit u přehrady Žermanice, je to tam moc pěkné. Nebo v Hrabůvce jsou pěkné rybníky. Pokud chcete výhled na Ostravu (na železárny) tak nejlepší výhled je z toho moderního mostu k obchodnímu centru Karolina (posílám foto). Nebo halda Ema, ale tam je trochu náročné vylézt, já tam vždycky musím lézt skoro po čtyřech, je to tam prudké a klouže to. Ale výhled stojí za to. Je toho fakt hodně... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, i když nejsem nevěsta (dotaz je určen pravděpodobně jenom nevěstám), dovolím si Vám odpovědět, popř. přispět malou radou. Hezkých míst je bezpočet, domluvte se se svým fotografem a vybraná místa si projděte společně. Pokud máte hostinu u Žermanic, doporučil bych opravdu focení kolem přehrady. Velice populární je focení na hrázy (viz foto), nebo v přístavišti u Penzionu Maják v Soběšovicích. Ušetříte čas, protože to budete mít opravdu blízko. Nejen v poslední době je populární focení v industriálních exteriérech, máte na výběr hned dvě možnosti - NKP Dolní oblast Vítkovice, nebo Důl Michal. Hodně se fotí kolem Zámečku v Havířově, který je v půli cesty. Vybírejte si místa dostupná s komfortem, v den svatby budete mít na sobě těžké šaty, čisté boty a neumím si představit, že byste se šplhala někam do výšek ( a zabere to taky hodně času). Příjemné svatební přípravy a především dobré světlo u focení (které je důležitější než místo) přeje Ján Senčák
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?