Kamil Kašpárek, Petr Wagenknecht nebo Zuzka Scharf?

Profilova fotka
Ahoj holky, váhm mezi těmito třemi fotografy: Kamil Kašpárek, Petr Wagenknecht a Zuzka Scharf. Máte s nimi zkušenosti? Koho si vybrat? Styl focení se mi líbí u všech, daleko to budou mít taky všichni zhruba stejně :-D Díky za tipy 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Osobně bych z tohoto výběru doporučil jednoznačně Zuzku :)
Odpovědět
@bondyzab My jsme měli Petra a neměnili bychom ...
Odpovědět
Profilova fotka
@bondyzab bude také asi záležet jak budou mít již obsazené termínky :)
Odpovědět
Určitě Zuzka Scharf! Fotila jsem s ní několikrát, super profík a navíc velmi příjemný človek :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zankova_photo všichni mají volno, už sem se ptala...
Odpovědět
Profilova fotka
@bondyzab Petr a Zuzka mají trochu jiný styl focení, tak bych procházela vyloženě co vám je bližší :)
Odpovědět
znám pouze fotky... šla bych do Zuzky :)
Odpovědět
My měli Petra Wagenknechta a byli jsme moc spokojení. Můžu poslat do IP odkaz na naše fotky. Cenově mi vycházel líp, než např. Bigoš a Vokurek, o kterých jsme taky uvažovali. Je to velký sympaťák a vše bylo v pořádku, takže určitě doporučuju! ;-) Fotky paní Scharf se mi taky líbí, měla ji kamarádka. K. Kašpárka neznám.
Odpovědět
Profilova fotka
@bondyzab Neznám sice pana Kašpárka, ale co se týká Wagiho nebo Zuzky, nemůžete šlápnout vedle ani s jedním. Oba fotí úžasně. Takže bych si prohlédla co nejvíce jejich fotek a rozhodla se, co je vám o trochu bližší. Já osobně hlasuju pro Zuzku, zbožňuji její práci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bondyzab To já zase neznám Zuzku a Wagiho, zato s Kamilem Kašpárkem mám jen tu nejlepší zkušenost! Dělá krásný a originální fotky, navíc s tímhle sympaťákem je i výborná spolupráce ještě ke všemu za rozumnou cenu 8-). S kamarádkou jsme s ním dokonce vyzkoušeli boudoir focení a to taky nemělo to chybu. Určitě doporučuju! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@chaccaron Právě Tvoje fotky byly první, který sem od pana Kašpárka viděla :-D Tvoje a další jeho práce mě moc zaujala a cena je víc než příjemná 8-) tak mě těší, když slyším, že i ta spolupráce byla fajn.
Odpovědět
Zuzka myslím je od Budějovic??? to by měla z ruky. Osobně znám už roky Kamila Kašpárka, je to skvělej kluk a machr, má svůj styl, jeho fotky poznám na dálku. Se svatbami se vysloveně mazlí, užívá si to. Navíc je i sympaťák, to je taky důležitý, aby si lidi sedli, když pustí v den D mezi sebe úplně někoho cizího. A zraje jak dobrý víno....V tomhle případě bych neváhala a volila Kamila. Navíc i cenově je fajn. Ze svatby zbyde pár věcí a vzpomínky...a Kamila fotky jsou fakt bezvadný!
Odpovědět
Článek se načítá
@jasy K nám jel Wagenknecht z Čech na j. Moravu a pořád i s tou cestou to nebylo tolik drahé a kamarádce jela na stejné místo přesně Zuzana Scharf. Já se na fotky toho Kašpárka dívala a přiznám se, že se mi líbí z těch třech asi nejmíň, ale to záleží na vkusu. Mně se ještě moc líbí fotky Davida Rájeckého, Ywonn (má podobný styl jako Wagi, on jim i fotil svatbu a jsou ze stejného města) a pak Mlýnkovi - Verča a Petr.
Odpovědět
Profilova fotka
@jasy @lennus my budeme mít svatbu na půl cest y mezi Prahou a Brnem, takže to budou mít všochni tři plus minus stejně daleko. Problém je v tom, že si mi líbí všichni a nějak si nemůžu vybrat. Tak sem chtěla znát názory a recenze na všechny :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzaa! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak doporucuju aji Honzika Veletu! :)
Odpovědět
@bondyzab To je těžký, asi Ti každý doporučí toho, koho měl... :-D Ale za sebe, Kamila Kašpárka jsem neznala a i po shlídnutí fotek se mi líbí z těchto tří asi nejmíň. O Zuzaně jsem přemýšlela dlouho před svatbou taky chvilku, ale něco mi v těch fotkách chybělo. Petrovy fotky mi sedly tak nějak nejvíc, navíc ta spolupráce s ním je naprosto super, zapadl skvěle a neumím si vůbec představit, že by tam s námi nebyl :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?