Kameraman na svadbu 06.09.2014, Ústecký kraj

Profilova fotka
Ahojte, neviete prosím poradiť kameramana, ktorý má skusenosť s točením svadieb, najlepšie obradov vonku. svadba bude na starobylom panstve začiatkom septembra, chceme kameramana čo rád točí reakcie a krásnu prírodu a nepreháňa to s točením pohárov vína a pod. ďakujeme krásne za rady ako aj za videá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lareina Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR. Video ze svatby může začínat vývojem ženicha a nevěsty ve formě fotek, každé naše videa mají i romantické klipy, nebo sestřih z celého dne, také mohu zajistit profesionálního fotografa z našich webových stránek, můžeme přijet jedním autem a vše v přijatelných cenách. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, doporučuji kolegu. Kontakt pouze emailem. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji pana Jiřího Májka... to je top one.... akorát bývá plný na rok a půl dopředu, takže termín chytnout bývá o náhodě.. Já ho chtěla objednat 9 měsíců předem a přišlo mu to vtipné.... má opravdu narváno.. takže už to o něčem svědčí :D Myslím že má i profil zde na Beremku
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?