Kameraman?

Jsem tu nova, prosim poradte, stači jen dobry fotograf na svatbe, nebo i kameraman, stale vaham, prosim jake mate zkusenosti...diky
Profilova fotka
Pokud mohu poradit tak určitě je dobré mít i foto ale i video, které Vám zachytí živé záběry z průběhu Vaší svatby což budou nezapomenutelné zážitky jak pro Vás, rodinu i pro vaše děti.... Dobré fotky mají samozřejmě své místo v albumech a rovněž doporučuji takže záleží opravdu jenom na Vás a na Vašich možnostech .... Dobrou volbu.... :-) ZZ Production
@lenben my měli skvělého fotografa i kameramana a můžu vřele doporučit mít obojí, protože každé nabídne jiné vzpomínky do budoucna a nádherně se to doplňuje, protože každé je jiné a obojí má své kouzlo. Fotky jsou krásné momentky, které má člověk stále u sebe a může je využít i jinak (fotoknihy, dárky s fotkou, fotoobrazy, ...) a video zachycuje atmosféru a průběh dne včetně osobních věnování svatebčanů, odříkání svatebních slibů a proslovů atd. Však koukni ke mně do albíčka, máme tam fotky i svatební videoklip (celé video jsme sem nenahrávali), tak si uděláš vlastní obrázek o jedné svatbě ze dvou zdrojů ;-)
Profilova fotka
@lenben Dobrý den, nově spolupracujeme jako tým s kameramanem Honzou Minaříkem a společně jsme chopný dojet po celé ČR fotit a natáčet :)
Bohužel termin obsazen, diky...
Profilova fotka
@lenben Od té doby, co realizuji svatby profesionálně, jsem přesvědčena, že kameraman by na svatbě měl být. Velmi často slýchám po svatbě od snoubenců: "Z obřadu si nic nepamatuju, jen, jak mi tlouklo srdíčko." Ti, kteří měli kameramana však celou událost mohou prožít znovu. Je dobré se na svatbu podívat také z druhého úhlu pohledu - úhlu svatebčana, a to Vám kamera zajistí. Když je navíc kameraman dobrý a dokáže udělat ze svatebního videa emotivní klip, budete i za desítky let děkovat, že video máte. Dodnes mi píší některé nevěsty, kterým jsme svatbu realizovali třeba předloni, že vždycky, když si jednou za měsíc pustí video, jsou znovu dojaté jako v den D. ;-)
Profilova fotka
@lenben Vítám tě na těchto stránkách :-) Pro mě bylo ze začátku taky složité se zorientovat. Až budeš chtít příště založit nějakou diskuzi, klepni na záložku Fórum nahoře a zkus nejdříve zadat klíčová slova do vyhledávače, jestli podobné téma už neexistuje, ať se zbytečně nehromadí. Toto téma už tady je (http://www.beremese.cz/diskuse/kamera..., http://www.beremese.cz/diskuse/kamera..., http://www.beremese.cz/diskuse/jine-s..., http://www.beremese.cz/diskuse/kamera...).
@lenben Vidím, že jsi z Břeclavi. Mohl by se vám líbit pan Lukeš z Vracova. Můžu Ti poslat přes Úschovnu ukázku i kontakt, písni do IP. Dělal nám komplet video, pak sestřih a prezentaci z fotek s hudbou. Byli jsme moc spokojení, dal si záležet, fakt profík! ;-)
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?