Kam se můžeme jít fotit po obřadu ve Zlíně?

Profilova fotka
Ahoj, přemýšlím o pěkných místech, kde udělat fotky. Obřad je na Jižních Svazích. Přemýšlíme o Svitovském areálu a o větrném mlýnu ve Štípě. Dá se jít vyfotit do ZOO, když tam nemáme obřad? Máte s tím zkušenosti? Nebo ještě jiná pěkná místa, parky..Jo a nevíte o někom v okolí těchto míst, kdo by měl koně a půjčil nám je na focení (i jen na ruce). Děkuji za vaše názory a zkušenosti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kessa zeptala bych se v ZOO, ale myslím, že když zaplatíte vlezné a příplatek za focení, tak by to mělo projít... koně mají určitě v Březůvkách u Zlína, dcera tam jezdila na koňské tábory. Ale kontakt už nevím. Budeš muset googlovat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kitinka76 Do ZOO už jsem odeslala mail, ale třeba má někdo zkušenost :-) Děkuji za tip na koňáky, já znám spíš ty v okolí Brna :-) Uvidíme, co se dozvím od ZOO.
Odpovědět
Profilova fotka
@kessa já jsem ve Zlíně studovala a mám tam bývalou tchýni, tak to tam trochu znám ;-)
Odpovědět
Nevěsty ještě jezdí na Vizovický zámek. Pěkná je vyhlídka na kopci, když se jede ze Štípy směr Hvozdná. Je tam i starý mlýn. Viděla jsem pár nevěst se tam fotit. Protože je tam neuvěřitelný západ slunce, tohle místo upoutalo moji pozornost. Nevím jak to je s golfovým hřištěm v Kostelci, tam je ten výhled ale taky parádní. U vody přichází v úvahu Fryštácká nebo Slušovická přehrada. Pro Zlín jsou typické fotky z 21 a Svitu. Ještě to musíme taky vymyslet. ;-)
Odpovědět
@kessa kamarádka má koně v Zádveřicích, s půjčením by mebyl problém :o)))
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Pro budoucí zlínské nevěsty: Ve Zlíně mě napadá třeba parník na přehradě nad divadlem. 21 je klasika. Hezky se dá v přírodě fotit na kopci nad Příluky nebo pak nad centrem poblíž filmových ateliérů. Hezká krajina je nad Vizovicemi, ať už směrem nahoru na Barák, na Janově hoře nebo směr Lhotsko. Dá se přitom využít i park u zámku Vizovice. Možná by šlo něco zorganizovat i u Jelínka, pokud nemáte záporný vztah k alkoholu. Poblíž Vizovic se také pásají koně. Koně jsou také v Napajedlích. Co se týká ZOO v Lešné, nejlíp je zvednout telefon a zeptat. Chce to chodit vydatně na rande, pokaždé jinam a dívat se kolem.
Odpovědět
Profilova fotka
@kessa my jsme se fotili v Malenovicích u hradu a v lese nad ním...jinak třeba i na Lukově to vypadá krásně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme se fotili třeba na přehradě ve Slušovicích, na oznámení v parku za divadlem, ale myslím, že parků je na výběr dost, švagrová se teď fotili u Jelínka a v zahradách zámku ve Vizovicích. Klidně bych se vyfotila i v centru Zlína, ve Svitu, krásná vyhlídka na Zlín je na louce na Mladcové, pak mě napadá třeba u Baťovy vily, vím že se fotí třeba i na Riviéře v Malenovicích... záleží na tom, v jakém stylu chcete fotky mít a na tom, co je třeba pro vás typické, co rádi děláte... :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?