Kam jste posadili svatebního fotografa?

Ke komu jste posadili fotografa a nebo nekam uplne mimo???
Odpovědět
Profilova fotka
@simona007 Pokud chcete posadit k slavnostní tabuli, je to nejvhodnější varianta, aby měl přehled co se odehrává, pokud chcete nafotit nějaké to první novomanželské jídlo a podobně. Posadit nakonec, tedy k řidičům, kamarádům, záleží jaké máte složení hostů. Možnost usazení mimo svatební hostinu, je také možná a někdy praktikovaná. Určitě tím nic nezkazíte, jen by si měl fotograf pohlídat co se během hostiny děje. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Fotografka se sama posadila ke stolku pred salem, aby videla kdyz nam ponesou dalsi chod a mohla se pripravit na foceni a zaroven, aby nerusila hosty tim, ze se neustale zvedala a kdyz uz si sedla, tak si aspon mohla v klidu polozit fotak a nestrkat ho ostatni hostum u stolu do talire.. rozhodla se tak sama a domluvila si vse s personalem, pred svatbou jsme se ji ptali a ona rekla, at si nezatuzejeme hlavu, ze si sama domluvi co bude potrebovat :-) takze ja bych se predevsim zeptala vaseho fotografa, at ho treba pak nenutite do neceho, co jemu nevyhovuje, kazdy fotograf ma urcite svuj system na ktery je zvykly
Odpovědět
Budeme mit kulate stoly (banketaky) takze k rodine ji moc posazovat nechci aby prave nerusila tim ze bude cvakat a ani by si tam nemela kam dat veci. Zase ale nechci aby se citila odstrcena.....no nejlepsi bude se ji zeptat :-)
Odpovědět
Na konec k ridicum :)
Odpovědět
Profilova fotka
já mám malé U a 2x stoly po 8mi lidech, fotograf bude mít místo u druhého malého stolu, u kapely. Kapely je 5, akorát tam fotograf vyjde, než rozdělovat třeba partnery od sebe a dát fotografa blíž. Fotograf stejně bude asi pobíhat dle potřeby
Odpovědět
Profilova fotka
@simona007 Krásný den:) Seděla jsem párkrát i u kulatých stolů a výhodná varianta pro nás je někde na kraji abychom si mohli odložit fotobatoh, foťák a zároveň svým vstáváním nešťouchali do svatebčanů apod. Myslím že jsem seděla vždy s přáteli, jednou mě nešikovně posadili ke stolu kde byla skupinka španělů a nebylo mi to moc příjemný, páč jsme jim nic nerozuměla a oni si chtěli povídat.. :D no, takže zvolit variantu na kraji s výhledem na nevěstu aby fotograf měl přehled co se právě teď děje :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jenom ještě dodám že varianta úplně mimo(v jiné místnosti nebo tak) není vhodná- protože kolikrát se může dít něco zajímavého, vtipného a fotograf by o tom zrovna nevěděl (i když odbíháme pořád samozřejmě tak na chvilku si pak ale také sedneme). Nejlepší varianta jsou konce stolů, na kraji nebo stoleček hned vedle (s řidičem a kameramanem třeba:))
Odpovědět
Profilova fotka
Foťáka posaďte určitě tak, ať má přehled nad děním a může rychle reagovat i v případě, že má zrovna chvilku na jídlo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já se také vložím....zatím jsem měla to štěstí, a docela mi vyhovuje ta varianta a myslím že i svatebčanům, že jsem se odebrala někde do rožku, kde jsem měla nějaký koutek na odložení vybavení...... Nikdy nejím se svatebčany u jednoho stolu.... nejsem svatbení host, a přecijenom si myslím, že u stolu by měli být ti nejbližší.. krom toho neustálé zvedání od stolu asi není fajn a je to dost rušivý element.... a snažím se najíst až v době, kdy svatebčané dojídají druhý chod, čekají na úklid talířků a spokojeněn odfukují, tudíž se nic moc zajímavého neděje.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
i my to máme naprosto stejně jako @fotosarofinova.. není nad růžek, někdy jíme dokonce i venku :) maximálně se snažíme nenarušovat rodinnou atmosféru.. a není problém se domluvit například s číšníky, aby nic zásadního neuteklo :)
Odpovědět
Profilova fotka
@fotosarofinova Já tedy vždy počkám až donesou předkrm, udělám pár detailů + report a usedám, poté donesou polévku- opět fotím krmení prvních cca 10 lžic + reportážní fotečky svatebčanů + dětí a usedám... Já jsem zase ráda u svatebního stolu- přímo někde na kraji - fotím ráda i ze židle zajímavé záběry, mám o všem přehled, ale já jsme hodně společenská a ráda si s lidmi i popovídám během oběda a i oni se rádi druží- tak je mi taková atmosféra příjemnější, než když jsem někde sama v koutečku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?