Jehla v kupce sena: fotograf/ka, 7. 7. 2017, Brno a blízké okolí

Profilova fotka
Hezký den, ahoj, všem ) Hledám fotografa na naši svatbu. Abych ušetřila čas nám i vám, prosím o následující: mít čas 7. 7. 2017 na focení od příprav až po první tanec, poslat cenovou nabídku právě na toto rozmezí (+ prosím včetně předsvatebního focení, o které máme také zájem), být neotřelý, mít nápady a dávat přednost dokumentárnímu stylu před strojenými pózami, mít náhradní tělo. Na moji představu o svatbě se můžete mrknout u mě na blogu, kde najdete i naše krátké představení. Hledám někoho, s kým si „sedneme“. Díky moc všem za váš čas!
Odpovědět
Profilova fotka
@gabrielaa Dobrý den, Váš termín mám stále volný. Mou práci najdete na novém webu - odkaz je hned pod tímto příspěvkem. Stačí se případně ozvat, není problém vyřešit Vaše specifická přání. PS: Náhradní tělo mám. 8-) S pozdravem a přáním příjemného víkendu, Honza
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den @gabrielaa, termín mám volný a všechny informace na webovce i ceník 2017. [Odkaz pod příspěvkem] A na blogu najdete informace co a jak dělám nebo taky nedělám :-) Třeba se budeme k sobě hodit ;-) Pavel
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, v Brně fotím běžně. Pokud by Vás zaujala moje práce (více najdete na našem FB a webu, kde je i kompletní ceník), ozvěte se. Předsvatební focení také není problém - viz cenové balíčky a jejich obsah. V případě zájmu se ozvěte pro cenovou kalkulaci a další informace. Filip M.
Odpovědět
Profilova fotka
Strojené fotky mě taky neba, takže radši fotím portréty spíš přirozeněji, jednodušeji, aby byly prostě nadčasové a k tomu reportáž z celého dne kde se opět soustředím hlavně na konkrétní lidi, portréty formou momentek atd. Moc se mi líbí styl vaší svatby (z toho co je vidět na blogu), tak třeba se domluvíme :) Cenu posílám soukromě do zprávy. Webovky mám v podpisu.
Odpovědět
@gabrielaa zkus oslovit MOART, je to umělkyně každým coulem a moc fajn holka
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, termín mám ještě volný. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout. Budu se těšit Lukáš LUMA PHOTO
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabídku zasílám ve zprávě.. Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
@honzajezdik_photography @paveldufek @filipmatuska @malinaphoto @luuula @lumaphoto @sonagoldova hezký večer, moc děkuji všem za reakce x-) dáme doma poradu a ozvu se, koho jsme vybrali :-)
Odpovědět
Mikuda nebo Honza Martinec, pripadne PSKS odpovidaji ;-) Ale cenove jsou trochu jinde...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také jsem k dispozici :) Fotím reportážně neb jsem reportér, těla mám 3 a nápadů nespočet :))
Odpovědět
Profilova fotka
Doporucuji Vam www.inulka.cz
Odpovědět
Profilova fotka
@satydruzicky děkuji moc za tip :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín mám zatím volný. Budu rád, když si prohlídnete mé webové galerie, odkazy naleznete v mém profilu. Pokud Vás má tvorba zaujme neváhejte mě kontaktovat. Rád Vám odpovím na každou Vaši otázku. S pozdravem a úctou Vojta :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gabrielaa Dobrý den, tento termín mám zatím volný. Budu rád, když si prohlídnete mé webové galerie, odkazy naleznete v mém profilu. Pokud Vás má tvorba zaujme neváhejte mě kontaktovat. Rád Vám odpovím na každou Vaši otázku. S pozdravem a úctou Vojta :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Gabi, co Simča Smrčková ? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@podstavek @dorinka88 díky oběma, už máme téměř vybráno x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Omlouvám se, že do výběru vstupuji, kdy už máte téměř vybráno, jak jsem pochopil. Ale já právě fotografuji svatby jiným stylem, než je dnes běžné - dokumentárně - tedy tak, jak svatba skutečně proběhla... bez množství opakujících se portrétů, retuší, filtrů a přebarvených fotografií. Ctím čistou fotografii. Záznam atmosféry svatby pak dostává trvalejší a nefalešný charakter. Připravím a odevzdám velice kvalitně vytištěné album. Prohlédněte si také video umístěné na mém profilu. Získáte tak představu, jak album vypadá. Detaily a referenční alba na mém webu. Mějte hezký den. Tomáš Chadim
Odpovědět
Profilova fotka
Nádherná představa co máte, přírodní svatby jsou mé srdcovky, tam prostě čas teče vlastním stylem a s takovou lehkostí.... No prostě krásný žážitek. Tak jestli ještě nemáte vybráno... a jestli se Vám naše práce bude líbit, rádi budeme součástí Vašeho dne. Více informací najdete na našich stránkách.
Odpovědět
Profilova fotka
@tomaschadim @dvakratanocz děkuji za zprávu, ale včera jsem se už pro jednoho fotografa rozhodla :-) A děkuji i všem ostatním, co si našli čas a poslali nabídky x-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?