Jednorázový fotoaparát

Ahoj všem, prosím, doporučil by mi někdo jednorázový fotoaparát, který plánuji dát do fotokoutku ? Mockrát Vám děkuji za doporučení ! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jednorázový foťáky jsou v podstatě všechny stejný... ale možná bych zvážil jestli by místo toho nebyl lepší třeba Instax ze kterýho hned máte fotky a je s ním spousta srandy. U jednorázovýho foťáku totiž výsledek uvidíte až po svatbě a neumím si představit jak moc by to lidi ve fotokoutku bavilo, když neuvidí svoji fotku hned ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak píše kolega nahoře, určitě bych zvážila instax. My na svatbě jednorázové měli a jednak s nimi půlka lidí neuměla fotit, druhak půlka z osmi fotoaparátů nevyšla.... Takže ve výsledku nám to bylo líto... :)
Odpovědět
Dobry den, Instax nechci z duvodu, ze fotky prave budou hned a vsichni si je rozeberou. Fotky bychom chteli take, proto tato varianta:)
Odpovědět
@javorovka my budeme mit instax a k tomu knihu kde poprosime hosty ,aby nam fotky do ni nalepili...
Odpovědět
Profilova fotka
@javorovka Dobrý den, jsme dva bráchové a děláme fotografie i video. Sídlíme v Litoměřicích, ale dojedeme kamkoli. Loni jsme byli na svatbách od Příbrami po Třinec. Letos máme pro všechny nevěsty fotobraz 60x90 cm a online zálohu na 6 měsíců zdarma. Nabízíme i zapůjčení Instaxu a to i zadarmo (obdoba Polaroidu - z foťáku Vám hned vyleze fotka). Mimo to jsme schopni zajistit profesionální fotokoutek s okamžitým tiskem na místě a to včetně rekvizit. Samozřejmostí je smlouva, případně předsvatební schůzka i s focením. Rádi Vás potkáme osobně, ale jsme zvyklí vše řešit i na dálku. Vše je na domluvě. Prohlédněte si naši práci na FB nebo webu, kde naleznete také aktuální ceník několika "balíčků". Pokud Vám nevyhovují, dejte nám vědět svoji představu a společně vymyslíme variantu, která pro Vás bude optimální. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video Radek
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?