Je 12 tisíc za svatebního fotografa moc?

Profilova fotka
Ahoj. Líbí se nám fotograf, který je z Prahy a na celý den by stál i s asistentkou 12 tisíc (začátek v 9hod. a konec cca v 19.hod podle toho, zda bude ješte co fotit). Je to cena se vším všudy i s jeho dopravou na obřad, který bude cca 150km od Prahy a se zpracováním. V ceně jsou retuše, 2cd s fotkami (full size a web size), prezentace podbarvená hudbou, webová galerie, vytištěné fotky.
Odpovědět
1
2
mě to přijde jako fér cena hlavně i proto, že na focení bude k dispozici 10hodin a že ujede 150km tam a zase zpátky. Dobrého fotografa podle mě za takových podmínek levněji nedostaneš.
Odpovědět
Pokud má asistentku, ještě je to i s dopravou a navíc na deset hodin, tak si myslím, že levněji to už asi nedostaneš
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží, jak umí fotit, ale pokud je schopný, tak mi cena přijde docela dobrá... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
I mě se zdá cena dobrá vzhledem k té vzdálenosti a trvání focení. My budeme mít fotografa a kameramana (otec se synem) Dostaneme to co ty + DVD s příběhem naší svatby...dáme za 8 hodin 10 000,- + každá další hodina 250,- Kč
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím, že pokud se Ti jeho fotky líbí, tak není co řešit vzhledem k té cestě a tomu, co máte v ceně :)
Odpovědět
Mě se to zdá strašně moc..... ;-) Nám fotil jen tak náhodile někdo z rodiny....momentky.....pár skupinových......na ty fotky se kouklo pár krát v prvním roce po svatbě, a pak již na ně nikdo nekoukl, a ani koukat nikdy nebude.....jedině já občas z nostalgie. / tak 1 x za dva roky/ Tož nevím, naše svatba byla téměř v pravěku, nicméně ani dnes bych takovéto obr peníze za fotografa nedala..... =-)
Odpovědět
Profilova fotka
no mě se to zdá až moc předražený do toho bych nešla. a hlavně je spousta fotografu co dělá bez asistentky.
Odpovědět
Asi je to o prioritách, někdo za ty fotky dá i 20 tis. proč ne. Já bych za to nedala tolik ... ale mě se zdálo i 6.000 moc :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si myslim,ze je to dobra cena. Vzhledem k vzdalenosti,fotograf je z Prahy a ma asistentku bych cekala,ze si rekne i vic. Zeptam se te,jeho fotky se ti libi??? Jestli ano,nevahala bych. My jsme si fotografy vybrali dle fotek,nad jejich fotkama jsem vzdychala asi pul roku a kdyz sme se rozhodli pro svatbu hned jsem jim volala (i sem se zapomnela zeptat na cenu) :-) tu sme resili pri dalsi navsteve a myslim si,ze lip sme si vybrat nemohli... ;-) :-)
Odpovědět
Jestli se ti libí fotky, tak proč ne, fotky jsou to jediný co ti zůstane! Teda i manžel a prstýnky :D A na hezký fotky se budeš rádá dívat i po letech, na nudné fotky bez kompozice se ti až tak nebude chtít dívat (Kamarádka má teď po svatbě, fotky mají nádherné a všichni se jimi kochají, jiná kamarádka má fotky průměrné a tolik lidí a ani ji ty fotky neberou)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím, že pokud je to dobrý fotograf, tak cena není vůbec přehnaná. My máme fotografa za stejnou cenu...
Odpovědět
myslímn, že pokud by na to neměl kvality, tak by se s takovou cenou neuživil...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj jelikož u jednoho takové fotografa pracuju, myslím že cena je naprosto úžasná. Pokud bude takhle cestovat a má k sobě ještě člověk tak na tom snad i prodělá ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme ještě dražšího - sice je to hodně, ale fotky a prstýnky jsou to jediné, co vám zůstane na celý život, proto nešetřete a vezměte si fotografa takového, jehož fotky se vám nejvíce líbí. Ušetřit se dá na něčem jiném.
Odpovědět
Profilova fotka
rozhodně to není moc. My jsme měli cenu podobnou, fotograf s námi byl od 9 do 23 hodin, v ceně dvě DVD plné fotek, slideshow i v HD kvalitě, svatební kniha, 70 fotek v albu, fotky pod heslem přístupné na jeho webu a veliká spokojenost. Pokud se Ti jeho fotky líbí, rozhodně neváhej, my rozhodně nelitujeme :-)
Odpovědět
Fíha tak do toho bych fakt nešla... :-) jsou u levnější a i kvalitnější... ;-)
Odpovědět
podla mna je to este ta nizsia hranica...najme ked chces mat peknu a kvalitnu pamiatku na svatbu. My sme to potom riesili tak, ze sme nemali kameramana, lebo sa nam zdalo, ze sa casto tocia uplne zbytocnosti...u nas v SR sa cena za celodenne fotenie (od rana cca od 7.00 - do 02.00) pohybuje okolo 600 € - 18.000 Sk. Su aj lacnejsi, ale to tak potom aj vyzera... tiez si myslim ...ako pejsanek..., ze nebudes lutovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Cena je to více než skvělá, pokud se Vám jeho fotky líbí, styl Vám vyhovuje a podobně, není nad čím váhat, investice do fotek není opravdu zbytečná ;-) ...někomu je to jedno, na fotkách mu nezáleží nebo mu stačí fotky od příbuzenstva, ale to se s opravdovými profi fotkami nedá srovnat, takže se určitě nenechej nahlodat některými zdejšími názory. Cena je to moc pěkná a zcela běžná, nás stála fotograf + kameraman cca 27.000,- a nelitujeme ani jediné koruny, je to všechno o prioritách ;-) x-) a ještě jednou zmíním, že je to standartní cena, nic předraženého...k poznámce že jsou i "levnější a kvalitnější" můžu jen říct, že většinou nesahají těm dražším ani po kotníky a tím nechci vůbec tvrdit, že se to dá měřit cenou, ale taková je reality a moje zkušenost ;-) každá máme jiný vkus a je pravda, že ne všichni poznají rozdíly mezi jednotlivými fotografy a většinou tvrdí že ten za 5.000 a za 15.000 fotí stejně, takže záleží jestli tam ten rozdíl vidíš, pak směle do toho ;-) mrkni do diskuzí o fotografech pro více info: http://www.beremese.cz/diskuse/tema/p... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/f... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/k... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/f...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj. mě se teda 12000 zdá strašlivě moc.. my dáváme za celodenní docení,úpravu fotek,3 DVD s fotkama 3500,- fotky jsme od téhle fotografky viděli a moc se nám líbily. ;-)
Odpovědět
Me to přijde ok pokud jsou fotky opravdu kvalitni! Je to o prioritach, každá svatba má mít 3 věci na kterých se nešetří.. a pokud je to u tebe fotografie, ber! 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, 12 tisíc za celodenní focení není rozhodně moc. Záleží, zda se vám líbí styl fotek, co dělá, a jak vám sedl jako člověk. My jsme utratili nejvíce za prstýnky a fotky, protože tyto věci, kromě vzpomínek, zůstanou na celý život.
Odpovědět
...rozhodně to není předražená částka za celodenní focení...ale vždy záleží jen a jen na vás...na vašem vkusu...na tom, co upřednostňujete, jaké máte rádi fotky a styl, jak vám fotograf "sedl", na referencích... a taky hlavně kolik jste ochotni zaplatit:))...můžeš sehnat fotografa za 3500 a podle toho to pak vypadá:)) nebo počítat s větší částkou a mít krásné profesionální fotky...my jsme si vybírali z těch TOP...a bez "Wagiho" bych se prostě nevdávala:) pokud nemáte tolik financí...radši proškrtej "blbosti", co na svatbě být nemusí:) hodně štěstí...
Odpovědět
ta cena je v pohodě... my máme za 11000,- taky na celý den a co jsem hledala, tak šikovného fotografa levněji jen s obtížema. rozeslala jsem nabídky po všech čertech a vraceli se mi zprávy s brutálníma částkama....takže 12 tisíc, ano. nevyplatí se šetřit a pak být zklamaná.
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že to je naprosto v pohodě cena, pokud se vám fotky toho fotografa líbí. My máme Zuizku Scharf a s cestou nás to vyjde taky kolem 12, ale neměnila bych :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Pokud dělá kvalitní práci, tak je cena naprosto v pořádku. Osobně kdybych vybíral fotografa na svatbu pro sebe, tak z těch co se mi líbí, už za 12 nefotí nikdo :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
já mám fotografku za 500:-D
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud se Vám jeho práce zamlouvá a viděla jste i třeba výstup z celé svatby (nejen výběr na webu), tak je cena včetně cestovného a asistentky fajn. Největší rozdíl je (kromě umu fotografa "na place v akci") v tom, kolik času věnuje zpracování, úpravám a retuši snímků - někdo Vám předhodí neprobranou hromadu nacvakaných fotek, aniž by na ně šáhnul, někdo upravuje/retušuje jen malé množství fotek a někdo Vám odevzdá pečlivý výběr mnoha retušovaných a pečlivě upravených fotografií: Právě tyto rozdíly mohou udělat ze zdánlivě drahého fotografa velmi levného a naopak...
Odpovědět
Profilova fotka
My jsem za fotografy dali o něco víc a nikdy toho litovat nebudu :-) Do teď nám fotky každý chválí, nechala jsem i rodičům udělat fotoknihu, kalendář a máme i fotoobraz. Kdybych do něčeho chtěla investovat víc, tak je to právě fotograf a prsteny :-)
Odpovědět
Ahoj, dovolím si souhlasit s těma kdo tvrdí, že je to super cena. My budeme mit za 12500,- na 8 hodin, ale fotky se nám od fotografky moc líbí a chceme ji a žádnou jinou! Myslím,že na tom by se šetřit nemělo, já jsem se taky dívala na svatební fotky mamky, babičky atd. Takže jednou budou děti mit na co koukat :-) nesoiuhlasim s názory, ze se na to nikdo pak nediva.
Odpovědět
Profilova fotka
Je to normální cena. Kdo se tím živí a má na to techniku, tak se pod tuto cenu ani nedá jít.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?