Jaký foťák do fotokoutku?

Profilova fotka
Prosím o info ty,které si do fotokoutku na své svatbě koupili vlastní foťák (polaroid, nebo nějaký jiný) tak jaký,typ,atd..spokojenost? Přemýšlíme,že by jsme si taky spíš koupili vlastní,než pronajali.. Moooc díky za každou informaci,radu, zkušenost,... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já mám normalni fotak, k nemu stativ. myslim, ze jestli mate doma nejakej kompakt, tak to uplne staci, pokud teda nechces fotky rovnou vytiskly z tech polaroidu. No a jestli hledas blbiny do fotokoutku, tak muzu nabidnout svoji docela slusnou zasobu :) http://www.beremese.cz/market/komplet...
Odpovědět
Profilova fotka
@amazonkaaa já bych právě chtěla,aby se to rovnou tisklo a lepilo do svatební knihy, aby měli nějakou zábavu svatebčani :-D a díky na blbiny do fotokoutku mrknu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mondul Tak to tu taky nekdo prodaval ty fotacky. Treba budou jeste k mani. Nicmene jsou docela drahy, tak jestli je treba pak jeste vyuzijes, nebo zas prodas... Ja si myslim, ze hosti se budou bavit, i kdyz fotky nikam lepit nebudou :)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli Instax Wide a velká spokojenost. Fotky velké (vešlo se na fotku více hostů než jen 2) a do 2 min vyvolané. Půlka lidí si ale nakonec fotky odnesla, ale co už. Hlavně, že to mělo úspěch! jednu chvíli na něj byla i fronta a my museli lidi nahánět s tím, že budeme krájet ten dort a můžou se přeci odfotit i později :-D
Odpovědět
Muzes si zapujcit polaroid, puvodne jsem to chtela taky, ale udelame fotokoutek jak pise amazonka, fotak, stativ a pripojime k tomu ntb aby se kazdej kouknul a souhlasil s tou fotkou, pak si je nechame vyvolat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mondul Dobrý večer, mám v nabídce k celodennímu focení vybavený fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií. Více informací je na www nebo Fb, pokud by vás třeba i tato možnost zaujala. Standa Matouš
Odpovědět
Měli jsme vlastní Instax mini (ale nebyl kupován kvůli svatbě, máme ho už delší dobu). Nevytvářeli jsme fotokoutek, hosté se fotili, kde a jak chtěli (našli si rekvizity z toho, co bylo dostupné v rámci penzionu a přilehlé zahrady), a pak fotku vlepili do fotoknihy. Doporučuju sepsat návod, podle dřívějších zkušeností se dá snadno fotka zkazit, ale takhle si s tím hosté hezky poradili a žádný snímek nepřišel nazmar :-) Byla to jedna z fajn výplní času, když jsme se s manželem byli fotit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, i já nabízím ke svatebnímu fotografování nebo i sólo fotokoutek s tiskem. Více se můžete dočíst na mém profilu nebo webu. Jako fotograf jsem viděl různé pokusy i výsledky. Málo kdo ale je schopen si sám zajistit vhodné fotopozadí, profesionální blesk, množství rekvizit a o fototiskárně nemluvě. Moje zkušenost je, že bez světla není "slušné" fotografie s žádným fotoaparátem a lidí se baví zejména ukazováním si vytištěných fotografií.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, pokud máš fotokoutek bez obsluhy, tak bych tam snad ani foťák nedávala :-) Když si představím jak tam s tím po deseti pivech někdo manipuluje ... Většina lidí si to fotí přímo na mobily nebo svoje kompakty a věší hned na facebook :-). Myslím že je to dostatečná zábava i bez tisknutí :-) A kdo chce později si to kvalitně vyvolá. Setkali jsme se i s tím, že byla dohoda, že fotograf na začátku svatby fotil ještě pár fotek ve fotokoutku než odjel ..
Odpovědět
Máme instax mini a asi bude pověřená osoba, která bude na fotokoutek trošku dohlížet :D jinak doporučuji koupit foto papíry na ebay. Jsou podstatně levnější než v ČR.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, nabízím nafocení svatebčanů pomocí instantního fotoaparátu fujifilm instax wide. Více informací naleznete zde v mém profilu. Hezký večer Tlustá
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?