Jak velkou máte fotoknihu?

Profilova fotka
Zdravím manželky :) , ráda bych se zeptala jak velkou knihu jste si nechaly vytvořit? Pořád váhám, zda menší, či větší.. budu dělat tři - jednu pro nás a pro každé rodiče jednu. Díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zrovna minuly tyden jsme objednavali nase fotoknihy :-) Taky tri presne jako vy. Meli jsme je na 48 stran a opravdu stacilo - s kazdou stranou se dalo pracovat, dalo se pridat od jedne asi do deviti fotek na jednu, pro nas to nakonec bylo az skoro moc.
Odpovědět
A velikost-rozměry? A4? 30x30? :-) A od koho? Já váhám Happdy foto a teď má akci Bontia na slevomatu...
Odpovědět
Profilova fotka
Absolutně doporučuji všem svým nevěstám tuto: http://www.saal-digital.cz/fotokniha/ První knížka od nich vychází na krásné peníze, ale především ta KVALITA! Stránky jsou jako opravdové fotografie, program je jednoduchý, nejsou vázané, takže můžete dát fotku i do prostřed a nekazí vám to tam žádné logo :-) Mám knížky od různých dodavatelů ale oproti této vypadají jako jedná velká sranda :-) Jinak přímo k dotazu, myslím, že na svatební se nejvíce hodí právě na šířku či čtvercová a základní počet je tak akorát, vyberte si prostě ty top, rádi se k tomu budete vracet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@clear301 my mame od happyfoto a jsme celkem spokojeni:) mame A4 digitalni tisk a A4 fotopapir a ta je o hodne lepsi:)) @wiewiorka mame A4 a myslim 52 listu nebo jak to psali:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den já jsem taky pro saal digital. Je to uplně něco jiného:) Ted mají slevu 450,- na pvní fotoknihu:) S pozdravem Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
My mame rozmer 27,6x21,5 cm od Bontia, za sebe muzu doporucit, mame s nima dobre zkusenosti a taky jsme vychytali nejakou slevu.
Odpovědět
Ja preferuji velikost A4 na vysku, od fotolabu na fotopapir, vazba je s rovnym stredem, takze mi vychazi krasne fotka na vysku pres celou stranku a fotka na sirku pres celou dvoustranku. A i do knihovny je to pro me prakticky format. Jinak co do poctu stran se casto pohybuju kolem maxima - stovky. Ale davam velke formaty fotek, zadne drobky.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky doporučujeme Saal Digital. Na našich stránkách najdete video, kde jde vidět jak výsledek vypadá. :-) Preferujeme velikost 28x28cm.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?