Jak mám poskládat svatební album?

Zvolila jsem klasické album s fotkama příjdeme mi to mnohem hezčí než to jwn hodit ns CD a poslat :-D
Odpovědět
Nám to bude dělat přímo fotografka, sama nafotila, sama vybere, sama vyretušuje a upraví, sama poskládá, sama vytvoří knihy... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Na začátek bych dala jednu nějakou oblíbenou, srdcovku... a ostatní bych řadila postupně, jak šel čas, od příprav, přes obřad, oběd, focení, raut a skončila svatebčanama jak spí pod stolem.... až budeš mít fotky z líbánek můžeš pokračovat, pokud budeš mít volné místo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si budu dělat album sama...klasika je klasika...
Odpovědět
Album bych nenechala dělat někoho cizího, chci si fotky sama seskládat, naaranžovat a udělat k tomu popisky. Přípravy tam dávat nebudu, jen profesionální fotky a eventuelně nějaké pěkné od známých.
Odpovědět
Profilova fotka
já skládala pro zákaznici album jednou a nikdy více :) zabralo mi to čistého času cca 17 hodin,Bylo to teda skoro 40 stran a na každé byli minimálně 2 fotky. A Buď začít nějakou srdcovkou a pak podle seldu událostí a nebo rovnou popořadě jak to šlo...
Odpovědět
Já jsem to řadila podle toho, jak plynul svatební den. Takže jsem začala ráno, obřad, focení, oběd, večerní zábava. Pak jsem dala fotky jak jsme pekli cukroví, vyfotila jsem svatební dary a nakonec jsem zkončila svatební cestou. Prostě mě to baví skládat.. Manžel nechápe, prej by ne to neměl nervy :-D A kombinovala jsem fotky profi a naše z rodinného foťáku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Edit a výběr fotek je to nejtěžší, to potrvdí každý fotograf. Samozřejmě je dobré držet se průběhu svatebního dne ale nemusí to být dogma. Vtipnout momentku z rána můžete zařadit klidně i na konec alba :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?