Jak jste spokojené samy se sebou na svatebních fotkách?

Dobré odpoledne, chtěla bych se zeptat hlavně těch, které o sobě vědí, že nejsou fotogenické, jak jsou spokojeny se svým vzhledem na fotkách. Vážím pod 50 kg, nemyslím si, že bych byla při těle, ale na fotkách si prostě připadám opravdu jako stokilová matrona. Je to asi hlavně obličejem, mám ho od malička kulatý 8-( . Umí fotograf "zázrak" a nastaví nás tak, abych vypadala nějak "normálně"? :-D děkuji za odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
Jeje nevěstinko, myslím, že se zbytečně podceňujete. Na fotkách budete určitě krásná, protože to bude Vás velký den, budete šťastná a smích se Vám odrazí ve tváři a to je přece krásné :-) Každá nevěsta je krásná, když je šťastná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já taky fotogenická nejsem, máma se mi od malička směje, kdykoliv mě vidí na nějaké fotce a když se náhodou spolu fotíme, tak to je pořád "zastrč břicho, bradu nahoru, otevři oči" :-D Právě proto mě velice překvapilo, že na všech fotkách ze svatby, i těch neprofi, vypadám fakt dobře. Nejde asi až tak o to, jestli tě dobře nastaví, ale potom jak si s fotkou vyhraje. Už při focení musí využívat světla, musí vědět co na tobě by se mělo zvýraznit a co naopak potlačit, pokud máš kulatý obličej tak ti třeba zařídit vlasy různě tak, aby se to skrylo... Já si teda fotografku vybrala podle fotek, takže pokud u někoho vidíš, že všechny holky co fotí vypadají dobře, tak do toho jdi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Většina fotografů (myslím profíků, ne těch co se za ně vydávají) by tě měla umět postavit tak, abys vypadala co nejlépe. Já třeba jsem se svým vzhledem spokojená a když jsem prvně viděla svoje fotky ze svatby, tak jsem byla docela překvapená, protože na nich vypadám hodně jinak než jindy (na focení jsem zvyklá, ale ten den jsem měla v obličeji úplně jiné výrazy než jindy mívám, bylo to radostí, štěstím a fakt úplně neskutečnou láskou, která se ten den umocnila), takže jsem si na sebe musela trošku "zvyknout a teď jsem nadšená:) Neboj, myslím, že na fotkách nemůžeš se svými kily vypadat nikdy tlustě, pokud neměříš metr:) Takový optický trik: dej na fotkách trochu bradu dolů, to kolikrát udělá zázraky
Odpovědět
Profilova fotka
Ja na kazde normalni fotce vypadam hrozne, ale svatebni jsou fakt povedene :-) make-up, uces a sikovni fotografove, to je zaruka uspechu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si taky na fotkach vzdy pripadam jak debil... Ale ty od profiku jsou fakt supr... Ale jestli ma slecna co zacala tuhle otazku jen 50 kg tak jak becka byt na fotkach fakt vyt nemuze... Spis jestli nahodou netrpi anorexii a nevidi se tlustsi...
Odpovědět
Profilova fotka
Vyber si fotograf podle jeho práce (případně podle ceníku, místa a tak)... domluv si s ním schůzku a zkus pouvažovat o nějakých fotkách s ním ještě před svatbou. Já jsem tak drahému nechala udělat boudoir album k 30. narozeninám. S fotografem jsme se krásně shodli a fotky dopadly myslím dobře... :-) Já vybrala takto. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já si myslím, že vypadám na fotkách hrozně, hlavně když vím, že se fotím, nahodím svůj děs škleb, takže kvůli tomu šklebu nic moc. Fotografku ale budu mít od ségry známou, která fotila ségře rodinné fotky a taky křtiny a nejen, že se mi práce fotografky líbí ale dokonce se na jejích fotkách fakt líbím sama sobě. Takže na ty svatební se těším a jsem ráda, že mi ji sestra domluvila
Odpovědět
Profilova fotka
Jen bych dodala, že to není jen o fotografovi(kvalitní by měl být samozřejmostí na svatbu), ale taky vhodném účesu a fotolíčení. Tak hodně zdaru, budeš krásná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já se normálně nerada fotím a většinu svých fotek nemám ráda,ale na svatbě jsem si skutečně připadala jako princezna,cítila jsem se nádherně a i po víc jak roce,když se koukám na svatební fotky,tak žasnu nad tím,jak skvěle to všechno vyšlo a jak nám to oběma slušelo. Souhlasím,že to skutečně není o tom mít toho nejlepšího fotografa, ale o tom,že si vyberete někoho,čí práce se vám bude líbit a budete si rozumět i lidsky a hlavně se na¨svatbě nestresovat a užít si ten den na maximum,protože strašně uteče!!!
Odpovědět
@runagebo Jak bude nevěsta vypadat na fotografiích ovlivňuje spousta věcí. Jednak fotograf, vizážistka, kadeřnice. Ať je fotograf sebe víc skvělý, pokud někdo udělá děsný účes nebo make-up.......... výsledek ,,ok" nebude. Jinak ano. Pokud je žena kypřejších tvarů, kulatý obličej, široké boky,..... jsou fígle, kterými fotograf může tyhle věci zmírnit.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě teda přijde, že jsem štěstím doslava zářila. :-) Ráno před obřadem jsem se cítila jako zombie a ne jako nevěsta. :-) Po práci kadeřnice a nalíčení. Jsem kamarádce poslala sms: " nechci se chválit, ale jsem fakt kost" Přišla jsem si sexy, krásná a na některých fotkách zas něžná. Fotky prohlížím po svatbě často a říkám si, pániiii nám to ale seklo! Neboj, máš zbytečné obavy. Budeš se cítit a vypadat kouzelně!
Odpovědět
Profilova fotka
Na fotkách vypadám obvykle děsně, nerada se fotím. Za všeho jsem vždycky docela ve stresu a ze svatby budu (jsem) tuplem. A to se pak tvářím jak přísná učitelka, takže už se těch fotek děsím....nehledě na to že můj nastávajíci focení nesnáší...to bude asi nehorší okamžik svatby, to focení....
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Mohu vám doporučit jedniné... a to správně zvolené šaty vzhledem k postavě, účes a líčení. Bohužel se mi stává že např. baculatější nevěsty mají v den svatby korzet se širokou nabíranou sukní, vlasy vyčesané a tím pádem zvýrazněné rysy tváře, paže, ramena... k tomu třeba špatně zvolený make-up. V takovém případě já jako fotografka dělám vše možné i nemožné, ale nevěstu ve photoshopu nepřevléknu a nedokáži toto upravovat na 500 fotkách:(. Někdy si nevěstu najdu na facebooku, kde spolu komunikujeme a zjistím že v běžném civilním oblečení je mnohem zajímavější až mě to mrzí. Proto bych např. doporučila výběr šatů konzultovat s fotografem, nebo stylistou, který vám neřekne že v každém jste dokonalá a krásná, páč jste přeci nevěsta. Častokrát by vám v půjčovně šatů řekli že vypadáte úžasně ve všem, jen aby šaty zapůjčily.Stejně tak i vaše kamarádky se nad vámi v půjčovně budou vždy rozplývat krásou, proto si s sebou vezměte opravdu upřímnou kamarádku, kde budete vědět že je názor opravdu objektivní:). Pokud máte krásné štíhlé postavy, nebojte se krátkých střihů šatů, nebo úzkých vpředu s vykrojením aby vaše postava vynikla. Myslím že i ne všem sluší čistě bílé šaty a např baculkám by slušely i šaty barevné a jednodušší s vázáním za krk. Všechny přeci chcete být jedinečné, krásné!! Proto si dejte opravdu záležet na výběru šatů a hlavně účesu vzhledem k vaší postavě :)
Odpovědět
Jak už tady holky psaly - důležitá je volba šatů, líčení, účesu, celková nálada a i to, jak si sednete s fotografkou. Můžete být sebelépe oblečená i nalíčená, ale když vám fotografka při focení "párových" fotek ani neřekne, že vám třeba někde něco kouká, že by to šlo poopravit, tak je to docela naprd- doporučuju se i na tom radši dopředu domluvit. Myslím, že ten kdo se dopředu děsí, jak bude vypadat /koukat přísně a tak/, bude nakonec mile překvapen - atmosféra ho úplně dostane a na nějaké tváření se úplně zapomene :)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasim s @zankova_photo ze vyber satu udela hodne, ja prave proto prvne koukla na fotky ze zkousky nez jsem si saty zamluvila a opravdu jsem byla prekvapena jak u nekterych satu byl velky rozdil mezi tim jak jsem vypadala v realu a jaky by efekt na fotce.. jinak obecne vzato se nerada fotim, nejde mi ani o kila navic, ktera na vetsine fotek vyniknou, ale o to, ze se na kazde momentce tvarim jak magor :-D ale pri svatbe jsem opravdu mela porad takovy stastny vyraz a z tech fotek je to myslim poznat :-) i kdyz prvni reakce na svatebni fotky byla "jezsimarja ja vsude cenim zuby" jak jsem se porad usmivala :D a az pri dalsim prohlizeni fotek jsem si na nich zacala pripadat krasna.. samozrejme vidim na fotkach i urcite nedostatky, ktere jsem si mohla hlidat, kdybych se aspon obcas nechala vyfotit a pak se na tu fotku podivala :-/ ale celkove jsem se svatebnimi fotkami spokojena, coz je ale myslim i hodne zpusobeno tim, ze jsem spokojena i sama se sebou a vim, jak vypadam a akceptuji i sve nedostatky a opravdu jsem necekala, ze fotograf udela zazraky a ja budu na fotkach jak supermodelka
Odpovědět
Profilova fotka
Už to tu padlo-šaty, líčení....A napadá mě eště jedna věc-pokud se člověk fakt nerad fotí, nemá význam chtít milion vystajlovaných naaranžovaných svatebních fotek ve stylu zasněná nevestinka u stromu, zasněná nevěstinka v okně, páč to bude stejně vypadat děsně, strnule a křečovitě. Momentky, kdy člověk ani neví, že je v záběru, dopadaj líp 8-) (Vim o čem mluvim, taky sem nefotogenickej xicht a z šaškování před objektivem by mě asi jeblo)
Odpovědět
Já se sama sobě obvykle líbím tak na jedné fotce ze sta, ale ty svatební jsou naprostou výjimkou. Přesně, jak už bylo řečeno výše. Důležité jsou šaty, účes, make-up a hlavně tvůj pocit z toho všeho. Ve svatební den jsem si připadala prostě krásná a hlavně nekonečně šťastná. Nefotil nás profík, ale fotky jsou úžasné. Září z nás štěstí a láska a to je nejdůležitější, člověk pak vypadá úplně jinak, než když se nechá do focení nutit s pocitem: ježíš, to zas bude hrůza.
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasim s @mon_88017, ja jakmile vim, ze me nekdo foti, tvarim se vetsinou neprirozene a křečovitě a k tomu nemam uplne fotogenicky oblicej. Ale osvedcilo se mi, ze kdyz me nekdo vyfoti a ja o tom ani nevim, tak vypadam normalne a treba nekdy i hezky.:) Proto budeme volit fotografa, ktery spis dokumentuje nez dela naaranzovane fotky. Samozrejme par fotek s rodinou atd cvakneme, ale jinak ho nechame, at foti dle sveho uvazeni. Jinak volba liceni a ucesu je asi pro tvar obliceje nejdulezitejsi, takze nepodcenit zkousky s kadernici a vizazistkou.;)
Odpovědět
Pokud nevesta zvoli vhodny strih satu, necha se hezky nalicit a ucesat a vybere si hlavne kvalitniho fotografa, tak nikdy nebude vypadat blbe. At uz je tlusta nebo hubena. Ale, a to se na me fakt nezlob, pokud nemeris zrovna 130 cm, tak s mene nez 50 kg nikdy nebudes vypadat tluste. Cele je to dost smesny. Radsi se ani nevyjadrovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Já vypadám na fotkách děsivě, proto jsem se začal schovávat za veliký foťák, ale to nemění nic na tom, že jakkoliv neudělá i dobrý fotograf zázraky, může výsledek velmi ovlivnit - utlumit případné nefotogeničnosti a naopak dát vyniknout tomu, co je na tom či onom krásné... ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?