Jak dlouho jste čekaly na svatební fotografie?

Profilova fotka
Ahoj, prosím o Vaše zkušenosti jak dlouho jste čekaly na fotografie ze svatby. Já měla svatbu 24. září 2011 a fotky ještě nemám :-( , po dvou měsících čekání mi moje fotografka řekla, že je ještě nemá hotové a ani neví za jak dlouho budou. Tak nevím jestli je to normální, já už se bojím že je snad nikdy neuvidím... . Pokud máte někdo zkušenosti konkrétně s Renatou Janásovou, tím lépe.
Odpovědět
Profilova fotka
@sarkanova No to je fakt hodně dlouho. My čekali cca 2 měsíce, protože pan fotograf měl nějaké osobní problémy, zato jsme pak dostali část fotek zadarmo. Ale čekat půl roku je podle mě vážně divné... A komunikuje s vámi?
Odpovědět
Profilova fotka
V tom uz vidim nejaky problem zo strany fotografa. Z vlastnej praxe je normalna lehota jeden mesiac, a to aj v plnom vytazeni v danom mesiaci.
Odpovědět
Profilova fotka
Na konci listopadu jsem jí volala, říkala že byla nemocná, ale vůbec nedokázala říct kdy budou fotky hotové, připadalo mi jako by je ještě ani neviděla . Za týden pak psala email, že je zpracovává a že jich pošle víc než bylo domluveno. Od té doby nic. Přes vánoce jsem to nechala být, ale teď už mi to taky přijde divné.
Odpovědět
Profilova fotka
Teď jsem jí psala email a dostala jsem odpověď, že řešila zdravotní problémy - operaci, a že nyní postupně zpracovává zakázky podle datumu. Takže to vidím na další měsíce čekání ;-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj,my jsme se brali v sobotu 7.7.2012 a fotky od naší kamarádky,co nám dělala záložní fotografku,jsme měli 10.7. a od našeho hlavního fotografa byly 13.7. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?