Jak dlouho jste čekali na fotky po svatbě?

Profilova fotka
Jak dlouho jste cekali na upravene fotky po svatbe? MY cekame uz 5 tydnu. Dostali jsme jich 20, ale prijde m, ze to nejak dlouho trva.
Odpovědět
1
2
Asi zalezi na tom kdo fotil, Fotograf by Vam mel rict jak dlouho budete cekat. My jsme cekali asi 2 tydny, kamaradka pres 3 mesice..
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží na každém fotografovi, jak to má. Já osobně dávám hotové fotky tak max. do dvou týdnů. Otázka je, jestli třeba naomarodil či se něco nepřihodilo, ale o tom by Vás měl informovat. Nezbývá než čekat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My meli slibeny fotky do tydne, balicek 200 vytisknutych fotek a dvd se 600 upravenymi fotkami jsme nakonec dostali za 10 dnu a to protoze jich bylo nakonec dvojnasobek nez bylo puvodne domluveno, jinak by to fotografka behem tydne stihla.. rychle dodani fotek byl jeden z velkych faktoru pri vyberu fotografa, ono kdyz to nestihne hned po svatbe tak se mu pak ty zakazky hromadi a buhvi kdy je doda :-(
Odpovědět
Profilova fotka
My máme dodání fotek do 6 - 8 týdnů. A to proto že fotografka kterou jsme měly fotila i den před náma svatbu a v týdnu má většinou ještě další 2-3 focení. Takže toho má celkem dost :)
Odpovědět
My jsme měli všechny fotky hotové do 14 dnů, aniž bychom na ně tak spěchali, nebo fotografa uháněli, super :-)
Odpovědět
my máme fotečky slíbené do týdne, max do 14 dnů :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme je dostali asi za 10 dní. 300náhledů na CD 130 vytištěných fotek.
Odpovědět
Profilova fotka
my čekáme měsíc - zatím máme 4 fotky....na kvalitu se vyplatí čekat!
Odpovědět
Profilova fotka
no mi jsme je chtěli jen na dvd v rawu i jpg. a měli jsme to za 3 dny. bylo to okolo 300 fotek
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme čekali asi týden :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Asi standard bude mesic v sezone,ale i dele...znam fotografy co maji i nekolikamesicni lhuty.My diky tehotenstvi cekali pres dva mesice ake stalo to za to;-) Ale samozrejme to bylo po vzajemne domluve.
Odpovědět
Profilova fotka
Dodávám upravené fotografie do max. 5 -7 pracovních dnů. Pokud fotím 2 svatby ve víkendu, informuji snoubence o možnosti prodloužení o cca 2 - 3 dny navíc.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Zdravím :-) někdo dříve - někdo později.. (každopádně je fajn dát pohodovej prostor fotografovi na úpravy a vlastně při prvním info setkání si dohodnout dobu kterou momentálně zvládne a může slíbit) většinou předávám během týdne promo várku fotek k prezentaci pro rodinu a pak všechny do 14ti dnů, i když je to někdy celkem mazec ;-)
Odpovědět
Ahoj, obnovuji diskuzi na téma "čekání na svatební fotky". Svatbu jsme měli 25.5.2013 a stále (15.7.) nemáme všechny fotky ze svatby. Doba dodání měla být měsíc od svatby. Zatím máme jen část fotek v náhledu z úschovny a DVD v nedohlednu. Fotografka na maily neodpovídá. ]-( Máte také někdo zkušenost s tak dlouhou dobou dodání svatebních fotek?
Odpovědět
Webova galerie do tydne, upravene fotky na DVD do dvou tydnu. Ve smlouve bylo dano, ze fotky dostaneme nejpozdeji do mesice.
Odpovědět
Profilova fotka
Běžná doba je 1 až 2 týdny. Vyhnul bych se fotografovi, který slibuje předat fotky hned po focení nebo druhý den.
Odpovědět
Profilova fotka
Já se snažím fotografie odevzdat co nejdříve. Většinou do týdne. Nevidím důvod proč by měla nevěsta čekat 5 týdnů na fotky.
Odpovědět
Profilova fotka
Já v sezoně většinou odevzdávám fotky za 3 týdny od svatby.Dřív je to pro mě z časových důvodů nereálné,svateb je opravdu hodně a do toho i další focení,takže pokud chci aby fotky byly dobré a kvalitně upravené tak si musí novomanželé počkat.Na vše je samozřejmě upozorním už na předsvatební schůzce a nikdy nebyl problém :-) ono stáhnout fotky do PC,udělat nějakou haluznou úpravu a odevzdat fotky za 2 dny to umí dnes každý " fotograf "
Odpovědět
Temer 2 mesice a mame z 350 fotek Zatim jednu :(
Odpovědět
Profilova fotka
maximální lhůtu máte určitě ve smlouvě, jestli byla překročena, tak bych to asi začala aktivněji řešit...
Odpovědět
Profilova fotka
My měli svatbu v sobotu a dneska mi fotografka psala, že nejpozději o víkendu budou a ještě se mi omlouvala, že to bude trvat déle, ale že dostala zánět spojivek... To samé i video - máme přislíbené koncem týdne... Takže super.... 2 měsíce bych vážně čekat nevydržela, to mi přijde opravdu hrozný :( ...
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme čekali zhruba týden, svatba byla mimo svatební sezonu.
Odpovědět
měsíc, ale zítra už si pro ně jedůůůůů :-)
Odpovědět
2 týdny. :-)
Odpovědět
Fotky jsme měli za 2 týdny, cca 200 upravených náhledů, i připravených pro různé rozměry rovnou na tisknutí a 60 ks ve fyzické podobě.
Odpovědět
téměř dva měsíce, příští týden mají přijít ;), cca 600-700 fotek na DVD. Je to nekonečné čekání...
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji dohodnout orientační dodací lhůty předem a nikdy neplatit celou částku před odevzdáním práce (dobrá motivace...) - jsou i kolegové, kteří nechávají práci na zimu! ..... Odevzdání pár dnů po svatbě bude často znamenat odfláknutou práci, kvalitní zpracování a postproces pár celých dnů práce vezme a v případě vytíženého fotografa pak může tedy jít i o týdny čekání. Osobně dodávám výběr 350-450 poctivě zpracovaných a retušovaných fotografií + dalších 200+ se základní úpravou a ve svatební sezoně se mi daří odevzdávat 2-3 týdny po svatbě, mimo sezonu 1-2 týdny...
Odpovědět
Profilova fotka
Taky cekame uz 2 mesice, ale moc me to netrapi, sama vim ze to uprava obrazku v programech neni sranda a chce to cas aby byl clovek s vysledkem spokojeny... A taky v tom shonu i fotograf ma rodinu a obcas potrebuje volno a dovolenou :-) Vsak ty fotky nikam neutecou... Ale na druhou stranu se na ne taky moc tesim
Odpovědět
měli jsme stejného fotografa jako @ flowerbl a dodací lhůta stejná ;-) tj. za 14 dní jsme měli fotky doma
Odpovědět
Profilova fotka
Každý styl vyžaduje jiný čas na zpracování. Zvlášť pokud jde o tvůrčí proces. Podle sezóny se pak může zpracování lišit od 2 týdnů po 2-3 měsíce. Delší lhůty jsou ale po domluvě a většinou jim předchází rychlý výběr 10-20 fotografií do 1-2 týdnů aby měli co ukazovat rodině a kamarádům než se zpracuje komplet celá svatba. Pořád ale platí, že důležitá je domluva předem a z osobní zkušenosti vím, že i když lidi říkají že na fotky nebudou spěchat, tak je potom hned tlačí rodina a přátelé kdy už uvidí fotky a tak je opravdu dobré ty reprezentativní fotky odevzdat co nejdřív ať je čas a klid na zpracování ostatních.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?