Iva Mažgútová

Rozhodně nedoporučuji! Na stránkách má sice fotky krásné,ale bohužel až po svatbě se dozvídám,že s kvalitou fotek není téměř nikdo spokojený. A co se týče dodací doby,tak máme aktuálně 4 měsíce po svatbě a fotografka s námi nekomunikuje. Poslala nám fotky s vodotiskem s tím,že až pošleme zbývající peníze,tak je nahraje bez vodotisku. Jenže od té doby nekomunikuje!!! Číslo na stránkách nefunguje a i když je na facebooku aktivní,tak na zprávy nereaguje! Také jsem jí psala (když poslala ty fotky s vodotiskem),jestli by se na fotky mohla ještě jednou podívat, protože nejméně polovina fotek byla zralá na vymazání. Buď tam měl vždy někdo přivřené oči nebo bylo ISO tak nekvalitně nastavené, že jste přes zrnění skoro nepoznali,kdo na fotce je. Také tam například chybělo foto celého svatebního dortu nebo společné foto nás všech. Na to,že si nás tam nastavovala všechny hodinu a půl,tak ze skupinových foto nebyla použitelná prakticky žádná fotka. Původně jsem vůbec neměla v úmyslu jí veřejně hanět,ale to,že se s ní nemůžeme už víc jak 2 měsíce zkontaktovat, mě už zvedá ze židle. Jiná situace by byla,kdyby napsala co se děje a že máme vydržet nebo cokoli... Máte na ní někdo fungující číslo nebo adresu nebo cokoli,jak z ní ty fotky dostat? I když už jsem smířená s tím,že jsme peníze vyhodili zbytečně a líp by to nafotil kdokoli z hostů...
Odpovědět
1
2
O Ivě tady byla dlooooooooouhá diskuse, desítky příspěvků s naprosto stejnými zkušenostmi, jako je ta Vaše. Málokdo odcházel se sporu s ní spokojený. Někteří snad jeli i osobně vymáhat s vlastním diskem alespoň originály fotek. Tato diskuse před časem z fóra zmizela (sama jsem ji se zaujetím sledovala, protože se mi do té doby Ivina práce líbila) a Iva tady dál propaguje své služby. Tak snad se ke svým fotkám někdy dostanete.
Odpovědět
Profilova fotka
Psala jsem zprávu, jsem na tom stejně, také pořád čekám... Škoda, že je nějaká diskuze o tom smazaná, to bych si přečetla..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Máme konec dubna, to je skoro 8 měsíců po svatbě a fotky stále nejsou. Dala si nás do ignore kde mohla,čísla nedostupná,na její adrese ve smlouvě bydlí už 3 roky někdo cizí a chodí jí hledat exekutoři. Tak myslim,že máme po fotkách...
Odpovědět
Profilova fotka
@polykarpa Našla jsem i v černých ovcích...pryč od ní...
Odpovědět
Profilova fotka
@vladimira_l kde, jestli se můžu zeptat?
Odpovědět
Profilova fotka
@radunice Mrkněte na archiv pořadu Černé ovce.
Odpovědět
@vladimira_l o tom bytu nebytu? nebo přímo o focení a nedodání zboží?
Odpovědět
Profilova fotka
já nechápu, kde jste její fotky viděli a podle čeho ji vybrali? Vždyť na webu má asi 6 fotek ze svatby a očividně každá z jiné svatby a celé to na mě působí jako stažené odněkud z internetu než jako vlastní tvorba :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@dujinkapro ja by som povedal, ze sa vyberalo tak, ako sa zvycajne vybera - podla ceny.....
Odpovědět
Profilova fotka
@photostancik_cz To je takové to typicky české levně a kvalitně a tady máme ten výsledek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vlcekjan nielen ceske, ale aj slovenske :D
Odpovědět
Profilova fotka
Nezlobte se, ale docela me to uráží. Zas tak levné to nebylo a na webovkach teda mela hodně fotek ze svateb.. nevím, jak ted, ale mela. Mela jsem i levnější nabidky, ale jeji fotky se mi libily vic. Ja jsem s jejíma fotkama spokojena, jenže mám jenom náhledy. Její služba byla perfektní, i přístup, do okamžiku předání originálů fotek. Tomu vůbec nerozumím. Ale zrovna třeba moje profilovka je od ni, z náhledu. Mně se líbí.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Nezlobte se, ale nemůžete tvrdit že služba to byla perfektní když dodnes nemáte originály fotek a evidentně s vámi nekomunikuje nebo tedy alespoň se zakladatelkou diskuze ne. To pro mě to rozhodně není profesionální služba :-) Nemůže si dovolit nekomunikovat, nedovedu si představit že bych ignoroval své klienty, to už bych jich moc neměl.
Odpovědět
Profilova fotka
@vlcekjan píšu, ze do okamžiku předání fotek. Ze potom nastal totální zlom, kterýmu nerozumím. Jinak v průběhu svatby perfektní, pohodová, milá, profesionální. První náhledy ten večer. Zbytek do týdne. A pak najednou nic.
Odpovědět
Profilova fotka
@dujinkapro ten její svatební web, kde měla fotky z řady svateb, uz není funkční, koukala jsem se. V době, kdyz jsem si ji vybírala, tam měla alba z několika svateb.
Odpovědět
Profilova fotka
@radunice Asi by mi bylo jedno ze se chovala na svatbě profesionálně (to by měl být standard) když mi nebyla schopná dodat fotky a nekomunikuje. Tak už jí samozřejmě nikdy nikomu nedoporučím čili pro mě špatná služba.
Odpovědět
Profilova fotka
@radunice nechcel som, aby to vyznelo urazlivo. nemajte prosim ostrejsie slova nam fotografom za zle. prilis casto sme zazili podobne nespokojne nevesty a nakoniec sa vzdy ukazalo, ze nevesta vyberala lacnu sluzbu. ak to nebol vas pripad, tak ste vynimkou potvrdzujucou pravidlo :)
Odpovědět
přesně tak,taky mě to dost uráží... Fotila svatby mých spolužaček a známých a všichni s ní byli spokojení. Levná taky není a na webu měla přes třicet svateb, v každém albu cca 100 fotek. Její práci jsem znala. Ale od loňského podzimu si stránky zrušila a přestala komunikovat. Náhledy poslala v listopadu a od tý doby nic...
Odpovědět
@vlcekjan Můžete mi prozradit,jak mám dopředu asi tak odhadnout,jestli mi fotograf dodá fotky? :D
Odpovědět
Profilova fotka
@polykarpa A co nejaka smlouva treba ta by nebyla? V ni jsou prava a povinnosti. A druha vec, vzdy platit v momente predani. Zajimalo by mne co znamena to levna nebyla...neznam fotografa v cenove relaci 15-30 tisic za celodenni foceni co by neodevzdaval klientum fotky;)
Odpovědět
Profilova fotka
@vlcekjan Ale to snad prece nezalezi na tom, zda byla levna ci draha.... Cekala bych, ze treba u levnejsi bude mensi kvalita fotek atd... ale stale je prece cast zaplacena sluzby dodani fotek, at uz za ne zaplati tisicovku nebo tricet tisic.... Toto proste neni o cene.... To je uplne stejne jako kdybyste argumentoval tim, ze kdyz si objednam sukni za 300,- Kc a ta sukne nedojde, ze je to v poradku, protoze ta sukne byla levna.
Odpovědět
@polykarpa Můžeš, prosím, uvést, co máš ve smlouvě s fotografkou?
Odpovědět
Profilova fotka
@alaw chapem, co pisete, avsak pri foto biznise to takto nefunguje. prave cena ma vyrazny vplyv aj na to, ci fotky budu odovzdane. pretoze ak si profesional pyta viac, tak si to nepyta preto, lebo je nenazrany. pyta si to preto, lebo robi kopu opatreni v "zakulisi", o ktore sa nevesta vobec nezaujima. spocivaju okrem mnoheho ineho aj v tom, ze svadbu foti s technikou, ktora ma dva sloty na pamatovu kartu. v praxi to znamena, ze kazda fotka sa naraz uklada na dve miesta a je maximalne eliminovane riziko toho, ze sa na poskodenu kartu snimky nezapisu alebo ich nebude mozne precitat. a profesional ma na svadbe taketo fotaky dva. pricom kazdy z nich stoji cca 2500 eur a viac. jeden z tychto fotakov je v brasni iba preto, aby bol k dispozicii pokial sa ten prvy pokazi. cize 2500 eur investovanych iba pre istotu. a toto je iba maly priklad mnohych dalsich veci, ktore profesional musi riesit, aby sa nestalo to, ze vase fotky sa stratia. rozmenene na drobne - ak vam svadbu ide fotit niekto s jednym fotakom alebo s fotakom, ktory ma iba jeden slot na pamatovu kartu, tak riskuje aj on aj vy. vacsinou sa nic nestane. ale raz sa stane nieco take, ako sa stalo teraz. fotografka mozno setrila na externom hdd, kde boli ulozene fotky, disk sa pokazil a fotky su fuc. a ona nevie, co povedat neveste...... netvrdim, ze to tak naozaj bolo, ale mozny scenar to je......
Odpovědět
Profilova fotka
Smlouvu samozřejmě mam. Ano, nikdo ji neobhajuje, naštvaná samozřejmě sem. Vadí mi ale jednání, ze si za to můžu sama. Asi vás překvapí, ale ano, platila jsem cenu ve vámi uváděné relaci a smlouvu mám taky.
Odpovědět
@radunice A radila ses s právníkem, jak postupovat?
Odpovědět
Profilova fotka
@alaw myslim ze to skvele popsal kolega stancik. A jeste bych rad upozornil na to ze svetr je vyrobek, my dodavame sluzbu a ta se sklada z mnoha ukonu a nemalych investic, takze to bohuzel neni stejne, opravdu ne. Ja osobne bych byl strasne rad aby tady vznikla treba jakasi unie svatebnich fotografu kde by mohli byt pouze ti, kteri odevzdavaji kvalitni praci (ne ti kteri maji fotak a reknou si ze by to byl fajn privydelek fotit svatby) jsou spolehlivi disponuji zaloznim fotakem, plati dane atd. U nich by potom mely nevesty zaruku kvalitni sluzby. Divil bych se kdybyste tam nasla nekoho kdo foti svatby za 5000. Pokud mate v technice pul milionu, rozloucite se s volnymi vikendy tak to proste nelze takhle levne delat. Bohuzel to nejhorsi je to, ze fotografka prestala komunikovat, to je pro me nepochopitelna vec. Urcite by slo napsat ze mam problemy a sve fotky dostanete jen nevim kdy. Ale absolutni nekomunikace je fakt prusvih. No doufejme ze si tohle precte co nejvice lidi a vybere si jinou fotografku/fotografa.
Odpovědět
@vlcekjan děkuji za všechny odpovědi, jsou jasné a praktické. Bohužel mi přijde, že zakladatelka si zde jen stěžuje na špatné služby a nic proti nim nepodnikla.
Odpovědět
@tamaraad napsala jsem jí na všechny sehnané maily,volala na všechna čísla,napsala na všechny stránky a byla na adrese uvedené na smlouvě a prověřila i další dvě adresy,které jsem v souvislosti s ní našla. Jediné,co jsem se dozvěděla bylo,že jí shání i spousta exekutorů a že nás s manželem už má v ignore. A našli jsme pani,která na ní podala žalobu,ale stále se nic neděje. Tak jak že jsem nic nedělala? Co kromě žaloby,která mi ale nezaručuje,že fotky dostanu mám ještě udělat? Tohle neměla bejt ani tak stížnost jako spíš recenze na fotografku... A nevím na co se ptáte ohledně smlouvy. Mam tam například,že 270 - 520 fotek bude dodáno do 45 dní.
Odpovědět
Profilova fotka
@tamaraad k tomu není důvod, ja vim, co můžu nebo nemůžu dělat, popisuju jenom situaci jako reakci na to, ze jsem tomu mohla předejít. Myslím, ze nemohla, ze víc udělat nešlo. A myslím, ze je dobře, ze tu tahle recenze je, aby si v ostatní dali pozor, takováhle změna chování byla nepredvidatelna.
Odpovědět
@polykarpa "Můžete mi prozradit,jak mám dopředu asi tak odhadnout,jestli mi fotograf dodá fotky? :D" Dívala ses na internet ? Vždyť ta paní má úplně šílené reference napříč celým internetem a to už několik let. I tady se o ní už dřív hodně psalo. Byli tu další desítky nevěst se stejným problémem a některé ty fotky nemají dodnes. Stačí zadat na Google její jméno a připsat "zkušenosti" Vím že ti to už asi nepomůžu, ale reference je to první co mě vždycky zajímá.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?