Interiérové a exteriérové fotenie na Morave, poraďte

Ahojte holciny, prosim viete mi poradit krasne miesto na fotenie vonku, ale hlavne vnutri v takomto skaredom pocasi na vychode, alebo juhu Moravy? Sme z Trencina a chceli by sme absolvovat max. 250 km od nas. Moc dakujem za pomoc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den za sebe mohu doporučit Znojmo a Kroměříž. Dále pak Brno. Všechny tyto města skýtají krásné okolí a i ve městě samotném si jistě vyberete. Vypsal jsem ty větší ve kterých jsem měl možnost nějaký ten čas strávit a fotit. :)
Odpovědět
V Trenčíně nenajdete pěkné kryté místo třeba tam kolem hradu, nebo v lázeňských Teplicích, Čachtiský hrad?? Na Moravě je spousta pěkných míst, záleželo by na tom co vyhledáváte zda hrady, zámky, tvrze, parky, jezera nebo vyhlídky...?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu doporučit zámek Bojkovice, zámek Milotice a zámek Buchlovice popřípadě hrad Buchlov což je z Trenčína asi nejblíž ...? Rovněž za hezkého počasí Luhačovice .... :)
Odpovědět
Dakujem za rady. Zamky sme zavrhli kvoli vysokym cenam za fotenie v interieroch. Skor som mala na mysli nejake prostredie ako Bukovansky mlyn, Petrov-Plze, nejaky vinny sklipek velky ako su Kaplicky, alebo krasnu kniznicu, proste nieco zaujimave, co mate na Morave. Milujeme Moravu a pre nas je TN hrad okukany, lebo sa tam fotia vsetci. Pocasie na druhy tyzden nevypada dobre, tak je tych moznosti menej. Keby bolo krasne, sucho, tak je moznosti vela, ale takto....
Odpovědět
@sandratn Doporučila bych Velké Bílovice. Krásne vinohrady, uprostřed nich kaplička Hradištěk. Ale tam záleí na tom počasí. Je zde spoustu vinařství, tak třeba v nějakém pěkném sklepe, ve sklepních uličkách,...:-)
Odpovědět
@majkll dakujem, pozriem to :-) ako som pisala, je vela moznosti, ked je pekne, ale potrebujem hlavne alternativu, ked je takto skaredo. Som z toho trosku zufala, tak uvitam kazdu pomoc.
Odpovědět
kolonáda Rajsna u Valtic je krásné místečko :-)
Odpovědět
@pajami dakujem krasne, asi to vypada na tie Valtice, je to krasne miesto a obaja sme boli ocareni, ked sme tam boli :-) je nieco este zaujimave po trase?
Odpovědět
jsou tam poblíž ještě tři grácie, belveder a rande-vous. U těchto památek, ale nevím v jakém jsou stavu
Odpovědět
a ještě vlastně zámek v Lednici, ale tam se fotí každý to už je hodně okoukané :-) a pak ještě Janův hrad.
Odpovědět
@pajami pozrela som vsetko, super to vyzera :-D Velka vdaka vsetkym, pomohli ste mi. Uz sa tesim na fotecky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
presne tam nakoniec vyrazime, len je tam vela miest, ktore nepozname a mozno domaci vedia poradit rozne lahodky, ktore ako obycajni turisti nepozname a bolo by skoda tam nenafotit par zaberov, ked tam uz budeme fotit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
My sa budeme fotit v pondelok po svadbe a mame na to cely den. Uz sa len modlit za pekne pocasie ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?