Hledáme fotografa na svatbu 16.2.2019 v Děčíně

Hledáme fotografa na svatbu 16.2.2019 v Děčíně. Focení pouze obřad, gratulace a po obřadu někde v exteriéru, dle počasí. Za všechny tipy budu ráda. Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, podívejte se na mé stránky, kde mám fotky a základní informace. Pokud Vás můj styl osloví, dejte vědět a domluvíme se:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, dovoluji si nabídnout služby svatebního fotografa. Svatby fotíme dva - já a manžel, nic nám tedy neunikne. Fotíme v rámci celé ČR. Ke svatebnímu focení nabízím párové focení zdarma, je u nás také možnost zapůjčení polaroidu zdarma a fotky dostanete již do 14 dnů od svatby. Veškeré informace, fotky, atd. najdete na mých stránkách :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi přijedeme. Více informací posíláme do SZ. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
@pampeliska13 dobrý den, rádi nafotíme Vaši svatbu. Do Děčína to nemáme daleko. Více informací najdete u nás na webu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, gratuluji k zasnoubení. V tomto termínu mám volno a proto bych vám ráda nabídla své profesionální služby. Více informací naleznete na mých webových stránkách. Přeji pěkný den
Odpovědět
@pampeliska13 Dobrý den, ráda bych Vám nabídla své fotografické služby. Veškeré informace a ceny naleznete na mém webu. Děkuji, přeji krásný den. S pozdravem, Nikola Jiráčková
Odpovědět
Moc ráda nafotím!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, pokud Vás má práce osloví, mohu být k dispozici :) Hezklý večer, Robin
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, svatba v únoru u vás slibuje sníh. To by bylo krásné focení. Ráda bych vás pozvala k prohlédnutí mé práce a cenových nabídek.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?