Hledam pilota s kvalitnim dronem a kamerou Uherske Hradiste

Hledam nekoho s dronem na svatbu 16.6.2018. Chtel bych kratkou sekvenci na svatbe. Z ptaci perspektivy kostel a postupne priblizovani az by byl videt chod kde bychom s moji drahou vysli z kostela. Za nejaky poplatek samozrejme. Bylo by to 16.6.2018 na Modre Uherske Hradiste. Nehledam profiky za tisice, ale spis kdo obcas ne o natoci za rozumnou cenu. Diky moc za pripadne ozvani.
Odpovědět
Profilova fotka
@baader S dronem bude asi problém. 1. jste necelých 10 km od letiště v Kunovicích, tedy v ochranném pásmu, kde se kvůli naváděcím přístrojům létat podle zákona nesmí a jsou za to i milionové pokuty a za 2. nesmí se létat nad lidmi. Když na někoho dron spadne (což se může velmi snadno stát, pokud má někdo levného drona a nemá tolik zkušeností) kdo bude řešit následky ? Vrtule vás při pádu dokážou posekat tak, že můžete skončit i v nemocnici.. :-| Nedovedu si představit, že by si tohle vzal někdo na triko.
Odpovědět
Profilova fotka
Připojují se ke komentáři @video_majek Snad někoho najdete nebo si promyslete jednodušší kompozici. Nejkrásnější věci jsou ty jednoduché a docílit jich je skutečné umění. Hodně zdaru.
Odpovědět
O letisti jsem nevedel. Ohledne letani nad hlavou je jasne, ze nam nikdo nad hlavou letat nebude. Zaber by byl z vrchu pred nami a priizoval by se. Kdyby byla technicka zavada, tak by stroj padal do prazdneho prostoru kus pred davem. No nic, tak to asi pada, kdyz je tam bezletova zona.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?