Hledám fotografa, vizážistku, kadeřnici-Valašské Meziříčí

Hledám fotografa, vizážistku, kadeřnici ve Valašském Meziříčí. Můžete mi někoho doporučit?? Mám ráda decentní líčení.... Pokud o někom víte, nejlépe schopném a za rozumnou cenu, šup sem...a pokud víte, koho určitě ne, taky prosím piště. Děkuji moc.
Odpovědět
Profilova fotka
zdravím Vás slečno :-) Naše "banda" s kterou realizujem nejen věci kolem svateb ( video, kadeřnice, vizáže, aranže, fotky..), můžem pomoci téměř se vším najednou a přináší to spousty výhod.. Zkuste mrknout ke mně přes profil na web a jestli se Vám zalíbí náš styl -písněte termín a dáme nezávazný kafčo, kde společně můžem vše prodebatit na míru :-) Jinak držím palečky a Gratuluju ke svatbičce ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, v Rožnově je vizážistka a věnuje se i úpravě vlasů, kadeřnice asi není ale je strašně šikovná.Jmenuje se Lucie Borák Jandová, viděla sem její práci na FB a opravdu velice krásné. Jednou ji na svůj den D taky chci :)
Odpovědět
@tarra27 Ve Valmezu jsem měla oblíbenou kadeřnici Lenku Friedlovou na Královce, kdybych se neodstěhovala, chodím k ní do dnes. Nikdy mě tedy nečesala, ale chodila jsem k ní na melír a střih, ceny průměrné, práce dle mého názoru super. Brala jsem od ní i vlasovou kosmetiku. Se stříháním jsem byla vždy spokojená, jen jsem se pak naučila její míry :-) Mé 3 cm bylo jejich 5, ale nikdy mi to nevadilo. Nevěsty češe určitě taky, ale s tím nemám zkušenost. Kontakt na ni najdeš na netu.
Odpovědět
@dhanim díky, mrknu a kdyby ne, písnu ti....děkuju
Odpovědět
@ady05 děkuju za tip, mrknu :)
Odpovědět
@marson mrknu, díky :) kafčo asi nestíháme ale mrknu a když tak se ozvu
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem fotograf, podívejte se na galerii prosím a kdyžtak mne kontaktujte....pohybuju se mezi Prahou a Olomouci, tak Valašské Meziříčí je už kousek, není problém... Hodně štěstí s výběrem....
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, muzete se podivat i na nase stranky :-) rovnez se muzete podivat na nase partnery a treba i tam najdete co hledate ..? :-)
Odpovědět
ahoj, doporučuju Janu Holubovou - fotoQueen. Je to moravačka, pohybuje se někde okolo Slovenských hranic. Má web i facebook. Mě fotila už dvakrát a jsem moc spokojená :)
Odpovědět
Doporučuju fotografa Patrika Sikela, není ale z nejlevnějších.
Odpovědět
@mak07 nevis v jakem cenovem rozmezi se pohybuje?
Odpovědět
holky já měla karolínu zeťovou a byla fakt skvělá....super holka...ted ještě čekáme na fotky, ale strašně milá fajn....a i na ceně se domluvíte...
Odpovědět
Článek se načítá
@kapacita 8-12tis, záleží jak se domluvíte. My budeme mít svatbu v rámci financí otesanou, ale na fotografovi sme šetřit nechtěli. Tento má pěkné fotky a s hodou okolností fotil i našim známým svatbu, byli jsme na ní takže sme ho viděli i v akci.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?